X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Widziałam 5 kominiarzy, to musi być dobry dzień ;)
    Rodzisz 30 ja ci to mówię ale dzień hak najbardziej możesz mieć bardzo dobry przy tylku kominiarzach :-D

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Rodzisz 30 ja ci to mówię ale dzień hak najbardziej możesz mieć bardzo dobry przy tylku kominiarzach :-D
    spoko, może być 30 ;)
    dzisiaj jest słońce, więc się już nie spinam. Jak jest słońce to ogólnie ogarnia mnie luz :D

Basik122 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje sie jak panicz. Pan w banku zaproponowal mi kawe bo musze poczekac az uzbieraja mi brytyjskie pieniazki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zapomniałam się pochwalić, jak wychodziłam ze szpitala we wtorek to wprost na okno leciał wielki bocian, zawinął nad szpitalem, ale chyba do mnie leciał <3

Basik122, Baronowa_83, Morwa, pepsunieczka, ktosiowa, odrobinacheci, Impresja, WiedźmaMaKota, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    A zapomniałam się pochwalić, jak wychodziłam ze szpitala we wtorek to wprost na okno leciał wielki bocian, zawinął nad szpitalem, ale chyba do mnie leciał <3
    Jak ty go widziałaś to na bank do Ciebie leciał.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Czuje sie jak panicz. Pan w banku zaproponowal mi kawe bo musze poczekac az uzbieraja mi brytyjskie pieniazki ;)
    Ja to bym chciała chociaż polskie a tu bida nic nie chcą dawać :-(

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, u mnie tak jak przypuszczałam cykl najwyraźniej bezowulacyjny, albo dopiero co jestem po owulacji, bo progesteron na poziomie 4 (przy normach f.lutealnej 1,7 -27) na pewno nie jest progesteronem zachwycającym:p także cykl zapowiada się być dłuższym. Długi weekend majowy krzyżuje mi plany , bo nie będę miała jak zbadać proga , także pożyjemy zobaczymy. A jak chodzi o tarczyce to za dużo się nie zmieniło poza tsh (z 2,10 spadło na 0,813). Ft4 (94,81%), ft3 (37,92%) także dupka blada, czekolada. Nie lubię mojej tarczycy. Gdyby nie to zbadałam całą trójce to bym myślała ,że jest git majonaz patrząc na samo tsh.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwo a. Je masz u siebie diagnostyki przyszpitalnej? Ja mam taka jedną z punktem pobrań i działają cały tydzień 24h

• Morwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Morwo a. Je masz u siebie diagnostyki przyszpitalnej? Ja mam taka jedną z punktem pobrań i działają cały tydzień 24h
    Na weekend majowy wyjeżdżamy , diagnostyka przyszpitalna się znajdzie , ale czy zbadają mi proga w tego samego dnia to będę się dowiadywać. 2 mają mogłabym oddać krew pod warunkiem,że tego samego dnia dostane wynik , w innym wypadku odpada po 3 wracamy do domu skoro świt.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Ja to bym chciała chociaż polskie a tu bida nic nie chcą dawać :-(
    Zanioslam jakies 15kg "złomu". I wymienilam na cos bardziej pasujacego do kieszeni ;) a ze zazyczylam sobie brytyjskie to musiałam czekac bo z sejfu musieli wybrac. Atam tylko jedna osoba zr zmiany moze wchodzic.

• Paolala Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa to może niedługo po owulce jest? ja badałam proga po owulacji to był 3 i lekarz stwierdził, że to świadczy o krótkim czasie po owulacji, tyle że miałam monitoring wtedy tez... ale nasze tarczyce mają sie baaardzo podobnie...

Ojejku to na pewno był Twój bocian;) mi i stelażowi dzisiaj nad głowami przeleciały dwa, mam nadzieję że też nasze! heh po takim śnie to na wakacje na pewno nie zapomnisz odkłaczacza;)

Maczku ja też czekam na Twego bloga:) uwielbiam szperać po blogach kulinarnych;) a wiesz co zrobilam znowu chleb z ksylitolem z tego przepisu:
    SKŁADNIKI DANIA: CHLEB BEZGLUTENOWY Z SIEMIENIEM

• 1,5 szklanki mąki gryczanej
    • 1,5 szklanki mąki ryżowej
    • ½ szklanki mąki z amarantusa lub komosy
    • 2/3 szklanki skrobi ziemniaczanej
    • około 500-550 ml wody
    • 3 łyżki zmielonego siemienia lnianego
    • 2 łyżeczki suchych drożdży lub 30 g świeżych drożdży
    • 2 łyżeczki ksylitolu, inuliny, cukru lub innego słodu
    • 1 łyżeczka soli
    • 2 łyżki oleju

i pięknie wyrósl:)

dzis u nas nawet słonecznie w Krakowie, wczoraj ciurkiem lało, jestem po 2 kawach, po bieganiu z psami a cisnienie mam 90/60 i jak tu pracowac...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 12:31

Cytrynka_ lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po pracy pójdę lepic balwana :/

I bede dzis plakac. Moj jedzie do Londynu. Pierwszy raz odkad z nim jestem zostane tu sama bez niego ;(

marzusiax lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynko kup sobie wiaderko lodów, ściągnij fajny film (ja bym ściągnęła julie and Julia, maseczka na buzie i ciesz sie chwilą dla siebie <3 :)

Morwa lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala, dlatego też nie mogę stwierdzić,że owulacji nie było na 100 %. Na pewno łatwiej byłoby tak twierdzić gdyby progesteron był taki jak w jednym z moich cykl na dupku 0,65. Wtedy nie było co się łudzić, teraz jakaś nadzieje jest. Poczekam ,a jak się uda to zrobię kolejne badanie proga. Jak się Ridża nie doczekam ,a testy będą wskazywać na brak ciąży to wybiorę się do gina. Taki mam plan ;)

U mnie przed chwilą było piękne słońce a teraz coś kropki. Kwiecień plecień, wszystko się w tej pogodzie przeplata.

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    A ja po pracy pójdę lepic balwana :/

I bede dzis plakac. Moj jedzie do Londynu. Pierwszy raz odkad z nim jestem zostane tu sama bez niego ;(
    Bidulka... Dobrze Marta prawi. Zadbaj o siebie, a i mąż będzie zadowolony jak wróci :-) Na długo jedzie?

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martus. Ja co dwa trzy dni maseczki sobie nakladam. Naczytalam sie o tych koreanskich metodach na piekna skore i nawet te maski sobie zamowilam w platach. Niby koreanskie ale ja tam tych ich domkow rozczytac nie moge to nie powiem czy na pewno. I ksiazke sobie zamowilam ta co ostatnio taka modna ;D bo ja lubie takie urodowe sprawy.

Edit marzusia jeszcze niemaz (legalizacji zwiazku raczej sie nie doczekam) ;) a jedzie na kilka dni ale nie ma biletu powrotnego. Musi do ambasady jechac oficjalnie oddac pelnomocnictwo na brata. Bo jak tego nie zrobi to musi sie stawic sam w Iraku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 13:06

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos lodów to carte Dory sa w promocji w biedrze. Tylko 900 ml a nie 1 litr.

Cytrynka, nie smutaj. Taka przerwa jest dobra. Potem będziecie sie intensywnie witać ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kur.... Czemu ja nie mam tu biedronki? ;(

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak brak biedronki to prawdziwy powód do smutku. Mi pod domem wybudowali lidla i biedre. Niech jeszcze postawia Rossmana i juz nie misze sie stad ruszac ;)

odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rossmana tez nie mam ;(

No tak. Moj jedzie a ze mnie az leci...

‹‹ 1978 1979 1980 1981 1982 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ