Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć

Ja jak się przeprowadzimy będę miała wszędzie daleko w porównaniu do tego co jest teraz :p ale od tego jest samochód ,żeby w razie wu podjechać i zakupić
a tak to będę miała ciszę i spokój , mój własny raj na ziemi
szczerze to nie mogę się doczekać wyprowadzki z miasta. Do większego miasta(Jelenia Góra) będę miała 23 km do mniejszego około 15 km , a do jeszcze mniejszego około 3 km :p
Impresja, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Wiedźmy ratunku, dziś idę opiekować się dzieckiem znajomej. Oni biorą ślub i pomyślałam, że przecież trzeba dać jakiś upominek. Wiem, że zamiast kwiatów chcą wino od gości więc ja też chciałabym wino im kupic. Ale kurde kompletnie się nie znam, jakie???Robimy drugiego Dziedzica

-
nick nieaktualnyMorwo, to my sąsiadki jesteśmyMorwa wrote:Cześć

Ja jak się przeprowadzimy będę miała wszędzie daleko w porównaniu do tego co jest teraz :p ale od tego jest samochód ,żeby w razie wu podjechać i zakupić
a tak to będę miała ciszę i spokój , mój własny raj na ziemi
szczerze to nie mogę się doczekać wyprowadzki z miasta. Do większego miasta(Jelenia Góra) będę miała 23 km do mniejszego około 15 km , a do jeszcze mniejszego około 3 km :p
wprawdzie wyjechałam jakiś czas temu do Wrocławia, ale do Jeleniej całe życie miałam około 34km 
Do rodziców zjeżdżam czasami, stawiam że moje to to mniejsze miasto
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedźma, zaczęłam tę samą dietę. Nie wiem tylko, czy przy hipoglikemii dam radę. Niby po trzech dniach powinno się ustabilizować. Jeśli nie, to będę myśleć dalej. Szkoda mi modyfikować metodę, bo zależy mi (mimo że mam ogromną nadwagę) na poprawie zdrowia.WiedźmaMaKota wrote:Ciri moze zapytaj reszty Wiedźm matek bo mi zostało nadal ok 20 kg tylko ją nic prawie nie robiłam... Brzuch mam większy niż po porodzie i ogólnie jest tragedia. No! Ale! Od 2 tygodni chodzę na siłownię i jem nieco inaczej niż dotychczas. Przechodzę też na post dr Dąbrowskiej.
Edek: co do workowarosci brzucha to wiem, że to kwestia indywidualna, czasem worek znika bardzo szybko czasem dopiero po jakimś czasie, najlepiej jest mu w tym pomagać jakimiś ćwiczeniami.
No i zmieniłam niestety rozmiar buta z 38 na 38,5
-
Jako ze moje dziecko nie chce wyjść to wychodzimy my. Idziemy na koncert
.
Według prawa marphiego zacznę rodzic zaraz po wejściu na sale po przerwaniu biletów
.
A jeszcze jesli jakup to przygotowywanie do porodu to ja juz sie ponad tydzień przygotowywuje i nadal mnie kolega nie opuszczaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 17:26
Maczek, Cytrynka_, ciri22, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCos cos ;p
A tak serio poszlam dzis na zakupy kupic czapeczki mlodej i wyszlam o 11:30 a wrocilam o 19. Do tego wydalam kupe kasy i okazalo sie ze jestem mega gruba bo kupilam sobie bluze i ze wzrostem 156cm nosze rozmiar xl... Aaaaa
O i juz mi lepij jak sie wygadalam. -
ciri22 wrote:Cos cos ;p
A tak serio poszlam dzis na zakupy kupic czapeczki mlodej i wyszlam o 11:30 a wrocilam o 19. Do tego wydalam kupe kasy i okazalo sie ze jestem mega gruba bo kupilam sobie bluze i ze wzrostem 156cm nosze rozmiar xl... Aaaaa
O i juz mi lepij jak sie wygadalam.
Oj tam. To na pewno duży i krągły biust się nie mieści w mniejsze bluzy
Tak sobie tłumacz
odrobinacheci lubi tę wiadomość

-
Spoko ja też niektóre ciuchy mam xl i żyjęciri22 wrote:Cos cos ;p
O i juz mi lepij jak sie wygadalam.
-
nick nieaktualny