X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynko ,u mnie tez brak biedry i rossmana,porazka...jest lidl no ale tam nedza do kwadratu tak pod szwedzkie podniebienia sledz i martadela w milionach odslon,bleee.

a pogoda,no to u mnie snieg,deszcz,grad,slonce czasem wiatr.

ps. ktora mi podeslala plynnego,szalonego Jakupa.ja sie pytam,az mnie dupsko szczypie ojojoj al..

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie boj sie. Szkockie wedliny tez wszystkir na jefno kopyto robione. Na opakowaniu pisza rozne nazwy ze jedno pieczone inne wedzone a kolejne gotowane a wyglada wszystko tak samo.tenu szkoci hurtowo przychodza po polskie wedliny

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja z pl wracam zapakowana po kokardy jedzeniem,ale rossman,hebe,no i lidla mi bardzooo brakuje.

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczescie nie musze sie obladowywac zarciem. Mam az nadto polskich produktow. Polskich sklepow tu pod dostatkiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jaka jest konsystencja kontarstu do hsg?
    Jeśli to kontrast - to wychodzi po dwóch dniach - możliwe? Jeśli nie, to mam bagno po kolana, chyba jestem skazana na ciażunię, a to dopiero 8dc.

Ja zakupy robię głównie w lidlu. Wiem, że nie ejst tam najtaniej (kiedys moze było) ale nie lubię biedronek, bo tam z reguły jest brudno i niesympatycznie, ale po ręczniki papierowe tylko do biedry chodzę. W lidlu wiem gdzie co jest i lubię ich tygodnie tematyczne. Nawet warzywa i owoce często tam kupuję.
    A do rossmana skoczę dziś po testy Alexisowe, dawno ich nie robiłam :D

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta to taki dzien dzisiaj bagienny. A nie kontrast. U mnie tez leci non stop. I tylko czuje jak wylatuje. A uczucie jakbym popuscila.

ojejku lubi tę wiadomość

• Paolala Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku kontrast nie powinien z Ciebie wylatywac, jak ładnie przeszedł to masz go w jamie otrzewnowej i on sie poprostu wchłonie, także ten bagno;) a kontrast jest taki lepki troche, nie rozciągliy w ogole;)

ojejku lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Dziewczyny, jaka jest konsystencja kontarstu do hsg?
    Jeśli to kontrast - to wychodzi po dwóch dniach - możliwe? Jeśli nie, to mam bagno po kolana, chyba jestem skazana na ciażunię, a to dopiero 8dc.
    Przedmuchali Ci rurki, to teraz nie ma innej opcji jak zaciążyć. Korzystaj ;)
    Może będziesz miała rekordowo długie bagno :D To chyba Zwei kiedyś szła na rekord.

ojejku lubi tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytryna pomieszane to :-)

Jak dla mnie to mogli by połączyć biedre i lidla. Jak robie zakupy to muszę te 2 miejsca odwiedzać. Szkoda tylko, że rzadne z nich nie prowadzi stoiska z wędliną.

odrobinacheci lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marz ale masz garmazerke na sklepie. Tylko popaczkowana. A wedliny zdecydowanie lepiej brac paczkowane jesli mowimy o siecowkach. Albo u gospodarza. Wiem co mowie. Pracowalam w kilku sklepach spozywczych. I niby sie czlowiek staral ale szefowstwo nie pozwalalo na wyrzucanie wędlin w duzych ilosciach. Mysle ze w takim sklepie jak biedronka czy lidl nikt by tego nie dopilnowal.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:

Jak dla mnie to mogli by połączyć biedre i lidla. Jak robie zakupy to muszę te 2 miejsca odwiedzać. Szkoda tylko, że rzadne z nich nie prowadzi stoiska z wędliną.
    Ja tam się lubię z biedronka ;) lidla sporadycznie. A większe zakupy w Auchan, choć te małe też bo mam 350 m do niego.

Jutro jadę do rodziców, a nie widziałam ich od stycznia więc się cieszę :) Robimy im z mężem niespodziankę, niezapowiedziana wizytę na majówkę :)

Impresja, pepsunieczka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odrobina oj to się rodzice ucieszą :-)

Cytryna moja szwagierka robiła w sklepie (sieć euro) i to co się tam wyprawiało to głowa boli. Mam taki sklep w okolicy, gdzie mają duży przemiał w wędlinie więc raczej mają świeże i tam kupuję. Ale wiadomo, że co swojskie to swojskie :-) Jak będę miała możliwość, to planuje sama robić pasztety, szynki i takie tam :-) A to już nie długo, bo jutro stolarz skończy montować kuchnię. Juuuupi!! Będziemy robić blatosława za 2 tyg :-) :-) Niech tylko Ridż sobie pódzie, to clo i wio :-)

Morwa, odrobinacheci, ktosiowa lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:

W wawie jest taka biedra ze stoiskiem wedliniarskim na wage ;p

• Morwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odrobina co do Auchana.. jak wyglądają te testy owulacyjne, o których ostatnio pisałaś ? Nie mogę coś ich znaleźć ,a też bym chciała żeby w moim auchanie one były ;)

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie, też bym sobie kupiła...
    ale teraz chyba te z rossmana kupię domowe lab. chyba, czy jakos tak.

Morwa lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    własnie, też bym sobie kupiła...
    ale teraz chyba te z rossmana kupię domowe lab. chyba, czy jakos tak.
    Jak dla mnie to najlepsze testy. Zdecydowanie wolę te niż te facelle w plastiku :p

ojejku lubi tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo zakupow. Znalazłam olej kokosowy 100% organic virgin za 3.99za pol litra. Wiedzma w home bargains jakby co ;)

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Odrobina co do Auchana.. jak wyglądają te testy owulacyjne, o których ostatnio pisałaś ? Nie mogę coś ich znaleźć ,a też bym chciała żeby w moim auchanie one były ;)

Kurcze pudełko było chyba jasno żółte, nazwy nie pamiętam, a leżały obok testów ciążowych na dziale z tabletkami, prezerwatywami, podpaskami. Jak będę w Auchan i nie zapomnę to machnę fotkę.

Morwa lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zawsze kupowaliśmy w realu u zaprzyjaźnionej pani. Mowila proszę sobie wziąźć tej wedlinki i tej kielbasy i pomidory ;).
    Potem cala kolejka brala ten sam zestaw :P

A propos lidla, kupilam sobie świetne wsuwane tenisówki dzisiaj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 20:11

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde też chciałam te tenisówki, granatowe, ale się nie załapałam. Dobry zakup Baronowo, one są ponoć naprawde dobre :)

‹‹ 1979 1980 1981 1982 1983 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ