Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Łooo, Maczku, tylko nie mlekiem
Moja mama (cukrzyk) zawsze mówi, że po mleku jej w kosmos wynik wywala.
I masz rację. Jestem tego samego zdania. Chciałam, żeby się postarał, to teraz nie mogę tego olać. Widać, że mu zależy strasznie na tym wyjściu. Chyba chce mi trochę nastrój poprawić po wczorajszej fali kiepskich wieści.
Wiem, mleko jest złe. Ale cały dzień zgaga wypalała mi przełyk, a migdałów nie mam. To sobie w końcu pozwoliłam na małą szklaneczkę. Lepiej na wieczór, niż rano. Zobaczymy, co z tego będzie, do pomiaru jeszcze chwila.
-
Maczek mnie pomagał tylko roztwór soli vichy. Jedna tabletka na pół litra wody wystaczyłam na cały dzień. Podpijałam po pare łyczków i działało a zgagi miałam szatańskie
Maczek lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyMaczek wrote:Wiem, mleko jest złe. Ale cały dzień zgaga wypalała mi przełyk, a migdałów nie mam. To sobie w końcu pozwoliłam na małą szklaneczkę. Lepiej na wieczór, niż rano. Zobaczymy, co z tego będzie, do pomiaru jeszcze chwila.
Miewam paskudną zgagę i wiesz, co mi pomogło? Ocet jabłkowy.
Rano, na czczo, piłam łyżkę octu na szklankę ciepłej wody.
Minęła zgaga, przeszły nudności. I po occie JaKup lubi przychodzić
Migdały niestety są dla mnie za słabe. A uwielbiam -
Soda chyba tez dobra na zgage. Ale w smaku okropna ;/
Maczku dziadek ebay ma wszystko na bezglucie staram sie być jak moge. Ale nie zawsze sie udaje.
Ohooo wypilam prawie litr soku jablkowego i moje jelita teraz pracuja ze zdwojona sila... Ale bylo warto. Bo soczek prawdziwy nie z koncentratu -
Impresja wrote:O właśnie, moja mama mówi, że z rana mleko to hardcore.
Miewam paskudną zgagę i wiesz, co mi pomogło? Ocet jabłkowy.
Rano, na czczo, piłam łyżkę octu na szklankę ciepłej wody.
Minęła zgaga, przeszły nudności. I po occie JaKup lubi przychodzić
Migdały niestety są dla mnie za słabe. A uwielbiam
-
Ocet mam z kamisa. Wkoncu Glasgow to zaglebie polskich sklepow.
Ale widzialam w asdzie cider vinegar o polowe tanszy w wiekszej butelce. I mysle czy sie nie przestawic. A na koniec lata zrobie swoj wlasny.
https://mistykabb.wordpress.com/2014/03/22/cudowny-ocet-jablkowy-2/ kurcze. Przeciez to lek na wszystko. Jak poczytac dobrze to i na jebisza moglby pomoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 23:51
-
nick nieaktualnyUżywam tylko octu niefiltrowanego, organic.
Takiego: http://www.sears.com/bragg-apple-cider-vinegar/p-SPM7665759026?hlSellerId=36731&sid=IDx20110310x00001i&kpid=SPM7665759026&kispla=SPM7665759026
Mar wytępiła octem bakcyla, więc anty-ibiszowe działanie potwierdzone
A ja chyba przypadkowo wyleczyłam paznokieć u stopy tym. Jak miałam tę wysoką gorączkę, to w desperacji stopy w wodzie z octem jabłkowym trzymałam, bo akurat innego nie miałam. I paznokieć mi zaczął ładny dorastać, bez skazWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 05:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja dalej obstawiam, że Baronowa urodzi 8 maja :]
dzisiaj w telewizji były różne przepisy na szparagi, przyznam nigdy nie jadłam i nie przyrządzałam, macie jakieś proste sprawdzone przepisy na zielone szparagi? bo sezon chyba się zaczyna:)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie...