Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
lauda. wrote:Ooooo drugą setkę rozbijamy!!!!!
Yousee, trzymaj się!
No faktycznie, ale zobaczymy co będzie jutro na moim
P.S. Zaklepuję miejsce na 200 stronie za Zwei, bo bidok zarobiony po pachy pewnie Za resztę, która nie może/nie zdąży się wpisać - również: raz, dwa, trzy ZAKLEPANE!!! -
Summerka wrote:Chodzą słuchy, ze tu rozdają luz w dupie, bardzo, ale to bardzo ( desperacko ) potrzebuje takowego, kto da trochę..,odwdzięczę sie hmm..makrela?
No ależ bardzo Cię proszę. Stawiam pyszną kawkę dla Ciebie, kubek gratis, możesz zatrzymać na zawsze
http://www.iv.pl/images/42827441074980640865.jpg
Edit: Kubeczek łapcie wszystkie!!! Przyda się każdej z nasWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:36
odrobinacheci, Emma80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzuzzi wrote:To ma być spadek? Patrz na mój!
Nie pozostaje nic jak powiedzieć "przecież jutro odbije"
Zuzzi u ciebie to może opóźnione zagniezdzenie
Tym o to postem również świętuje 2 setkęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:49
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:No ależ bardzo Cię proszę. Stawiam pyszną kawkę dla Ciebie, kubek gratis, możesz zatrzymać na zawsze
http://www.iv.pl/images/42827441074980640865.jpg
Edit: Kubeczek łapcie wszystkie!!! Przyda się każdej z nas
dzieki, zgodnie z obietnica...
Maczek, Katarzyna87, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Hahaha - Zuzii póki nie ma @ jest nadzieja
Ała aż mnie brzuch boli od śmiania
Tez przed chwila zycytowalam tego klasyka i miałam napisać właśnie...buahahaha
Yousee, dzięki, przyda sie, bo inaczej grozi mi OZM...(odstaraniowenie zapalenie macicy, odpieluszkowe zapalenie mózgu to u mnie choroba przewlekła )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:59
-
nick nieaktualny
-
A mi grozi odparzenie dupy od leżenia nie spodziewałam się że to powiem, ale chyba wolałabym być w pracy"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Katarzyna87 wrote:A to te majty z dziurą na termometr? Bo te to się mocno trzymać muszą, żeby się nie przesunęły i w inną dziurkę termometru nie wcisnąć
Nooo i tak samo, gdyby to były majty z dziura na szczanie, bo wtedy siusiu zistalyby w gaciach, a zamiast tego byłoby badanie kału.,,