X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynko ,u mnie tez brak biedry i rossmana,porazka...jest lidl no ale tam nedza do kwadratu tak pod szwedzkie podniebienia sledz i martadela w milionach odslon,bleee.

a pogoda,no to u mnie snieg,deszcz,grad,slonce czasem wiatr.

ps. ktora mi podeslala plynnego,szalonego Jakupa.ja sie pytam,az mnie dupsko szczypie ojojoj al..

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie boj sie. Szkockie wedliny tez wszystkir na jefno kopyto robione. Na opakowaniu pisza rozne nazwy ze jedno pieczone inne wedzone a kolejne gotowane a wyglada wszystko tak samo.tenu szkoci hurtowo przychodza po polskie wedliny

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja z pl wracam zapakowana po kokardy jedzeniem,ale rossman,hebe,no i lidla mi bardzooo brakuje.

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczescie nie musze sie obladowywac zarciem. Mam az nadto polskich produktow. Polskich sklepow tu pod dostatkiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jaka jest konsystencja kontarstu do hsg?
    Jeśli to kontrast - to wychodzi po dwóch dniach - możliwe? Jeśli nie, to mam bagno po kolana, chyba jestem skazana na ciażunię, a to dopiero 8dc.

Ja zakupy robię głównie w lidlu. Wiem, że nie ejst tam najtaniej (kiedys moze było) ale nie lubię biedronek, bo tam z reguły jest brudno i niesympatycznie, ale po ręczniki papierowe tylko do biedry chodzę. W lidlu wiem gdzie co jest i lubię ich tygodnie tematyczne. Nawet warzywa i owoce często tam kupuję.
    A do rossmana skoczę dziś po testy Alexisowe, dawno ich nie robiłam :D

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta to taki dzien dzisiaj bagienny. A nie kontrast. U mnie tez leci non stop. I tylko czuje jak wylatuje. A uczucie jakbym popuscila.

ojejku lubi tę wiadomość

• Paolala Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku kontrast nie powinien z Ciebie wylatywac, jak ładnie przeszedł to masz go w jamie otrzewnowej i on sie poprostu wchłonie, także ten bagno;) a kontrast jest taki lepki troche, nie rozciągliy w ogole;)

ojejku lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Dziewczyny, jaka jest konsystencja kontarstu do hsg?
    Jeśli to kontrast - to wychodzi po dwóch dniach - możliwe? Jeśli nie, to mam bagno po kolana, chyba jestem skazana na ciażunię, a to dopiero 8dc.
    Przedmuchali Ci rurki, to teraz nie ma innej opcji jak zaciążyć. Korzystaj ;)
    Może będziesz miała rekordowo długie bagno :D To chyba Zwei kiedyś szła na rekord.

ojejku lubi tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytryna pomieszane to :-)

Jak dla mnie to mogli by połączyć biedre i lidla. Jak robie zakupy to muszę te 2 miejsca odwiedzać. Szkoda tylko, że rzadne z nich nie prowadzi stoiska z wędliną.

odrobinacheci lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marz ale masz garmazerke na sklepie. Tylko popaczkowana. A wedliny zdecydowanie lepiej brac paczkowane jesli mowimy o siecowkach. Albo u gospodarza. Wiem co mowie. Pracowalam w kilku sklepach spozywczych. I niby sie czlowiek staral ale szefowstwo nie pozwalalo na wyrzucanie wędlin w duzych ilosciach. Mysle ze w takim sklepie jak biedronka czy lidl nikt by tego nie dopilnowal.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:

Jak dla mnie to mogli by połączyć biedre i lidla. Jak robie zakupy to muszę te 2 miejsca odwiedzać. Szkoda tylko, że rzadne z nich nie prowadzi stoiska z wędliną.
    Ja tam się lubię z biedronka ;) lidla sporadycznie. A większe zakupy w Auchan, choć te małe też bo mam 350 m do niego.

Jutro jadę do rodziców, a nie widziałam ich od stycznia więc się cieszę :) Robimy im z mężem niespodziankę, niezapowiedziana wizytę na majówkę :)

Impresja, pepsunieczka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odrobina oj to się rodzice ucieszą :-)

Cytryna moja szwagierka robiła w sklepie (sieć euro) i to co się tam wyprawiało to głowa boli. Mam taki sklep w okolicy, gdzie mają duży przemiał w wędlinie więc raczej mają świeże i tam kupuję. Ale wiadomo, że co swojskie to swojskie :-) Jak będę miała możliwość, to planuje sama robić pasztety, szynki i takie tam :-) A to już nie długo, bo jutro stolarz skończy montować kuchnię. Juuuupi!! Będziemy robić blatosława za 2 tyg :-) :-) Niech tylko Ridż sobie pódzie, to clo i wio :-)

Morwa, odrobinacheci, ktosiowa lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:

W wawie jest taka biedra ze stoiskiem wedliniarskim na wage ;p

• Morwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odrobina co do Auchana.. jak wyglądają te testy owulacyjne, o których ostatnio pisałaś ? Nie mogę coś ich znaleźć ,a też bym chciała żeby w moim auchanie one były ;)

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie, też bym sobie kupiła...
    ale teraz chyba te z rossmana kupię domowe lab. chyba, czy jakos tak.

Morwa lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    własnie, też bym sobie kupiła...
    ale teraz chyba te z rossmana kupię domowe lab. chyba, czy jakos tak.
    Jak dla mnie to najlepsze testy. Zdecydowanie wolę te niż te facelle w plastiku :p

ojejku lubi tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo zakupow. Znalazłam olej kokosowy 100% organic virgin za 3.99za pol litra. Wiedzma w home bargains jakby co ;)

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Odrobina co do Auchana.. jak wyglądają te testy owulacyjne, o których ostatnio pisałaś ? Nie mogę coś ich znaleźć ,a też bym chciała żeby w moim auchanie one były ;)

Kurcze pudełko było chyba jasno żółte, nazwy nie pamiętam, a leżały obok testów ciążowych na dziale z tabletkami, prezerwatywami, podpaskami. Jak będę w Auchan i nie zapomnę to machnę fotkę.

Morwa lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zawsze kupowaliśmy w realu u zaprzyjaźnionej pani. Mowila proszę sobie wziąźć tej wedlinki i tej kielbasy i pomidory ;).
    Potem cala kolejka brala ten sam zestaw :P

A propos lidla, kupilam sobie świetne wsuwane tenisówki dzisiaj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 20:11

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde też chciałam te tenisówki, granatowe, ale się nie załapałam. Dobry zakup Baronowo, one są ponoć naprawde dobre :)

‹‹ 1979 1980 1981 1982 1983 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ