Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
odrobinacheci wrote:Nie no spoko rozumiem, ja mam dziś jakoś tak wesoło. Ale wiedz, że jak będziemy testować w piątek i będziesz mieć dwie kreski, a ja nie to założę osobny temat "Testowałyśmy razem i ona zaszła, a ja nie, okrutny świecie jakie to niesprawiedliwe" i opisze tam jak mogłaś i dlaczego mi to zrobiłaś i poproszę aby całe forumowe środowisko jątrzyło ze mną jad
Nie próbuj nawet. Zniszczę Cię. Naślę na Ciebie moją bandę!odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylauda. wrote:Nie próbuj nawet. Zniszczę Cię. Naślę na Ciebie moją bandę!
Biedna dziewczyna liczyła na wsparcie, a tu ją każdy próbował do pionu ustawić, a ta nie wytrzymała psychicznie i skasowała konto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 17:41
-
nick nieaktualny
-
Konkurs na najciekawszy wykres!!! super!!! niech linczują i płaczą "dlaczego nie ja"
kuźwa tylko u Was można trochę dystansu złapać.
Nie bo nie i tyle, w złej pozycji się kochasz i potrzebujesz instruktażu!
Grr ja też się zdenerwowałam.Maczek lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
odrobinacheci wrote:Ej w ogóle muszę wam coś pokazać bo oczywiście dla komfortu psychicznego i spokojnego oczekiwania na Ridża sikłam na testa i wylazło mi coś dziwnego nie w tym miejscu co powinno i rozmazane Ale myślę, że to raczej jakaś wadliwa seria, choć termin przydatności jeszcze dobry.
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Dorwałam dzisiaj wreszcie to Wasze osławione lidlowe prosecco i chłodzi się w lodówce Ciekawam, czy faktycznie będzie taki odlot
Zaraz będę gotować milion rzeczy, a od jutra będę się radować Beskidem i nie wiem, czy będę mieć dostęp do neta - a nawet gdyby, to czy będzie mi się w ogóle chciało na niego wchodzić, więc zniknę na parę dni
Jak zobaczyłam tytuł tego wątku, który tak obsmarowujecie, to postanowiłam dla własnego zdrowia psychicznego nawet nie wklikiwać. Ale teraz to już niestety nie umiem się powstrzymaćodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Zuzzi zazdroszczę Ci wyjazdu w góry! !!!! ; (((
Aż z tej zazdrości chyba założę wątek "wszyscy wyjeżdżają w góry, nawet zuzzi, tylko ja nie" i poszukam wspolcierpiących które zapłaczą nad moim losem!!Katarzyna87, zwei_kresken, lauda., Emma80, odrobinacheci, Maczek lubią tę wiadomość