Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 20:04
odrobinacheci, Matleena, Eva82, lauda., zwei_kresken, mar, Marribell, Basik122, Maczek, Yousee, Emma80, Malibu lubią tę wiadomość
-
Matleena wrote:Jak mnie do whisky ciągnie. Moim skromnym zdaniem to ten mój gin ma kiepskie usg. W pt mi mówił że endometrium ma 11mm, dzisiaj twierdzi, że miało 13mm, a dzisiaj ma 10mm. To chyba nie jest źle, a w ogóle, to oni ręcznie zaznaczają początek i koniec jak mierzą, więc mógł się walnąć o ten 1mm. Ogólnie wisi mi to. Liczy się Alexis
Mi różni "gini" podawali aż o kilkadziesiąt milimetrów różne wymiary tych samych mięśniorów i nie umieli mi wyjaśnić tej różnicy. Do dzisiaj się zastanawiam jak to możliwe i nie bardzo już wierzę w dokładność tych machin i umiejętności obsługujących. Nie wiedziałam czy się śmiać, jak jeden z nich stwierdził, że na zdjęciu zrobionym przez innego, na którym miał być mięśniak, jest cała macica. W końcu nie wiem co to było. Byłam dla potwierdzenia u kilku i jedni mówili tak, inni inaczej. Oni chyba sami nie wiedzą co tam widzą.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
zabcia 41 wrote:Dziewczyny na co jest ten dong
Tu o Dongu
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/dong-quai-dziegiel-chinski,2129.html -
Katarzyna87 wrote:
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 22:10
-
Szatan się mną interesuje. Stojąc na głowie
A, muszę sobie pytonga dołożyć w podpisie, ależ ten cykl szybko zleciał!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 21:08
Maczek, lauda., mar, Emma80, odrobinacheci, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Emma80 wrote:Mi różni "gini" podawali aż o kilkadziesiąt milimetrów różne wymiary tych samych mięśniorów i nie umieli mi wyjaśnić tej różnicy. Do dzisiaj się zastanawiam jak to możliwe i nie bardzo już wierzę w dokładność tych machin i umiejętności obsługujących. Nie wiedziałam czy się śmiać, jak jeden z nich stwierdził, że na zdjęciu zrobionym przez innego, na którym miał być mięśniak, jest cała macica. W końcu nie wiem co to było. Byłam dla potwierdzenia u kilku i jedni mówili tak, inni inaczej. Oni chyba sami nie wiedzą co tam widzą.
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
zuzzi wrote:A mi się powoli kończy inozytol, odkąd go ćpię z polecenia lekarza dwa razy więcej
EDIT: Może to zasługa progResteronu? Wszak u mnie lutka, u Ciebie dziki yam...
Zresztą zobaczymy. Jak jutro też będzie taki lajcik, to będzie miło
Myślę, że te wszystkie ziółkowe i suplemencikowe kuracje dają taki super efekt. Mój Ridż też złagodniał.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Emma80 wrote:Mi różni "gini" podawali aż o kilkadziesiąt milimetrów różne wymiary tych samych mięśniorów i nie umieli mi wyjaśnić tej różnicy. Do dzisiaj się zastanawiam jak to możliwe i nie bardzo już wierzę w dokładność tych machin i umiejętności obsługujących. Nie wiedziałam czy się śmiać, jak jeden z nich stwierdził, że na zdjęciu zrobionym przez innego, na którym miał być mięśniak, jest cała macica. W końcu nie wiem co to było. Byłam dla potwierdzenia u kilku i jedni mówili tak, inni inaczej. Oni chyba sami nie wiedzą co tam widzą.
-
mar wrote:Emma mi ostatnio jeden gin zobaczył jakieś zmiany endo na jajnikach a kolejny kilka dni po powiedział że nic nie widzi także jakas wielka ściema z tymi lekarzami ; P
Ej no, ale pomylić mięśniaka z macicą?
Mają talent.
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie wiedźmy:* z dobry tydzień mnie tu nie było. ..a tu takie nowości! !! Wiedźmy wpadają i zaciazaja jak malolaty!
GRATULUJĘ MAMUŚKI !!!
Żebym tylko nie poszła w wasze ślady, ridz tydzień stoi pod drzwiami wyciera buciory brudzi wycieraczke ale nie gości się na wunku; )
Trzymajcie się ciepło kochane! ;*