Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
może się dziecko zlituje i na 2000 stronie się objawi
Vesper, ciri22, Morwa lubią tę wiadomość
-
Morwa jestem za.
Baronowa moze wstawisz zdjecie brzuszka zebysmy mogly ocenic jak bardzo sie obnizyl ;p latwiej bedzie wywrozyc date
Maczku zaluj braku chroma. Dinozaur jest super
Poprosilabyn i Ciebie o zdjecie brzuchala, ale masz lezec to nie bede Cie nekac ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://www.darmowetesty.com/czy-jestem-w-ciazy/
Edit.
Czego to ludzie nie wymysla. A potem jeszcze trzeba wyslac smsa... Hahaha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 16:17
-
Weekend majowy sie zaczyna i cisza na forum sie robi.
A ja sie pochwale ze alexis u mnie juz tuz tuz. Nawet z tej okazji mnie wypryszczylo. Zebym nie robiła jej konkurencji. A bagno piękne ciagnace. Niczym ciagutkaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 18:14
-
nick nieaktualnyCytryna, to działaj ostroCytrynka_ wrote:Weekend majowy sie zaczyna i cisza na forum sie robi.
A ja sie pochwale ze alexis u mnie juz tuz tuz. Nawet z tej okazji mnie wypryszczylo. Zebym nie robiła jej konkurencji. A bagno piękne ciagnace. Niczym ciagutka
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ded8a35e10b.jpgCytrynka_ wrote:Morwa jestem za.
Baronowa moze wstawisz zdjecie brzuszka zebysmy mogly ocenic jak bardzo sie obnizyl ;p latwiej bedzie wywrozyc date
Maczku zaluj braku chroma. Dinozaur jest super
Poprosilabyn i Ciebie o zdjecie brzuchala, ale masz lezec to nie bede Cie nekac ;p
Chyba nie opadl. Dalej wyglada jakbym zeżarła piłkę
.
No ale zgagi nie mam to musiało sie cis ruszyć
ciri22, ojejku, Blondik, Basik122, pepsunieczka, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:To tylko zdjęcie. W rzeczywistości nie mieszcze sie w polowe ciuchów z poczatku ciazy;)
Połowę?
Kobieto, mi zostały pojedyncze sztuki (bluzek i ultraluźnych kiecek), w które się jeszcze mieszczę, a tak to musiałam sobie trochę dokupić. A gdzie mi tam do 38. tygodnia
A malutko przybrałam na wadze.

-
Ale mi chodzi o ciążowe rzeczy;) nie normalneMaczek wrote:Połowę?

Kobieto, mi zostały pojedyncze sztuki (bluzek i ultraluźnych kiecek), w które się jeszcze mieszczę, a tak to musiałam sobie trochę dokupić. A gdzie mi tam do 38. tygodnia
A malutko przybrałam na wadze.
Maczek lubi tę wiadomość
-
Ej, 10 ide juz na wywołanie. 13 to ja się bede zbierac do domu;)Cytrynka_ wrote:Faktycznie nie wyglada zeby opadl. Czyli strzelam na 13.05. Fajna data

ciri22 lubi tę wiadomość

kurde, muszę zadzwonić do operatora, nie lubię tego robić.

zawsze chcialam byc taka ladna ciezarna
zbadam po weekendzie 4 maja albo jak dobrze pójdzie to 2 Mają (pod warunkiem ,że wynik będzie do odebrania w ten sam dzień)