Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ralpina wrote:Yousee - ja mieszkam w Krakowie (bo urodziłam się pod Wielką Pi** w Rzeszowie i namiar na sensownego ginekologa chętnię przygarnę również, bo temu co mi tam teraz zagląda patrzy z oczu zboczeńcem...
Katarzyno - przyrost zacny! Gratuluję
Jeblam i nie wstanę
-
Ralpina wrote:Yousee - ja mieszkam w Krakowie (bo urodziłam się pod Wielką Pi** w Rzeszowie i namiar na sensownego ginekologa chętnię przygarnę również, bo temu co mi tam teraz zagląda patrzy z oczu zboczeńcem...
Katarzyno - przyrost zacny! Gratuluję
Może nieskromnie mówiąc mój przypadek jest niezwykły i konwencjonalna medycyna sobie nie radzi...
Jedyny ratunek w czarach"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
mar wrote:To superancko!!!! Teraz przestaniemy Cię lubić bo zaszłas w ciążę a my nie! ! hyhy, a tak na serio to SZCZERZE Ci gratuluję; ) niech rośnie jeszcze wyżej i wyżej! Z niecierpliwością czekam na zapowiedzianego posta..
Będzie, tylko poczekam aż się trochę uspokoi na forum żeby nie było że zaśmiecam -
Katarzyna87 wrote:Chyba, że do pytongowania i kupy, bo już jestem po owu i mogę ją spokojnie zrobić
Uff, a my ciagle trzymamy:(
EDIT: jak to pytongowania? Przecież dziecko to słyszy i widzi;)! No Sodomia i Gomoria...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 14:18
-
Matleena wrote:TSH 3,03 - to jest ok czy mam szukać endokrynologa?
za wysoki jak na starania..."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyKatarzyna twoja beta taka piękna, może faktycznie z Basikiem będziecie mieć bliźniaki Ale by było fajnie takie wiedźmowe bliźnięta x 2
Wiesz ja uważam, że jak ktoś poronił to mu się potem należy zwrot w postaci bliźniaków!
Ja też chce wróżbę od ciebieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 16:58
-
odrobinacheci wrote:Katarzyna twoja beta taka piękna, może faktycznie z Basikiem będziecie mieć bliźniaki Ale by było fajnie takie wiedźmowe bliźnięta x 2
Wiesz ja uważam, że jak ktoś poronił to mu się potem należy zwrot w postaci bliźniaków!
Ja też chce wróżbę od ciebie -
nick nieaktualny