Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa_83 wrote:Ale mi chodzi o ciążowe rzeczy;) nie normalne
Nie wiem czemu przeczytałam "sprzed ciąży", zamiast "z początku"
Choć ja się w wielkie ciążowe jeansy też już nie mieszczę.
Ale teraz przynajmniej nie mam problemu, w co się ubraćKoszula nocna wielkości namiotu starczy
A może 6. maja, za tydzień? Ładna data
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Nie badałam. Ostatnie dzień pracy i jedziemy na weekend
zbadam po weekendzie 4 maja albo jak dobrze pójdzie to 2 Mają (pod warunkiem ,że wynik będzie do odebrania w ten sam dzień)
-
Tak szczerze to mi juz kazda data pasuje. Nie wierze juz w kwiecień. Takze Maks 2 tygodnie i będzie.
A to ze nie opatentowali takich pasków na badanie bety i proga to jest bandziorstwo. Przeciez to byłby zloty interes -
Ej słonice, przypominam, że to ja w ciąży przytylam 30 kg wiec blagam nie licytuje się tutaj
Baronowa wg mnie masz niżej brzuch i ja obstawiam 5 maj. W długi weekend lepiej sobie odpuść a i dzień po też bo lekarze mogą być jeszcze na bani
Robimy drugiego Dziedzica
-
ojejku wrote:powinni nam wyprodukowac takie progometry i chabetometry, jak glukometry, żebyśmy mogły w pełni kontrolować skoki i piki
Więcej mi do szczęścia nie potrzeba.
Maczek, ojejku lubią tę wiadomość
-
Ooo strona mojego rocznika
chciałabym Wam napisać na niej że jestem w ciąży ale chyba za kilka stron napisze ze jakis syf we mnie siedzi. Serio 32 dc nie ma Ridża. Moje plamienia na początku cyklu juz od paru miesięcy. Boje sie ze mam totalna rozwalke w hormonach a boje sie ze to cos gorszego
Jak ja sie boje dziewczyny"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyja mam plamienia w fl, właściwie całął fl, gdybym nie wzięła proga, to bym miała od Alexis aż do Ridża
no - ostatnio przy progu wysokości 25, miałam plamienia dopiero w 4-5 dpo... sukces
jeden lekarz mi mówił:
- sie pani cieszy, chociaz wiadomo kiedy jest owulacja
- nic z tym nie zrobie, kobiece hormony się co 7 lat przestawiaja i nic z tym nie zrobiem... em...em...
gość z 4 gwiazdkami na znanymlekarzu -
nick nieaktualnyWiedźmaMaKota wrote:Ej słonice, przypominam, że to ja w ciąży przytylam 30 kg wiec blagam nie licytuje się tutaj
Baronowa wg mnie masz niżej brzuch i ja obstawiam 5 maj. W długi weekend lepiej sobie odpuść a i dzień po też bo lekarze mogą być jeszcze na bania tak z ciekawości jak po pol roku to wyglada? Wagowo i wizualnie? Coś ćwiczysz? Dietka? Ja mam 3kg na plusie i ten paskudny worek na brzuszku (oczuwiscie w ogole nie biorąc pod uwage rozstepow) i spuchniecie palców (nie mieszcze się w pierścionki) doprowadzają mnie do szału. ;p
Edit:Yousee będzie dobrzeja wierzę ze nie jest tak zle jak myślisz i zaraz się wszystko naprawi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 02:08
-
Ja obstawiam 8 maj godzina 18
z wieści to rozwalilam samochod jadąc 5 km/h i zrobił mi się zająć w kąciku ust bleh jakieś domowe sposoby macie na to dziadostwo? Do apteki mi się nie chce lecieć...
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala wrote:Ja obstawiam 8 maj godzina 18
z wieści to rozwalilam samochod jadąc 5 km/h i zrobił mi się zająć w kąciku ust bleh jakieś domowe sposoby macie na to dziadostwo? Do apteki mi się nie chce lecieć...
ciekawe czy któraś trafi z datą, czy moje dziecko od poszątku będzie uparte -
nick nieaktualny
-
Ciri moze zapytaj reszty Wiedźm matek bo mi zostało nadal ok 20 kg tylko ją nic prawie nie robiłam... Brzuch mam większy niż po porodzie i ogólnie jest tragedia. No! Ale! Od 2 tygodni chodzę na siłownię i jem nieco inaczej niż dotychczas. Przechodzę też na post dr Dąbrowskiej.
Edek: co do workowarosci brzucha to wiem, że to kwestia indywidualna, czasem worek znika bardzo szybko czasem dopiero po jakimś czasie, najlepiej jest mu w tym pomagać jakimiś ćwiczeniami.
No i zmieniłam niestety rozmiar buta z 38 na 38,5Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 10:00
-
W promieniu 2 min spaceru mam Biedronke, Tesco, Całodobowa Piekarnie, trzy mięsne:) Kawałek dalej czyli plus 5 min mam Lidla, Tesco i Rossmanna. Jednak gdybym poszła w drugą stronę to 5 min i jestem w Kauflandzie, kolejnym mięsnym, kolejnym Rossmannie, kolejnej piekarni 24h, Pepco i Aldiku
Ostatnio otwarli bio sklep i zielarski, ale jeszcze nie dotarłam.
Minusem jest to że jest mało knajp z piwem :p Znaczy mało normalnych knajp. Czyli bez żuli/obrusow na stołach/sobotnich dancingow dla emerytów
---
Baronowa ja stawiam na 7.05, godzina 23:27 :p
---
Ciri przed ciążą wazylam 68kg, przy 165cm. Teraz mam koło 65kg, ale zupełnie inną figurę. Wnętrze ud wisi, brzuch wisi, cyckami mogłabym się bronić przy ataku zbira - wymachiwać i wybijac zęby. Dupka mniejsza, choć bardziej płaska, mniejszy cellulit, bardziej uwydatnione kości policzkowe.
Tyle -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:jednak polecam wiztytę w aptece i zakup wit b na zajady. kosztuje z 5 zł, a jest świetna. zawsze mam ją w domu na różnego rodzaju otarcia bo pięknie wszystko goi.
ciekawe czy któraś trafi z datą, czy moje dziecko od poszątku będzie uparte
Ja obstawiam 5 maja. Fajny jest maj na narodziny
Gdzie jest Ala ?
Ed. Lietrki, bo z tableta w terenie piszę; )Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 10:12
-
Kacha ja do Tesco mam 30 min, do lidla i polskiego sklepu 35, aldi 40... Dobrze, że na osiedlu jest ciapak z polskim stoiskiem i polskim piwem
Spadek wagi ladny, a ciało da się wymodelowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 10:44