Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczęta
A ja dzisiaj jeszcze pączka nawet nie wąchałam Wdepłam z rana do Lidla, ale w drzwiach przyblokował mnie dziki tłum biegnący do koszyka z chińskimi pseudoadidasami i odpuściłam. Może mauż przywiezie po pracy... Zdecydowanie zjeść trzeba. Zapasy energetyczne potrzebne, bo spore wydatki kaloryczne przed nami:
Matleena, lauda. lubią tę wiadomość
-
Spotkałyście się już z takim testem dla facetów?
http://www.doz.pl/apteka/p45932-FertilityScore_test_plodnosci_dla_mezczyzn_2_szt
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
WiedźmaMaKota wrote:O a co to bagno?
Bagno zwyczajne (Rhododendron tomentosum Harmaja, syn. Ledum palustre L. 1753), zwany inaczej bagnem pospolitym, bagniakiem, dzikim rozmarynem, rozmarynem leśnym – gatunek rośliny z rodziny wrzosowatych.
Bagno - ładny biały kwiatek - śluz.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Dziołszki dziś mój luz w dupie wyfrunął wraz z porannymi gazami. Odebrałam wynikii mają si3 następująco:
Tsh 0,02 (0,34-5,60)
FT3 4,73 (2,50-3,90)
FT4 1,66 (0,58-1,12)
ATPO 1036,9 <9,0
A na domiar złego, żeby nadczynność nie była taka oczywista to cholesterol całkowity 223 (130-200). Zwei help jutro biegne do ginki. Dziś ból podbrzusza a bagno brązowo-beżowo-różowe..
We wtorek lece do endoDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Cześć dziewczyny
Marribell, masz plamienie ? Może dzisiaj wybierz się do gina bo ja bym stwierdziła ,że wyniki nie mają się za dobrze . Lepiej zapobiegać niż potem płakać. Luz luzem ale ja bym coś z tym robiła , sama nie mam za dobrze w tym cyklu .. ale nie o tym tutaj , tutaj ważna jesteś ty . Niech się Zwei_kresken wypowie bo ona ekspert . Ale rozważ tez sor dzisiaj jakby się coś działo . -
Ja też mam ale jak zaszłam to z normalnego stanu tsh i ft3 i 4 zrobila sie nadczynnosc..wczesniej atpo było ok 500... mam nadzieje, że tak bedzie tylko w 1 trymestrze. Endo sie zdziwił bo przy nadczynności nie powinien być taki duży cholesterol.. kazał mi na 3 tyg odstawic eutyrox ale prawie nic sie nie zmieniło.DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Bylam tydzien temu na pogotowiu z bólem i plamieniem ale wszystko bylo ok. Mały krwiaczek...dostałam dupka i tyle. Teraz juz mi przeszlo bez nospy...czytalam, że w 7 tyg mogą wystepowac takie bóle. Oj te tarczyce... byle co a ile zamętu i jak zwykle kobiety w większości muszą sie z tym męczyć...rozumiem..Kopernik mogła być kobitką ale Bóg to na bank facetDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Marribell jeśli to tylko plamki to może do jutra dotrzymasz, albo lepiej jak pisze Morwa - jedź na izbę przyjęć. Albo lepiej dzwoń po karetkę - wtedy Cię przyjmą, obejrzą, zbadają i coś zalecą, nie będziesz musiała siedzieć w poczekalni. My jak jeździliśmy sami to nawet nie chciały skierować do dyżurującego lekarza bo "oni tylko nagłe przypadki i z wypadku, a nie każdego z ulicy". A myśmy tylko chcieli żeby szpital na paliwie zaoszczędził...
Ja dziś (oprócz pączusia) zjadłam wędzonego pstrąga, przed południem, i po nim mnie tak wzdęło, że trzyma do tej pory, bleh Może już po owulce czyli za późno ta wędzonka
Bagna jakby też nie ma, cycuchy za to już bolą -
Jak ja byłam na pogotowiu to od razu bez kolejki zaprowadzili mnie tylnym wejsciem na oddział ginekologiczny. Było to ok 22..wyszło do mnie dwóch bardzo miłych lekarzy. Zrobili mi usg. Jeden poszedł do mojego męża, żeby mu wszystko wytlumaczyć i pogratulować jak bardzo ładnie bijącego serduszka. Pani w rejestracji była taka miła... że myślałam, że to wina tych moich endorfin, że wszystko jest ok. Zapytano mnie nawet czy potrzebuje zwolnienie i że jak chce to moge zostać na obserwacje. Krwawienie nie bylo jakieś tak mega..jedynie zabarwione bagno. Byłam w szoku jak jeden z lekarzy chciał zobaczyć moje majtki albo wkładkę oczywiscie żeby zobaczyć jak wygląda to plamienie. Ogólnie mąż zmienił podejście do szpitala a bylo naprawde kiepskieDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Podejście do szpitala dużo się zmienia u nas to niebo a ziemia z tym co było kiedyś ... teraz jestem zadowolona , jest git majonez, przynajmniej u nas nie mogę powiedzieć tego o wszystkich szpitalach ale mam nadzieje ,że jest to wszystko na dobrej drodze i u Ciebie Marribell będzie właśnie ten gites majonez
-
Nie przepadam za majonezem ale w tym przypadku nie może być inaczej dziękuje. Luz się zwiększył aż ns 2 palce hehe
Morwa lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
U mnie luz w gaciach się dużo zmniejszył nie wspominając o tym w dupce. Chciałam się doprowadzać do porządku tak jak Zwei ale nie wyszło tak ładnie , zapisali mnie mimo mojej woli na biochemie choć nie zamierzała tego teraz studiować. .. a Ridż nie jest taki fajny , chyba trafiłam na tą denna podróbke. W ogóle żenada trzeba wybrać się do konowala, a nie zamierzałam. .. ale nie ma innego wyjścia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:12
-
Maribell, przy Hashi zdarza się taka akcja pt. nadczynność- strasznie dużo masz hormonów tarczycy. Idź do lekarza, bo nadczynność to nie przelewki
A miałaś robione inne przeciwciała kiedykolwiek? Oprócz antyTPO? Mam na myśli TRAb? Bo jest jeszcze jedno autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, które powoduje nadczynność- choroba Gravesa-Basedowa. Ale przy niej niedoczynność występuje sporadycznie.
Fajnie byłoby zbić przeciwciała, ale nie wiem, czy jesteś gotowa na wyrzeczenia jedzeniowe
Powiedz mi jeszcze jaką masz grupę krwi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:21
-
Morwa wrote:U mnie luz w gaciach się dużo zmniejszył nie wspominając o tym w dupce. Chciałam się doprowadzać do porządku tak jak Zwei ale nie wyszło tak ładnie , zapisali mnie mimo mojej woli na biochemie choć nie zamierzała tego teraz studiować. .. a Ridż nie jest taki fajny , chyba trafiłam na tą denna podróbke. W ogóle żenada trzeba wybrać się do konowala, a nie zamierzałam. .. ale nie ma innego wyjścia.
Ja miałam tego brzydkiego, nowego Ridża po 99dniowym cyklu. Gryzłam rękę z bólu.
Nie wiem, czy doprowadzam się do porządku, kolejny cykl powie, czy to stała tendencja, czy będą cykle jak ping-pong : 99 dni - 45 dni - 99 dni...
-
zwei_kresken wrote:Ja miałam tego brzydkiego, nowego Ridża po 99dniowym cyklu. Gryzłam rękę z bólu.
Nie wiem, czy doprowadzam się do porządku, kolejny cykl powie, czy to stała tendencja, czy będą cykle jak ping-pong : 99 dni - 45 dni - 99 dni...