X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obstawiam 9 Maj jako datę porodu i godzinę 6:56 :) W razie jak nie urodzisz to ja będę sikać wtedy na test (pod warunkiem ,że Ridż nie wpadnie wcześniej) ;)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 5 maj koło 15 :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Ale mi chodzi o ciążowe rzeczy;) nie normalne ;)

Nie wiem czemu przeczytałam "sprzed ciąży", zamiast "z początku" ;)
    Choć ja się w wielkie ciążowe jeansy też już nie mieszczę.

Ale teraz przynajmniej nie mam problemu, w co się ubrać :P Koszula nocna wielkości namiotu starczy :P

A może 6. maja, za tydzień? Ładna data :)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Nie badałam. Ostatnie dzień pracy i jedziemy na weekend :) zbadam po weekendzie 4 maja albo jak dobrze pójdzie to 2 Mają (pod warunkiem ,że wynik będzie do odebrania w ten sam dzień) :D
    powinni nam wyprodukowac takie progometry i chabetometry, jak glukometry, żebyśmy mogły w pełni kontrolować skoki i piki :)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak szczerze to mi juz kazda data pasuje. Nie wierze juz w kwiecień. Takze Maks 2 tygodnie i będzie.

A to ze nie opatentowali takich pasków na badanie bety i proga to jest bandziorstwo. Przeciez to byłby zloty interes ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej słonice, przypominam, że to ja w ciąży przytylam 30 kg wiec blagam nie licytuje się tutaj :P
    Baronowa wg mnie masz niżej brzuch i ja obstawiam 5 maj. W długi weekend lepiej sobie odpuść a i dzień po też bo lekarze mogą być jeszcze na bani :P

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    powinni nam wyprodukowac takie progometry i chabetometry, jak glukometry, żebyśmy mogły w pełni kontrolować skoki i piki :)
    Jeszcze na insulinę by się przydało wmontować odrazu w glukometr tę funkcję ;) Więcej mi do szczęścia nie potrzeba.

Maczek, ojejku lubią tę wiadomość

• Yousee Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo strona mojego rocznika :) chciałabym Wam napisać na niej że jestem w ciąży ale chyba za kilka stron napisze ze jakis syf we mnie siedzi. Serio 32 dc nie ma Ridża. Moje plamienia na początku cyklu juz od paru miesięcy. Boje sie ze mam totalna rozwalke w hormonach a boje sie ze to cos gorszego :(
    Jak ja sie boje dziewczyny :(

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obstawiam 7 maj :D
    Przez weekend majowy polecam spacery, schody i seks :D

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee, ja też miałam takie plamienia - brązowe w dodatku. Potem trochę przeszły - nie wiem, czy od długiej suplementacji dużymi dawkami proga, czy od naltreksonu.

Mam nadzieję, że ten LDN coś Ci pomoże :*

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam plamienia w fl, właściwie całął fl, gdybym nie wzięła proga, to bym miała od Alexis aż do Ridża
    no - ostatnio przy progu wysokości 25, miałam plamienia dopiero w 4-5 dpo... sukces

jeden lekarz mi mówił:
    - sie pani cieszy, chociaz wiadomo kiedy jest owulacja
    - nic z tym nie zrobie, kobiece hormony się co 7 lat przestawiaja i nic z tym nie zrobiem... em...em...

gość z 4 gwiazdkami na znanymlekarzu

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee mam nadzieję, że to się naprawi. Wysyłam uściski wirtualne :*

3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Ej słonice, przypominam, że to ja w ciąży przytylam 30 kg wiec blagam nie licytuje się tutaj :P
    Baronowa wg mnie masz niżej brzuch i ja obstawiam 5 maj. W długi weekend lepiej sobie odpuść a i dzień po też bo lekarze mogą być jeszcze na bani :P
    Kochama ja ponad 25kg :D a tak z ciekawości jak po pol roku to wyglada? Wagowo i wizualnie? Coś ćwiczysz? Dietka? Ja mam 3kg na plusie i ten paskudny worek na brzuszku (oczuwiscie w ogole nie biorąc pod uwage rozstepow) i spuchniecie palców (nie mieszcze się w pierścionki) doprowadzają mnie do szału. ;p

Edit:Yousee będzie dobrze <3 ja wierzę ze nie jest tak zle jak myślisz i zaraz się wszystko naprawi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 02:08

• Paolala Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja obstawiam 8 maj godzina 18 :) z wieści to rozwalilam samochod jadąc 5 km/h i zrobił mi się zająć w kąciku ust bleh jakieś domowe sposoby macie na to dziadostwo? Do apteki mi się nie chce lecieć...

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala wrote:
    Ja obstawiam 8 maj godzina 18 :) z wieści to rozwalilam samochod jadąc 5 km/h i zrobił mi się zająć w kąciku ust bleh jakieś domowe sposoby macie na to dziadostwo? Do apteki mi się nie chce lecieć...
    jednak polecam wiztytę w aptece i zakup wit b na zajady. kosztuje z 5 zł, a jest świetna. zawsze mam ją w domu na różnego rodzaju otarcia bo pięknie wszystko goi.

ciekawe czy któraś trafi z datą, czy moje dziecko od poszątku będzie uparte ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stawiam ze zacznie się porod kilka godzin przed terminem wywolania:p

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri moze zapytaj reszty Wiedźm matek bo mi zostało nadal ok 20 kg tylko ją nic prawie nie robiłam... Brzuch mam większy niż po porodzie i ogólnie jest tragedia. No! Ale! Od 2 tygodni chodzę na siłownię i jem nieco inaczej niż dotychczas. Przechodzę też na post dr Dąbrowskiej.

Edek: co do workowarosci brzucha to wiem, że to kwestia indywidualna, czasem worek znika bardzo szybko czasem dopiero po jakimś czasie, najlepiej jest mu w tym pomagać jakimiś ćwiczeniami.

No i zmieniłam niestety rozmiar buta z 38 na 38,5 :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 10:00

3i496iye8v37prd8.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W promieniu 2 min spaceru mam Biedronke, Tesco, Całodobowa Piekarnie, trzy mięsne:) Kawałek dalej czyli plus 5 min mam Lidla, Tesco i Rossmanna. Jednak gdybym poszła w drugą stronę to 5 min i jestem w Kauflandzie, kolejnym mięsnym, kolejnym Rossmannie, kolejnej piekarni 24h, Pepco i Aldiku :)

Ostatnio otwarli bio sklep i zielarski, ale jeszcze nie dotarłam.

Minusem jest to że jest mało knajp z piwem :p Znaczy mało normalnych knajp. Czyli bez żuli/obrusow na stołach/sobotnich dancingow dla emerytów :)

---

Baronowa ja stawiam na 7.05, godzina 23:27 :p

---

Ciri przed ciążą wazylam 68kg, przy 165cm. Teraz mam koło 65kg, ale zupełnie inną figurę. Wnętrze ud wisi, brzuch wisi, cyckami mogłabym się bronić przy ataku zbira - wymachiwać i wybijac zęby. Dupka mniejsza, choć bardziej płaska, mniejszy cellulit, bardziej uwydatnione kości policzkowe.
    Tyle :)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    jednak polecam wiztytę w aptece i zakup wit b na zajady. kosztuje z 5 zł, a jest świetna. zawsze mam ją w domu na różnego rodzaju otarcia bo pięknie wszystko goi.

ciekawe czy któraś trafi z datą, czy moje dziecko od poszątku będzie uparte ;)
    Ja kupiłam rossmanie b complex za 5-6 zł i naprawdę działa, nie tylko na zajazdy ale też na zadziory przy paznokciach. A wiecie może od czego mogę mieć masakrycznie suche usta? Od tygodnia nie mogę sobie z nimi poradzić, skóra z ust schodzi ciągle, myślałam że może od dhea, ale chyba nie... dużo pije, nie jestem odwodnienia - chyba że wszystka woda idzie na wyprodukowanie tej ilości bagna... no możliwe

Ja obstawiam 5 maja. Fajny jest maj na narodziny :)

Gdzie jest Ala ?

Ed. Lietrki, bo z tableta w terenie piszę; )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 10:12

Wysłany: 30 kwietnia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha ja do Tesco mam 30 min, do lidla i polskiego sklepu 35, aldi 40... Dobrze, że na osiedlu jest ciapak z polskim stoiskiem i polskim piwem :P

Spadek wagi ladny, a ciało da się wymodelować ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 10:44

3i496iye8v37prd8.png
‹‹ 1982 1983 1984 1985 1986 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ