Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Może i jedziemy po głupich - naszym zdaniem - wątkach, ale zauważcie jedną rzecz.
My: czytamy wątek, coś nam gra/nie gra wypowiadamy się, wyrażamy własne zdanie
Inni podczytują Nas namiętnie i non stop, na innych wątkach jak się wypowiemy jadą po Nas, ale nikt się nie odezwie.
Żałuję, że nie da się zrobić tak jak na FB - tajna grupa i tyle, lub przynajmniej sprawdzić ile osób wyświetliło mój post. Nagle by się okazało, że mimo odwiedzin średnio 10 wiedźm, wyświetleń jest 50!Summerka lubi tę wiadomość
-
Jesli chodzi o temat OZM to ja niestety będę szczera - nie rozumiem celu jego powstania
edit: chociaż post powstał o 3:33 wtedy ponoć rodzą się szatańskie pomysły ^-^Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 11:55
Summerka, Emma80, Blondik, Malibu lubią tę wiadomość
-
Mar, spoko zjedzie na dół strony i zniknie w czeluściach ovu. Póki co, jest mocno popularny.
Zwyczajnie należy jednak bardziej trzymać się postanowienia o wypowiedziach o rzeczywistości OF na naszym wątku. Tyle.
Luzik.mar, Summerka lubią tę wiadomość
-
mar wrote:Ja dzisiaj serwuje wątrobke
Summerka - myślę, że linczu można było się spodziewać Twój post był prowokacja samą w sobie, wiadomo że jak się napisze "będę zwalczać głupie kobiety" to głupie kobiety od razu się odezwą - dlatego nie do końca rozumiem ideę założenia takiego tematu...wiadomo, że będzie wzajemne obrażanie, przekrzykiwanie itede. Tak szczerze piszę, że po prostu nie rozumiem tego ale jestem i zawsze będę po Twojej stronie jako wiedźma. Uważam, że możemy się poirytowac na takie OZM na naszym wątku - tutaj uzyskasz zrozumienie
Of course, ze prowokacja;) wiedziałam, no wiesz, teraz już wiem na pewno kto...(ale nie napisze, bo choć sie nie przyznają, wiele ten watek podczytuje;))...
Lauda, nie będę odbierać Ci palny pierwszeństwa w szerzeniu chamstwa...
Ale dość już o tym..,chcem sie wyluzować...Wiedźmy drogie, moge zostać tu z Wami? Plisss
"Kobiety, na pytongi..."
mar, lauda., Basik122 lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:
Senks, a Ty zaraz będziesz mama, wiec tez jest powód do zazdrości;) taki dzolkas - super, ze bedzie bobo!
To teraz trochę terminologii - alexis (jak dobrze wydedukowałam to ovulka;)) Ridzu - okres, a jeszcze kriss ibisz?
-
mar wrote:Laseczki, czy ktoras z Was miała kiedykolwiek trójkącik z Ridżem i Ibishem na raz? Noooz kuźwa się męczę od rana, a to boli raz a raz piecze, gad demet psia mać :<
Moja siostra tak miała ostatnio...doopa, bo nie możesz se nic wsadzić w sensie leku...no chyba, ze makrela giełdowego;)
EDIT: Katarzyna, super...bąbel rośnie w sile...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 13:14
mar, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Mało Ci to musiałaś obu przygarnąć. Nigdy nie miałam pakietu...
Melduję betę: 490,50
W pon było 154,1 czyli przyrost 218.2%! -
Yousee wrote:Matleena, dobrze obczaiłam, że jesteś z Krakowa? Do jakiego gina chodzisz?
Yousee - ja mieszkam w Krakowie (bo urodziłam się pod Wielką Pi** w Rzeszowie i namiar na sensownego ginekologa chętnię przygarnę również, bo temu co mi tam teraz zagląda patrzy z oczu zboczeńcem...
Katarzyno - przyrost zacny! GratulujęKatarzyna87 lubi tę wiadomość