Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:O BOŻE WŁAŚNIE SOBIE UŚWIADOMIŁAM ŻE NIE SPRÓBOWAŁAM LIDLOWEGO WINIACZA!
Kupię sobie jak się u Nas pojawi i będzie stało i patrzało na mnie
To chyba nie jest jedno z tych win, które im starsze, tym lepsze
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Mam do Was pytanie jako do specjalistek wszelkich badań czy TSH, FSH, LH mogę zrobić w 2 dniu cyklu? Tylko jutro mam na to czas a mam je pilnie zrobić ahh mój luz w dupie coś strzeli w tym cyklu bo czeka mnie pełno badań, do tego hsg i jakieś inne głupie rzeczy więc oznajmiam, że mój luz w dupie się skurczył . .. ; P do tego mam prowadzić normalny wykres temp.bo lekarz chce go w tym cyklu zobaczyć (dobrze, że nie chciał obecnego wykresu)
aneta91, Katarzyna87, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mar, FSH i LH możesz zrobić w 2 dc. Ja miałam wskazania miedzy 2-5 dc. Chyba że moj gin jakiś niedouczony był
Kurde też muszę dorwać to proseco, ja dziś winiacza z moldawii popijam, który to został polecony mojemu mężowi przez nieznajoma"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
no i 190 zł poszło dziś na badania...w piątek gin 220 zł a we wtorek 100 na endo można pracować na lekarzy i badania...a za resztę kupie makrele i git Lauda, mój brat miał najlepszy i najskuteczniejszy sposób nachlał się na maxa wszystkim co miało w domu % a do tego paka papierosów w 2 godziny. Rano miał mega kaca a na widok papierosów haftował dalej niż widział potem lekko jakieś cukiereczki podjadał i teraz gania wszystkich kumpli bo mu ten smród strasznie przeszkadza
Blondik lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Zuzzi ja wróciłam z gór z jednym obywatelem więcej więc Ty też nam przywieź małego górola albo górolkę
lauda., Emma80, Yousee lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Cześć Wiedźmy, wpadłam sie wyluzować..bo już sie lincz zaczął...hehe, no wiedziałam...te, które mnie najgłośniej krytykują, tylko prześcigają sie w postach jaka jestem zła i niedobra, a niby same wyznają zasadę love and peace...luzz w doopie...
Gdzie, do cholery, ten mój makrel giełdowy... -
Summerka wrote:Cześć Wiedźmy, wpadłam sie wyluzować..bo już sie lincz zaczął...hehe, no wiedziałam...te, które mnie najgłośniej krytykują, tylko prześcigają sie w postach jaka jestem zła i niedobra, a niby same wyznają zasadę love and peace...luzz w doopie...
Gdzie, do cholery, ten mój makrel giełdowy...Summerka lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:To było do przewidzenia, ale nie które dziewczyny naprawdę nie powinny się wypowiadać na forum!! Głowa do góry, luz w dupie i idź ze swą misją dalej
Spoko, jestem rycerzem w służbie mojemu królowi - zdrowemu rozsądkowi, a przeciw - histerii, paranoi, znanych jako Odstaraniowa Wścieklizna Macicy,
Dzięki za wsparcie;)
Zuzzi, zazdraszczam wyjazdu...lauda., Basik122, Maczek lubią tę wiadomość
-
Summerka, bejbe... to ja jestem ta najgorsza i chamstwo szerzę
Summerka wrote:Cześć Wiedźmy, wpadłam sie wyluzować..bo już sie lincz zaczął...hehe, no wiedziałam...te, które mnie najgłośniej krytykują, tylko prześcigają sie w postach jaka jestem zła i niedobra, a niby same wyznają zasadę love and peace...luzz w doopie...
Gdzie, do cholery, ten mój makrel giełdowy...