Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuźwa specjalnie nakupiłam sobie sexowne koronki żeby mu smaka narobić W końcu mój trud się opłacił
JUUUPPIII DZIKI PYTONG NA WOLNOŚCIIII
Lodówkę już zaopatrzyłam w makrelę i jej pochodne, może znowu się uda mieć grochaEmma80, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Basik Basik!! Uwaga Uwaga Pytong na wolności!
Na żywo widać lepiej ;p
SUPER!
GRATULACJE!
Idziesz upuścić trochę krwi do testu?Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Emma80 wrote:SUPER!
GRATULACJE!
Idziesz upuścić trochę krwi do testu?
Byłam dzisiaj na antyTPO zgodnie z radą Endowiedźmy Zwei, więc przy okazji walnęłam sobie progResteron jeszcze raz i becię. Będą dzisiaj pewnie koło 18-19.
Puki co mam wkurza bo zgubiłam telefon ;/Emma80 lubi tę wiadomość
-
Matleena wrote:Statystyka powala w tym miesiącu. Jak tak dalej pójdzie to mój luz w dupie szlag trafi.
Katarzyna, kiedy beta? Bo nie wierzę, że nie pójdziesz
Ja dziś znowu będę jajo podglądać. Z tego co doktorek mówił już dziś nie powinniśmy go widzieć. Oby, bo już nie chce mi się tak co 2 dzień jeździć do niego
Ja i nie iść na betę - dzień jak co dzień.
Pójdę choćby z jednego ważnego powodu. Wcześniej beta rosła za wolno, gdyby dupek lekarz chciał choć spojrzeć na moje wyniki, to widziałby, że przyrost nie był min. 66% jak powinien być tylko 50% a potem 40%. Poronienie było nieuniknione. Teraz jestem bardziej świadoma, więc muszę to sprawdzić.
Niestety/Stety złe doświadczenia uczą Nas czegoś. -
nick nieaktualny
-
Heloł ja witam Was z domu, choróbsko nie chce odpuścić w sobotę mam w góry jechać muszę się wykurować"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Ooooo drugą setkę rozbijamy!!!!!
Yousee, trzymaj się!
zuzzi wrote:To ma być spadek? Patrz na mój!
P.S. Zaklepuję miejsce na 200 stronie za Zwei, bo bidok zarobiony po pachy pewnie Za resztę, która nie może/nie zdąży się wpisać - również: raz, dwa, trzy ZAKLEPANE!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:24
-
Summerka wrote:Chodzą słuchy, ze tu rozdają luz w dupie, bardzo, ale to bardzo ( desperacko ) potrzebuje takowego, kto da trochę..,odwdzięczę sie hmm..makrela?