Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynko ,u mnie tez brak biedry i rossmana,porazka...jest lidl no ale tam nedza do kwadratu tak pod szwedzkie podniebienia sledz i martadela w milionach odslon,bleee.
a pogoda,no to u mnie snieg,deszcz,grad,slonce czasem wiatr.
ps. ktora mi podeslala plynnego,szalonego Jakupa.ja sie pytam,az mnie dupsko szczypie ojojoj al....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jaka jest konsystencja kontarstu do hsg?
Jeśli to kontrast - to wychodzi po dwóch dniach - możliwe? Jeśli nie, to mam bagno po kolana, chyba jestem skazana na ciażunię, a to dopiero 8dc.
Ja zakupy robię głównie w lidlu. Wiem, że nie ejst tam najtaniej (kiedys moze było) ale nie lubię biedronek, bo tam z reguły jest brudno i niesympatycznie, ale po ręczniki papierowe tylko do biedry chodzę. W lidlu wiem gdzie co jest i lubię ich tygodnie tematyczne. Nawet warzywa i owoce często tam kupuję.
A do rossmana skoczę dziś po testy Alexisowe, dawno ich nie robiłam -
Ojejku kontrast nie powinien z Ciebie wylatywac, jak ładnie przeszedł to masz go w jamie otrzewnowej i on sie poprostu wchłonie, także ten bagno;) a kontrast jest taki lepki troche, nie rozciągliy w ogole;)
ojejku lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyojejku wrote:Dziewczyny, jaka jest konsystencja kontarstu do hsg?
Jeśli to kontrast - to wychodzi po dwóch dniach - możliwe? Jeśli nie, to mam bagno po kolana, chyba jestem skazana na ciażunię, a to dopiero 8dc.
Może będziesz miała rekordowo długie bagno To chyba Zwei kiedyś szła na rekord.
ojejku lubi tę wiadomość
-
Cytryna pomieszane to
Jak dla mnie to mogli by połączyć biedre i lidla. Jak robie zakupy to muszę te 2 miejsca odwiedzać. Szkoda tylko, że rzadne z nich nie prowadzi stoiska z wędliną.odrobinacheci lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marz ale masz garmazerke na sklepie. Tylko popaczkowana. A wedliny zdecydowanie lepiej brac paczkowane jesli mowimy o siecowkach. Albo u gospodarza. Wiem co mowie. Pracowalam w kilku sklepach spozywczych. I niby sie czlowiek staral ale szefowstwo nie pozwalalo na wyrzucanie wędlin w duzych ilosciach. Mysle ze w takim sklepie jak biedronka czy lidl nikt by tego nie dopilnowal.
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Cytryna pomieszane to
Jak dla mnie to mogli by połączyć biedre i lidla. Jak robie zakupy to muszę te 2 miejsca odwiedzać. Szkoda tylko, że rzadne z nich nie prowadzi stoiska z wędliną.
Jutro jadę do rodziców, a nie widziałam ich od stycznia więc się cieszę Robimy im z mężem niespodziankę, niezapowiedziana wizytę na majówkę
Impresja, pepsunieczka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Odrobina oj to się rodzice ucieszą
Cytryna moja szwagierka robiła w sklepie (sieć euro) i to co się tam wyprawiało to głowa boli. Mam taki sklep w okolicy, gdzie mają duży przemiał w wędlinie więc raczej mają świeże i tam kupuję. Ale wiadomo, że co swojskie to swojskie Jak będę miała możliwość, to planuje sama robić pasztety, szynki i takie tam A to już nie długo, bo jutro stolarz skończy montować kuchnię. Juuuupi!! Będziemy robić blatosława za 2 tyg Niech tylko Ridż sobie pódzie, to clo i wioMorwa, odrobinacheci, ktosiowa lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Cytryna pomieszane to
Jak dla mnie to mogli by połączyć biedre i lidla. Jak robie zakupy to muszę te 2 miejsca odwiedzać. Szkoda tylko, że rzadne z nich nie prowadzi stoiska z wędliną. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Odrobina co do Auchana.. jak wyglądają te testy owulacyjne, o których ostatnio pisałaś ? Nie mogę coś ich znaleźć ,a też bym chciała żeby w moim auchanie one były
Kurcze pudełko było chyba jasno żółte, nazwy nie pamiętam, a leżały obok testów ciążowych na dziale z tabletkami, prezerwatywami, podpaskami. Jak będę w Auchan i nie zapomnę to machnę fotkę.Morwa lubi tę wiadomość
-
My zawsze kupowaliśmy w realu u zaprzyjaźnionej pani. Mowila proszę sobie wziąźć tej wedlinki i tej kielbasy i pomidory .
Potem cala kolejka brala ten sam zestaw
A propos lidla, kupilam sobie świetne wsuwane tenisówki dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 20:11
-
nick nieaktualny