Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
mar wrote:Zwei:
Ft3 5.08 norma 2.63-5.70
Ft4 11.90 norma 9.01-19.05
Chabeta haha - dobre :
E, FT4 masz dziwnie nisko..
FT3 79,80%
FT4 28,78%
Ja bym przy okazji wizyty pokazała wyniki lekarzowi, a TSH i FT4 powtórzyła dla siebie samej za jakieś 2 miesiące, żeby zobaczyć, czy się nie zmienia w niekorzystnym kierunku. Na razie bez stresu. Kup sobie jod, bo u nas się nie nawdychasz Jod zmotywuje Twoją tarczycę do owocnej pracy w kierunku uzupełnienia hormonów
Daj jej kopa. Ogranicz warzywa kapustne typu kapucha w każdej odmianie, brokuł czy kalafior, kalarepka [cała rodzina krzyżowych], a jeśli już musisz je jeść, gotuj do miękkości, nie jedz na surowo czy na chrupko. Wcinaj jod, selen, cynk, dowal sobie witaminki D, maca też jest dobra i algi. Zobacz jeszcze czy nie jesz za mało węglowodanów, czy nie rezygnujesz z ziemniaczków, kasz, ryżu i nie jesz samego mięsa i warzyw? Odcięcie węglowodanów bardzo źle robi tarczycy.
To w ogole rada dla Was wszystkich Diety typu Dukan i South Beach robią tarczycy kuku.
-
Zwei_kresken- dziękuję kochana za konsultację! Jesteś niezastąpiona
znasz jakiś preparat dobry z jodem? (to już ostatnie pytanie i nie zameczam dalej moimi spiętymi po miesiącu luzu pośladami;p)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 21:18
-
Na stronie e-endokrynolog.pl Mr Endo życzy sobie za internetową konsultację 80 zł, Zwei spokojnie możesz kasować!
Domena endozwei.pl jest wolna. Dyplom zrobię Ci w paintcie, nie będzie super, ale takich nikt nie ogląda, a jak ogląda to nie rozumie co tam pisze ;p
Za pomysł na biznes chciałabym 10% zysków, nie jestem zachłanna ;p
Mar mnie gin przepisała dzisiaj JODID 100 za całe 6 zł za 50 czy 60 tabsów, bierzemy raz dziennie, rano, na czczo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 21:22
mar, lauda. lubią tę wiadomość
-
Ja Ci walnę dyplom w Corelu - będzie super, ze znakami wodnymi, pieczątkami i innymi bajerami
P.S. Nie chcę udziału w zyskach, zrobię Ci z czystej miłości - żeby nie było, że tylko cham ze mnie i chamstwo szerzę (pozdrawiam wszystkich szpiegów - to pisałem ja, Jarząbek )
Katarzyna87 wrote:Na stronie e-endokrynolog.pl Mr Endo życzy sobie za internetową konsultację 80 zł, Zwei spokojnie możesz kasować!
Domena endozwei.pl jest wolna. Dyplom zrobię Ci w paintcie, nie będzie super, ale takich nikt nie ogląda, a jak ogląda to nie rozumie co tam pisze ;p
Za pomysł na biznes chciałabym 10% zysków, nie jestem zachłanna ;p
Mar mnie gin przepisała dzisiaj JODID 100 za całe 6 zł za 50 czy 60 tabsów, bierzemy raz dziennie, rano, na czczo.Emma80 lubi tę wiadomość
-
Muszę Was zmartwić, ale z programami graficznymi radzę soboe bardzo dobrze, więc dyplomy ogarnę sama.
Chętnie jednak zasięgnę rady specjalisty odnośnie wyprowadzania zysków do rajów podatkowych. Na Kajmany albo inne Aligatory
Na jodzie się nie znam, bo przy Hashi mam zakaz, aczkolwiek Jodid przepisywany jest najczęściej.
Ja u endo zapytam o jod, bo gin mi sugerował, że powinnam jako staraczka-sraczka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 05:49
-
Hej girls!
Wiecie jaki dzisiaj dzień, prawda... ?
Dzisiaj zajadamy bezkarnie i modlimy się o dwie rzeczy:
1. Oby poszło w cycki.
2. Zabrałeś Panie Boże możliwości, zabierz i chęci.
http://www.iv.pl/images/35380380143791268394.gif
http://www.iv.pl/images/98164294090561719369.gif -
lauda. wrote:Hej girls!
Wiecie jaki dzisiaj dzień, prawda... ?
Dzisiaj zajadamy bezkarnie i modlimy się o dwie rzeczy:
1. Oby poszło w cycki.
2. Zabrałeś Panie Boże możliwości, zabierz i chęci.
http://www.iv.pl/images/35380380143791268394.gif
http://www.iv.pl/images/98164294090561719369.gif
A to dlatego małż kupił mi pączka ;p -
Summerka wrote:A to dobre;)(
Wczoraj będąc w biedrze babeczka przed nami kupowała pączka i mimo że ich nie lubię jakoś nabrałam ochoty i westchnęłam. Mój małż śmiał się tylko ze mnie, ze nie ma pączka bo nie zjem obiadu ;p Dzisiaj jak zobaczyłam pączki pomyślałam sobie, ze specjalnie kupił, bo chciało mi się wczoraj, ale nie ;p Romantyzm szlak trafił! Dzięki LAUDA! ;p
mar wrote:Ale się obżarlam!!
A teraz potrzebuje coś na większy luz w dupie bo mam hsg juz w poniedzialek i zaraz obesram się ze stresu bo czytam na czym to polega i coraz mniej chcę to mieć! !
Póki co mam go duuuuużo! Oddaję cały! :*
-
Na odstresowanie, na odpuszczenie grzechu obżarstwa, na uśmiech:
https://www.youtube.com/watch?v=K7jU6jCjSg4 -
Matleena wrote:A myślałam, że tylko mój czasami wyskakuje do mnie z tekstami, niczym do małego dziecka. Wczoraj na ten przykład mówię mu, że chcę czekolady, a on, że nie bo już za dużo zjadłam i mi wystarczy. No żesz!
U Nas ogólnie jest tak, że częściej on chodzi po sklepie i mówi "zjadłbym snickersa", ja mu mówię, żeby sobie wziął, a on "nieee nieee" i tak połowa rzeczy w sklepie ;P
Nie chodzi o kasę, ale gdyby on rzeczywiście wziął wszystko na co ma ochotę to wczoraj wyszlibyśmy z koszem słodyczy, krewetkami, świeżym makaronem, cukinią, skrzydełkami z kurczaka, herbatą liściastą, serkiem brie i nie pamiętam co jeszcze;)
A potem w domu przynisi mi taki zestaw i się pyta "da się z tego zrobić jakiś obiad?"Blondik lubi tę wiadomość
-
Apropos brania w sklepie na co ma się ochotę: mój mąż bierze właśnie to na co ma ochotę, robimy mega zakupy raz na jakiś czas. Później układam to w szafkach/lodówce. Następnie on otwiera/odpieczętowuje/nadgryza wszystko to na co miał ochotę i jak mu nie smakuje to odkłada na wieczne nigdy. I wtedy następuje karczemna awantura
Tak to już jest, jak z dzieckiem...
Dlatego sama robię zakupy w moim ulubionym tesco - bo on nie lubi tego sklepu. Ale ponieważ najbardziej kocham lidla (wiadomo - prosecco ), to niestety wtedy wydarzają się takie historie, bo on też lubi asortyment lidla.odrobinacheci, Emma80, Blondik lubią tę wiadomość