Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylauda. wrote:Odrobina, on jedzie na trzy baty już teraz. Jest u Ciebie, u mnie, a jeszcze Evkę obskakuje... Ma chłop zdrowie!
Haaa! bezwstydnik jeden nic się nie boi że się druga, albo trzecia dowie, a to że przy śpiącym obok mężu atakuje to w ogóle bez komentarza- bezczelny typ. -
Szanowni Państwo,
W dzisiejszym wydaniu zajmiemy się tematem powszechnie znanym, a nieopisywanym w innych czasopismach - Pytong
Na starcie omówimy parę mitów:
Czy wielkość ma znaczenie - TAK!
W stanach, bo gdzież indziej zrobili nawet casting, chciałabym podać rozmiar w centymetrach, jednakże, że względu na problem z wyłapaniem gdzie się zaczyna a gdzie kończy nie jestem w stanie Wam tej wiedzy przekazać
dla potwierdzenia https://www.youtube.com/watch?v=pH-BIVbMM5s
Czy z wiekiem pytong nabiera nowych możliwości - TAK
Spytajcie Wiedźm z facetami po 30tce
Czy pytong może mieć focha? - TAK!
Nie i chuj - nie wstanę!
Ciekawym tematem jest również szereg przysłów, które funkcjonują w codziennym życiu, wcześniej wspomniane "nie i chuj" czy "chuj w bombki strzelił"
Na koniec zostawię Was z zagwozdką...jak myślicie skąd się te powiedzonka wzięły?
Naszym zdaniem w XXw, pewien rolnik, tak możliwe, że to jeden z tych, którzy właśnie robią blokady!; wrócił do domu w Wigilię, wtem jego małżonka powiedziała
'Te Janek łobier no te ziemnioki na łobiod!'. Na co Janek powiedział "Nie i chuj" po czym poszedł do salonu i swym pytongiej stłukł jedną bombkę na choince. Małżonka widząc to krzyknęła "no i chuj bombki strzelił"!
W tej historii jedno jest pewne - Tak rozmiar ma znaczenie!
Z poważaniem,
Redaktor Naczelna "Ssij i Ciągnij"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 10:47
mar, lauda., odrobinacheci, zwei_kresken, Emma80, Malibu lubią tę wiadomość
-
O usychaniu nie wiem nic, ale ostatnio (dowód na to, że człowiek się uczy całe życie) dowiedziałam się że pytonga można złamać. Złamaniu pytonga (łac. Fractura penis) towarzyszy najczęściej silny ból, obrzęk powodujący ugięcie oraz możliwy jest do usłyszenia charakterystyczny trzask pękających naczyń. Brrrrr
Wniosek - zbliżają się Walęwtynki - pamiętajcie o rozgrzewce!!
EDIT: Też sikam na patyk 13tego w piątek. To będzie iście czarcie zbiorowe sikanie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 11:44
-
Wiedźmo Mar,
Zdarza się, że pytong usycha, jest to spowodowane brakiem kontaktu z wydzieliną wytwarzają w pochwie. Są dwa rozwiązania.
Możesz zacząć ją zbierać do słoiczka i smarować pytonga, jednak nie polecamy tej metody ze względu na czas trwania zbierania.
Drugim sposobem jest zwilżanie pytonga śliną. Niestety anatomia mężczyzny nie pozwala ,u samodzielnie się tym zająć, wiec wszystko w Twoich rękach/ustach.
Przy okazji zaznaczamy o dodatkowych izytolowych korzyściach!
Z poważaniem,
Katarzyna
Redaktor Naczelna "Ssij i Ciągnij"Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 11:44
lauda., odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Moje drogie wiedźmy, sikałam dzisiaj już dwa razy i sama nie wiem...
Na pierwszym teście jest niby ta druga kreska ale bardzo mocno trzeba się przyglądać, za to na drugim teście jest dość widoczna ale jeszcze nie na tyle żebym się przestała zastanawiać.Robimy drugiego Dziedzica
-
Wiedźma, wstrzymaj się jeszcze ze dwa-trzy dni. Siknij w niedzielę, albo w poniedziałek. Wg wykresu masz dzisiaj 9dpo, więc to jeszcze bardzo wcześnie. Wysikasz patyka w poniedziałek i jak coś teges (w sensie ||), to pójdziesz sobie na betę. I wszystko będzie jasne.
-
Ja wiem, że wcześnie ale jakoś tak mnie przeczucie moje namówiło na sikanie dzisiaj i posłuchałam... Nigdy tak nie miałam jeszcze zawsze testowałam w dzień Ridża albo kilka dni później...
No i dziś MUSIAŁAM! bo oczywiście wiecie jak to jest jak się baba na coś uprze to nie ma bata musi i koniec a potem żałuje.
Trzeba było poczekać i żyć spokojnie a nie teraz się stresowaćRobimy drugiego Dziedzica
-
Katarzyna87 wrote:Wiedźmo Mar,
Zdarza się, że pytong usycha, jest to spowodowane brakiem kontaktu z wydzieliną wytwarzają w pochwie. Są dwa rozwiązania.
Możesz zacząć ją zbierać do słoiczka i smarować pytonga, jednak nie polecamy tej metody ze względu na czas trwania zbierania.
Drugim sposobem jest zwilżanie pytonga śliną. Niestety anatomia mężczyzny nie pozwala ,u samodzielnie się tym zająć, wiec wszystko w Twoich rękach/ustach.
Przy okazji zaznaczamy o dodatkowych izytolowych korzyściach!
Z poważaniem,
Katarzyna
Redaktor Naczelna "Ssij i Ciągnij"
Chyba, ze jest nietoperzom z Bali...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak i prawie każda wiedźma z Ridżem urzęduje, toż to wspaniała sytuacja aby rzucić wspólne zaklęcie, zamieszać w kotle i doszczętnie zniszczyć Ridża taki dzień jak dziś ma na pewno wielką moc!
Ja jako urodzona w piątek 13 jako pierwsza urok na Ridża rzucam! Tak aby do tego kotła w końcu wpadł i już nie wylazł!Blondik lubi tę wiadomość