Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
może się dziecko zlituje i na 2000 stronie się objawi
Vesper, ciri22, Morwa lubią tę wiadomość
-
Morwa jestem za.
Baronowa moze wstawisz zdjecie brzuszka zebysmy mogly ocenic jak bardzo sie obnizyl ;p latwiej bedzie wywrozyc date
Maczku zaluj braku chroma. Dinozaur jest super Poprosilabyn i Ciebie o zdjecie brzuchala, ale masz lezec to nie bede Cie nekac ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://www.darmowetesty.com/czy-jestem-w-ciazy/
Edit.
Czego to ludzie nie wymysla. A potem jeszcze trzeba wyslac smsa... Hahaha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 16:17
-
Weekend majowy sie zaczyna i cisza na forum sie robi.
A ja sie pochwale ze alexis u mnie juz tuz tuz. Nawet z tej okazji mnie wypryszczylo. Zebym nie robiła jej konkurencji. A bagno piękne ciagnace. Niczym ciagutkaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 18:14
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Weekend majowy sie zaczyna i cisza na forum sie robi.
A ja sie pochwale ze alexis u mnie juz tuz tuz. Nawet z tej okazji mnie wypryszczylo. Zebym nie robiła jej konkurencji. A bagno piękne ciagnace. Niczym ciagutka -
Cytrynka_ wrote:Morwa jestem za.
Baronowa moze wstawisz zdjecie brzuszka zebysmy mogly ocenic jak bardzo sie obnizyl ;p latwiej bedzie wywrozyc date
Maczku zaluj braku chroma. Dinozaur jest super Poprosilabyn i Ciebie o zdjecie brzuchala, ale masz lezec to nie bede Cie nekac ;p
Chyba nie opadl. Dalej wyglada jakbym zeżarła piłkę .
No ale zgagi nie mam to musiało sie cis ruszyćciri22, ojejku, Blondik, Basik122, pepsunieczka, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:To tylko zdjęcie. W rzeczywistości nie mieszcze sie w polowe ciuchów z poczatku ciazy;)
Połowę?
Kobieto, mi zostały pojedyncze sztuki (bluzek i ultraluźnych kiecek), w które się jeszcze mieszczę, a tak to musiałam sobie trochę dokupić. A gdzie mi tam do 38. tygodnia A malutko przybrałam na wadze.
-
Maczek wrote:Połowę?
Kobieto, mi zostały pojedyncze sztuki (bluzek i ultraluźnych kiecek), w które się jeszcze mieszczę, a tak to musiałam sobie trochę dokupić. A gdzie mi tam do 38. tygodnia A malutko przybrałam na wadze.Maczek lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Faktycznie nie wyglada zeby opadl. Czyli strzelam na 13.05. Fajna data
ciri22 lubi tę wiadomość