Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Ja jak się przeprowadzimy będę miała wszędzie daleko w porównaniu do tego co jest teraz :p ale od tego jest samochód ,żeby w razie wu podjechać i zakupić a tak to będę miała ciszę i spokój , mój własny raj na ziemi szczerze to nie mogę się doczekać wyprowadzki z miasta. Do większego miasta(Jelenia Góra) będę miała 23 km do mniejszego około 15 km , a do jeszcze mniejszego około 3 km :pImpresja, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Wiedźmy ratunku, dziś idę opiekować się dzieckiem znajomej. Oni biorą ślub i pomyślałam, że przecież trzeba dać jakiś upominek. Wiem, że zamiast kwiatów chcą wino od gości więc ja też chciałabym wino im kupic. Ale kurde kompletnie się nie znam, jakie???Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Cześć
Ja jak się przeprowadzimy będę miała wszędzie daleko w porównaniu do tego co jest teraz :p ale od tego jest samochód ,żeby w razie wu podjechać i zakupić a tak to będę miała ciszę i spokój , mój własny raj na ziemi szczerze to nie mogę się doczekać wyprowadzki z miasta. Do większego miasta(Jelenia Góra) będę miała 23 km do mniejszego około 15 km , a do jeszcze mniejszego około 3 km :p
Do rodziców zjeżdżam czasami, stawiam że moje to to mniejsze miastoMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedźmaMaKota wrote:Ciri moze zapytaj reszty Wiedźm matek bo mi zostało nadal ok 20 kg tylko ją nic prawie nie robiłam... Brzuch mam większy niż po porodzie i ogólnie jest tragedia. No! Ale! Od 2 tygodni chodzę na siłownię i jem nieco inaczej niż dotychczas. Przechodzę też na post dr Dąbrowskiej.
Edek: co do workowarosci brzucha to wiem, że to kwestia indywidualna, czasem worek znika bardzo szybko czasem dopiero po jakimś czasie, najlepiej jest mu w tym pomagać jakimiś ćwiczeniami.
No i zmieniłam niestety rozmiar buta z 38 na 38,5 -
Jako ze moje dziecko nie chce wyjść to wychodzimy my. Idziemy na koncert .
Według prawa marphiego zacznę rodzic zaraz po wejściu na sale po przerwaniu biletów .
A jeszcze jesli jakup to przygotowywanie do porodu to ja juz sie ponad tydzień przygotowywuje i nadal mnie kolega nie opuszczaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 17:26
Maczek, Cytrynka_, ciri22, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCos cos ;p
A tak serio poszlam dzis na zakupy kupic czapeczki mlodej i wyszlam o 11:30 a wrocilam o 19. Do tego wydalam kupe kasy i okazalo sie ze jestem mega gruba bo kupilam sobie bluze i ze wzrostem 156cm nosze rozmiar xl... Aaaaa
O i juz mi lepij jak sie wygadalam. -
ciri22 wrote:Cos cos ;p
A tak serio poszlam dzis na zakupy kupic czapeczki mlodej i wyszlam o 11:30 a wrocilam o 19. Do tego wydalam kupe kasy i okazalo sie ze jestem mega gruba bo kupilam sobie bluze i ze wzrostem 156cm nosze rozmiar xl... Aaaaa
O i juz mi lepij jak sie wygadalam.
Oj tam. To na pewno duży i krągły biust się nie mieści w mniejsze bluzy Tak sobie tłumaczodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Cos cos ;p
O i juz mi lepij jak sie wygadalam.
-
nick nieaktualny