Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez jestem za-kała.
Kał to slowo- klucz. Wszystkie wiemy jak wazne dla zagniezdzenia jest robienie kupy!
Chcialam powiedziec, ze nie zdazylam wczoraj w pracy zjesc makreli i musialam ja wyrzucic ;( Czy to znaczy ze ten cykl jest na zmarnowanie? Wszyscy dookola jedza makrele! Niektorzy od 10 lat! To nienormalne!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 18:58
lauda., odrobinacheci, Basik122, Katarzyna87, Eva82 lubią tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Niby zakały a co świadczy z postow bardzo podczytywane
Trzeba poznać wroga, nie?
odrobinacheci lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyPopieram laude, działaj szybko z tą makrelą Zwei póki coś się jeszcze da zrobić, ale przed makrelą dodaj jeszcze warstwę chusteczek na dotknie i nie zapomnij zrobić świecy.
Ja to naprawdę musiałam się wykazać wielką siłą woli żeby nie iść na betę, bo u mnie to rzadko spotykane mieć 12dpo i jeszcze szyjka zaciśnięta jak trza. Patyka to nawet nie kupuje do jutrzejszego wieczora, bo za pewne jakbym go miała już jutro rano bym na niego sikała.
Wczoraj nawet poćwiczyłam godzinę, potem popytongowałam a to zawsze mi przyśpieszało Ridża a tu nic.
Katarzyna czekam na twoją dzisiejszą betę, bo to chyba dziś ?
Edit:
Emma "Przyjaciół trzymaj blisko, ale wrogów jeszcze bliżej"Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 11:14
Emma80, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj serwuje wątrobke
Summerka - myślę, że linczu można było się spodziewać Twój post był prowokacja samą w sobie, wiadomo że jak się napisze "będę zwalczać głupie kobiety" to głupie kobiety od razu się odezwą - dlatego nie do końca rozumiem ideę założenia takiego tematu...wiadomo, że będzie wzajemne obrażanie, przekrzykiwanie itede. Tak szczerze piszę, że po prostu nie rozumiem tego ale jestem i zawsze będę po Twojej stronie jako wiedźma. Uważam, że możemy się poirytowac na takie OZM na naszym wątku - tutaj uzyskasz zrozumienieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 11:15
lauda., odrobinacheci, Katarzyna87, Emma80 lubią tę wiadomość
-
mar wrote:Ja dzisiaj serwuje wątrobke
Summerka - myślę, że linczu można było się spodziewać Twój post był prowokacja samą w sobie, wiadomo że jak się napisze "będę zwalczać głupie kobiety" to głupie kobiety od razu się odezwą - dlatego nie do końca rozumiem ideę założenia takiego tematu...wiadomo, że będzie wzajemne obrażanie, przekrzykiwanie itede. Tak szczerze piszę, że po prostu nie rozumiem tego ale jestem i zawsze będę po Twojej stronie jako wiedźma. Uważam, że możemy się poirytowac na takie OZM na naszym wątku - tutaj uzyskasz zrozumienie
http://www.iv.pl/images/57458187911341444197.jpgKatarzyna87, Summerka, Matleena lubią tę wiadomość
-
Ja też chcę być zakałą z Wami! Mogę, mogę?? Podglądam Was trochę bezwstydnie ostatnio, bo z racji mojego wybitnie rozwleczonego jak telenowela brazylijska cyklu, potrzebowałam czegoś innego, niż "może jeszcze będzie zielono", gdzie beta dwukrotnie mówi "dupa nie ciąża"!
mar, Basik122, odrobinacheci, lauda., Katarzyna87, Emma80, Maczek lubią tę wiadomość
-
Ralpina, no wbijaj dziewczyno. Ironia i humor to tutaj chleb powszedni, a nadzieja jest jak Ridż - nigdy nie umiera
Edit: 711 postów, 811 lajków - mój pedantyzm się raduje Znowuuuuuuu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 11:21
Basik122, odrobinacheci, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRalpina wrote:gdzie beta dwukrotnie mówi "dupa nie ciąża"!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 11:23
-
Ralpina wrote:Ja też chcę być zakałą z Wami! Mogę, mogę?? Podglądam Was trochę bezwstydnie ostatnio, bo z racji mojego wybitnie rozwleczonego jak telenowela brazylijska cyklu, potrzebowałam czegoś innego, niż "może jeszcze będzie zielono", gdzie beta dwukrotnie mówi "dupa nie ciąża"!
-
Kurna olesław, nie dość, że fale Dunaju (takie ciasto jest - lubię), to jeszcze konkurencja dla Zwei. Boszzzz Moda na Okres w wersji 2.0
Mar, ale bez jaj - na Twój wykre też się przyjemnie patrzy, zwłasza że on ma jajazwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Ralpina wrote:Ja też chcę być zakałą z Wami! Mogę, mogę?? Podglądam Was trochę bezwstydnie ostatnio, bo z racji mojego wybitnie rozwleczonego jak telenowela brazylijska cyklu, potrzebowałam czegoś innego, niż "może jeszcze będzie zielono", gdzie beta dwukrotnie mówi "dupa nie ciąża"!
Ueeeee, do rekordu tego watku jeszcze Ci troche brakuje. Moze zrob jak ja- zapowiedz impreze na ktorystam dzien cyklu, tak jak ja planowalam uczcic 100 dc. Wtedy przyjdzie Ridz z haluksami i pokrzyzuje Ci plany dzien wczesniej
lauda., mar, Basik122, Ralpina, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Chciałam Wam powiedzieć, że właśnie dokonałam aktu obrony Niespodzianki i wątku "Moda dla staraczek". Zajebisty temat jak dla mnie.
Edit: ale się nas uczepiły na tym OZM. To ci dopiero niespodziankaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 11:47
mar lubi tę wiadomość
-
Mar - zdecydowanie Twój wykres wygrałby konkurs na najładniejszy wykres na OF, choć Matleena w tym cyklu też ma polot...
EDIT: A na moim wykresie jak na huśtawce... do porzygania! Na szczęście zaczynam ciapać nowy. Się bardziej tym razem postaramWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 11:48