Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik122 wrote:Rodzisz 30 ja ci to mówię ale dzień hak najbardziej możesz mieć bardzo dobry przy tylku kominiarzach
dzisiaj jest słońce, więc się już nie spinam. Jak jest słońce to ogólnie ogarnia mnie luzBasik122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA zapomniałam się pochwalić, jak wychodziłam ze szpitala we wtorek to wprost na okno leciał wielki bocian, zawinął nad szpitalem, ale chyba do mnie leciał
Basik122, Baronowa_83, Morwa, pepsunieczka, ktosiowa, odrobinacheci, Impresja, WiedźmaMaKota, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Cześć, u mnie tak jak przypuszczałam cykl najwyraźniej bezowulacyjny, albo dopiero co jestem po owulacji, bo progesteron na poziomie 4 (przy normach f.lutealnej 1,7 -27) na pewno nie jest progesteronem zachwycającym:p także cykl zapowiada się być dłuższym. Długi weekend majowy krzyżuje mi plany , bo nie będę miała jak zbadać proga , także pożyjemy zobaczymy. A jak chodzi o tarczyce to za dużo się nie zmieniło poza tsh (z 2,10 spadło na 0,813). Ft4 (94,81%), ft3 (37,92%) także dupka blada, czekolada. Nie lubię mojej tarczycy. Gdyby nie to zbadałam całą trójce to bym myślała ,że jest git majonaz patrząc na samo tsh.
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Morwo a. Je masz u siebie diagnostyki przyszpitalnej? Ja mam taka jedną z punktem pobrań i działają cały tydzień 24h
-
Basik122 wrote:Ja to bym chciała chociaż polskie a tu bida nic nie chcą dawać
-
Morwa to może niedługo po owulce jest? ja badałam proga po owulacji to był 3 i lekarz stwierdził, że to świadczy o krótkim czasie po owulacji, tyle że miałam monitoring wtedy tez... ale nasze tarczyce mają sie baaardzo podobnie...
Ojejku to na pewno był Twój bocian;) mi i stelażowi dzisiaj nad głowami przeleciały dwa, mam nadzieję że też nasze! heh po takim śnie to na wakacje na pewno nie zapomnisz odkłaczacza;)
Maczku ja też czekam na Twego bloga:) uwielbiam szperać po blogach kulinarnych;) a wiesz co zrobilam znowu chleb z ksylitolem z tego przepisu:
SKŁADNIKI DANIA: CHLEB BEZGLUTENOWY Z SIEMIENIEM
• 1,5 szklanki mąki gryczanej
• 1,5 szklanki mąki ryżowej
• ½ szklanki mąki z amarantusa lub komosy
• 2/3 szklanki skrobi ziemniaczanej
• około 500-550 ml wody
• 3 łyżki zmielonego siemienia lnianego
• 2 łyżeczki suchych drożdży lub 30 g świeżych drożdży
• 2 łyżeczki ksylitolu, inuliny, cukru lub innego słodu
• 1 łyżeczka soli
• 2 łyżki oleju
i pięknie wyrósl:)
dzis u nas nawet słonecznie w Krakowie, wczoraj ciurkiem lało, jestem po 2 kawach, po bieganiu z psami a cisnienie mam 90/60 i jak tu pracowac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 12:31
Cytrynka_ lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Paolala, dlatego też nie mogę stwierdzić,że owulacji nie było na 100 %. Na pewno łatwiej byłoby tak twierdzić gdyby progesteron był taki jak w jednym z moich cykl na dupku 0,65. Wtedy nie było co się łudzić, teraz jakaś nadzieje jest. Poczekam ,a jak się uda to zrobię kolejne badanie proga. Jak się Ridża nie doczekam ,a testy będą wskazywać na brak ciąży to wybiorę się do gina. Taki mam plan
U mnie przed chwilą było piękne słońce a teraz coś kropki. Kwiecień plecień, wszystko się w tej pogodzie przeplata. -
Cytrynka_ wrote:A ja po pracy pójdę lepic balwana
I bede dzis plakac. Moj jedzie do Londynu. Pierwszy raz odkad z nim jestem zostane tu sama bez niego ;(
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Martus. Ja co dwa trzy dni maseczki sobie nakladam. Naczytalam sie o tych koreanskich metodach na piekna skore i nawet te maski sobie zamowilam w platach. Niby koreanskie ale ja tam tych ich domkow rozczytac nie moge to nie powiem czy na pewno. I ksiazke sobie zamowilam ta co ostatnio taka modna bo ja lubie takie urodowe sprawy.
Edit marzusia jeszcze niemaz (legalizacji zwiazku raczej sie nie doczekam) a jedzie na kilka dni ale nie ma biletu powrotnego. Musi do ambasady jechac oficjalnie oddac pelnomocnictwo na brata. Bo jak tego nie zrobi to musi sie stawic sam w Iraku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 13:06
-
A propos lodów to carte Dory sa w promocji w biedrze. Tylko 900 ml a nie 1 litr.
Cytrynka, nie smutaj. Taka przerwa jest dobra. Potem będziecie sie intensywnie witaćciri22 lubi tę wiadomość
-
O tak brak biedronki to prawdziwy powód do smutku. Mi pod domem wybudowali lidla i biedre. Niech jeszcze postawia Rossmana i juz nie misze sie stad ruszac
odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość