Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja czuję się bohaterem domu, bo kupiłam wykładzinę na schody w dwóch kolorach i na początku czerwca wpadnie ekipa wszystko zamontować
Zaliczyłam dziś wesołe miasteczko, karuzele i lody, obiad podano mi do stołu, z kolei wieczorem ja zostałam zaliczona i jest naprawdę git!
Cytrynka- znowu zrobiłaś mi smaka na ciasto! A przyznam się, że coraz więcej produktów kupuje i testuje bez glutenu.Morwa, ciri22, odrobinacheci, Vesper, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Morwa CIAZA!! Krew z nosa to na pewno ciaza
Jagah zazdroszcze takiego dnia
Osłabiona jestem przez te zapalenie ucha, antybiotyk i pewnie teraz fajki nie podgęszczają mi krwi:p także jakieś plusy mam z niepalenia. Zaczęłam palić w wieku 16 lat ,więc by się zgadzałoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 22:43
-
Wiedzmy potrzebuje silnego kopa w dupe na ogarnięcie się....
Od jakis 10 dni czuje ruchy małej codziennie ale od wczoraj nic... Pewnie ma duzo miejsca i w ogole... Ale wiecie stres jest... Dobrze ze jutro lekarza mam, bo bym osiwiała ;p -
nick nieaktualnyAla bez stresu, na tym etapie dziecko potrafi miec nawet 2-3 dni ciszy Moja Liwia tak miala, potem sie nauczylam ze np tak jak ja reaguje w tym brzuchu na pogode i jak bylo deszczowo i cisnienie spadalo to ona chyba byla mega ociezala i spiaca i w ogole nie kopala.. Do tej pory tak ma
Zjedz cos slodkiego jak mozesz, poloz sie na lewym boku i poczekaj:) ruszy sie chociaz minimalnie, raczka na brzuszku tam gdzie zwykle ja czujesz. -
aleala- najczesciej w takich chwilach podjadalam cos slodkiego i dziecko szybko reagowalo i czesto zmienialam swoja pozycje, troche wymuszajac na dziecku rozpychanie sie w srodku Glupio napisac 'nie martw sie', wiec oby jutrzejsza wizyta Cie uspokoila
-
Slodkie jej wyjątkowo nie pobudzilo. Na lewym boku lezec nie moge bo pod lewym obojczykiem mam wszczepiony rozrusznik... Ale spoko nam plan jak gownuarz za 15 lat zapyta czemu nie moze jechac z chlopakiem pod namiot to jej powiem ze dlatego ze w 20tc sie martwilam :p o!
Cytrynka_, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Mam na recepcie "R"
30 ampułek na razie. Dzięki Ci Zwei za konsultacjeojejku lubi tę wiadomość
-
Ala, znowu mamy obie wizytę w ten sam dzień
Też mi młoda zrobiła takiego straszaka mniej-więcej na podobnym etapie.
Pomysł dziwny zaczerpnęła ma rodzicielka z neta (akurat byłam na święta u rodziców) - położyć się na plecach i na brzuchu położyć na płask książkę. Czasem nie wszystkie ruchy się czuje. A książka też dziecku przeszkadza. Po ponad dobie nieruszania się i mojego lęku połączonego z decyzją o wizycie na pogotowiu, uspokoiła mnie podskakująca książka
-
nick nieaktualny
-
Ja bym skakała dla świętego spokoju. Do akcji z brzydką betą już jesteś przyzwyczajona, jedyne co może Cię zaskoczyć to piękny przyrost Wydaje mi się, że na tym etapie i w Twojej sytuacji to lepszy wybór niż niepewność. Ale pewnie sama czujesz co przyniesie Ci większą ulgę Ale max 3 bety i koniec!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 06:04
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przychodze z prośbą o luz - w sumie o duzo luzu.
Młodemu wlaczył sie alarm w monitorze oddechu. Na samą myśl co by bylo gdyby nie bylo monitora mi słabo. Bede matką panikarą -
nick nieaktualnyOstatnio na marcowkach dziewczyna miala taka sytuacje ze wlaczyl aie monitor i nie mogli dziecka dobudzic. Wezwali karetke i zabrala ich do szpitala. A w szpitalu jednoglosnie lekarze powiedzieli zeby wywalic to cudo bo dzieci tak gleboko zasypiaja ze czesto nie potrafia wylapac tego plytkiego i rzadkiego oddechu a dziecku nic nie jest. Wiec podejrzewam ze go wladnie taka sytuacja byla bez stresu! byl najedzony i spokojnie sobie spal caly szczesliwy
-
nick nieaktualnytez bym chętnie przyjęła trochę LWD, troche dużo.
Szacuję wyniki koło 14, ide krwi upuścić ok 10. Trzymajcie kciuki wiedźmy, ja sama nie wiem co myśleć już.
Baronowo, taki monitor to się kupuje, wypożycza? Ja nawet nie wiedziałam, że takie cuda istnieją - dobrze, że są. -
nick nieaktualny