Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHee niestety nie ma dziury na termometr
Ale może sama sobie wytnę.
Majciory to ja wysokie noszę bo nie lubię wyciętych, no ale oczywiście nie wyobrażajcie sobie że one mi po pępek sięgająCiasnawe to chyba przez to, że się obijam i nie ćwiczę, albo nie może ja już przytyłam bo w ciąży jestem!
Jakaś głupawka mnie bierze przed wynikowa niby luz, a jednak mnie trochę nosi na odebranie tego progesteronu, tsh i prolaktynyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:37
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Teraz tak zauważyłam Odrobinachęci Ty świeżo upieczona mężatka jesteś
Matleena na to nie wpadłamKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i mam wyniki robione w 6dpo:
prolaktyna: 16,81 wart. ref. 5.00-35.00
tsh: 1,192 wart. ref. 0,27-4,70
progesteron: 10,65 wart. ref. dla fazy lutealnej : 0,95-21,0
nie mało tego progesteronu jeśli w grę wchodziłoby utrzymanie ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 15:38
-
Zwei upatruj w całej sytuacji plusów! Miałaś ponad połowę krótszy cykl niż wcześniej. Po wielu próbach dotarła w końcu Alexis, pukała długo, ale w końcu jej otwarłaś! Czy to nie sukces?
odrobinacheci czasami życie pisze za nas scenariusz
Matleena wiesz co jest najlepsze na endo? Proseccoodrobinacheci, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Kacha, megasukces dlatego chcialam z tym sukcesem na 200 strone. A jaki mam swietny humor ! Chyba krem z progesteronem to robi!
Lauda! Senks!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 15:53
Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:No i mam wyniki robione w 6dpo:
prolaktyna: 16,81 wart. ref. 5.00-35.00
tsh: 1,192 wart. ref. 0,27-4,70
progesteron: 10,65 wart. ref. dla fazy lutealnej : 0,95-21,0
nie mało tego progesteronu jeśli w grę wchodziłoby utrzymanie ciąży?
Ładnie ogółemAle progesteronu mogłabyś sobie faktycznie dowalić więcej
Świeższa z Ciebie mężatka, niż ze mnieJa to się już czuję, jakbym od lat była mężatką, dobrze mi w tym stanie
Więc tylko jak świętujemy miesięcznice, to się dziwimy "Już 7 miesięcy. Hmmm... TYLKO?!".
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzzi wrote:Ładnie ogółem
Ale progesteronu mogłabyś sobie faktycznie dowalić więcej
Świeższa z Ciebie mężatka, niż ze mnieJa to się już czuję, jakbym od lat była mężatką, dobrze mi w tym stanie
Więc tylko jak świętujemy miesięcznice, to się dziwimy "Już 7 miesięcy. Hmmm... TYLKO?!".
Niby świeża mezatka, a tez już rok razem mieszkaliśmy więc wydaje nam się ze to tak dawno było
-
odrobinacheci wrote:Mnie zawsze zastanawia, ze przy pustym pecherzyku jak robili mi usg każdy lekarz stwierdzał ze w ogóle nie widać ciałka żółtego. Nie wiem czy tak może być czy to już oznacza jakąś niedomoge ciałka. Może w ciąży lutka byłaby u mnie wskazana.
Niby świeża mezatka, a tez już rok razem mieszkaliśmy więc wydaje nam się ze to tak dawno było
Może sobie lutkę zafunduj, co Ci szkodzi?
Aaaa... nie, no to ja się dopiero po ślubie wprowadziłam
-
nick nieaktualnyZuzzi dzisiaj jadę jeszcze skonsultować wyniki z gin.
Katarzyna87 wrote:My mieszkaliśmy ze sobą prawie 2 lata nim wzięliśmy ślub, 4 rok wspólnego mieszkania idzie, a 9 rok razem
Za rok będzie biba na 10 lat razem
Za rok będziecie już świętować w 3 -
odrobinacheci wrote:Zuzzi dzisiaj jadę jeszcze skonsultować wyniki z gin.
Za rok będziecie już świętować w 3
Nie jestem specjalnie wierząca, ale niech Bóg da każdej z Nas ;*
Moim zdaniem masz wyniki dobre, 10mm w zupełności wystarczy
znalezione na necie
Grubość endometrium u kobiet miesiączkujących: 6/8-14mm - Twoje 10 jest łałałiła -
Zwei... Wiem, że może to być dla Ciebie wstrząsem, ale... Ridż Cię zdradza!
Właśnie mnie napadł znienacka w łazience
EDIT: Ale jak na razie taki ładniutki, przyjemny, stary Ridż, nie żadne brązowe podróbkiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 17:12
zwei_kresken, Katarzyna87 lubią tę wiadomość