Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
mar wrote:To dlatego, że nie wytrzymałas do terminu sikania; ) jest wtedy rzucony taki urok tzw."wadliwego testa"
ps.ja juz w domu, mam wrażenie że cała macica ze mnie wyleciała przez ostatnie kilka godzin
Biedna
Ale jak się teraz nacierpimy, to później będziemy się bardziej cieszyć.
Ciągle źle nie może być, wszystko dąży raczej do równowagi.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
mar wrote:To dlatego, że nie wytrzymałas do terminu sikania; ) jest wtedy rzucony taki urok tzw."wadliwego testa"
ps.ja juz w domu, mam wrażenie że cała macica ze mnie wyleciała przez ostatnie kilka godzin
Tak, to na pewno klątwa...
Oj, ale czego sie nie robi dla groszka...
Gdzie mój...makrel giełdowy...gdzieś przepadł...haloo...widziała któraś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 13:18
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Ej w ogóle muszę wam coś pokazać bo oczywiście dla komfortu psychicznego i spokojnego oczekiwania na Ridża sikłam na testa i wylazło mi coś dziwnego nie w tym miejscu co powinno i rozmazane Ale myślę, że to raczej jakaś wadliwa seria, choć termin przydatności jeszcze dobry.
Brązowe siki:)??
Kochana nie wiedziałam, że testujesz razem z Laudą!? Będę kciukać, a jak chcecie to wam drzwi od kibla potrzymam -
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Brązowe siki:)??
Kochana nie wiedziałam, że testujesz razem z Laudą!? Będę kciukać, a jak chcecie to wam drzwi od kibla potrzymam
Biedna jesteś Mar :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 14:53
-
Kurwa no. Jak jestem przeciwna przemocy, tak jej bym przybiła piątkę. Krzesłem. W ryj.
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wszyscy-sa-teraz-w-ciazy,6346,1.html?sd=1 -
moja dzisiejsza beta to 1064, w piątek było 74;)
a tsh spadło z 3,9 do 2,7 wiec skoro tyle spadło w ciągu 4 dni to pewnie jeszcze niżej spadnie:)
nie za szybko mi ta beta rośnie?
odrobinacheci, trzymam kciuki;) dwie kreski sąodrobinacheci, lauda., Katarzyna87, Maczek, Emma80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:moja dzisiejsza beta to 1064, w piątek było 74;)
a tsh spadło z 3,9 do 2,7 wiec skoro tyle spadło w ciągu 4 dni to pewnie jeszcze niżej spadnie:)
odrobinacheci, trzymam kciuki;) dwie kreski są
A piękna beta, jaki przyrost może bliźniaki hehe
Lauda chyba kogoś tu luzik opuścił, ja tam wzięłam głęboki wdech
Mnie też czasami boli jak widzę same ciężarówy dookoła, ale nikomu źle nie życzę cieszę się z tych ciąż, a autorka posta miała chyba jakiś gorszy dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 17:00
Blondik lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:Kurwa no. Jak jestem przeciwna przemocy, tak jej bym przybiła piątkę. Krzesłem. W ryj.
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wszyscy-sa-teraz-w-ciazy,6346,1.html?sd=1
Ja tez i dosadnie jej napisałam - teraz mnie zlinczują...
-
Blondik wrote:moja dzisiejsza beta to 1064, w piątek było 74;)
odrobinacheci, trzymam kciuki;) dwie kreski są
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnySummerka wrote:Ja tez i dosadnie jej napisałam - teraz mnie zlinczują...
Mnie to dziś nic nie rusza nosi mnie, tańczyć mi się chce, biegać,a w sumie może dziś pójdę bo śnieg trochę stopniał chyba że teraz to zamarznie i będę mogła ewentualnie pojeździć na lodzie. -
Blondik, super beta! Gratulacje.
Odrobinacheci, nie chodzi o luzik tylko o formę wypowiedzi. Jak ktoś potrzebuje otuchy to pisze w gronie znajomych, a nie zakłada nowy wątek. Poza tym chyba nie ja jedna odczytałam tego posta jako takiego super zazdrośnickiego. Nosz kurna, mieć pretensje do całego świata... A zwłaszcza kopnęło mnie to, że pisze o dziewczynie, co zaszła w ciążę po 10 latach.
Summerka: high five!
P.S. No pisałam Wam zresztą, że mi progresteron zniżkuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 17:13
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Ehehehe faktycznie, z przytupem! Pamiętacie, że 14-go robimy tutaj bibeczkę? I tym razem mamy super okazje do świętowania...
I przyznam Wam się, że ja już od wczoraj poczyniłam pewne kroki, co by się wprawić w walenie tynków
Matleena wrote:No nie? To dla Mar niech będzie, za jej cierpienia -
nick nieaktualnylauda. wrote:Blondik, super beta! Gratulacje.
Odrobinacheci, nie chodzi o luzik tylko o formę wypowiedzi. Jak ktoś potrzebuje otuchy to pisze w gronie znajomych, a nie zakłada nowy wątek. Poza tym chyba nie ja jedna odczytałam tego posta jako takiego super zazdrośnickiego. Nosz kurna, mieć pretensje do całego świata... A zwłaszcza kopnęło mnie to, że pisze o dziewczynie, co zaszła w ciążę po 10 latach.
Summerka: high five!
P.S. No pisałam Wam zresztą, że mi progresteron zniżkuje...
Nie no spoko rozumiem, ja mam dziś jakoś tak wesoło. Ale wiedz, że jak będziemy testować w piątek i będziesz mieć dwie kreski, a ja nie to założę osobny temat "Testowałyśmy razem i ona zaszła, a ja nie, okrutny świecie jakie to niesprawiedliwe" i opisze tam jak mogłaś i dlaczego mi to zrobiłaś i poproszę aby całe forumowe środowisko jątrzyło ze mną jadSummerka, Katarzyna87, Eva82, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Rozpoczynam kampanie "zero tolerancji dla OZM - odstaraniowe zapalenie macicy", wkurzyła mnie ta laska i będę konsekwentnie reagować (zeby nie powiedzieć tępić) podobne wpisy, o! I niech mnie zlinczują...mam na to wyje***e
mar, odrobinacheci, Katarzyna87, zwei_kresken, Maczek lubią tę wiadomość