Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka, tak w ramach krwiodawstwa, czy na badania?
Mam takiego proga, że mi go do końca cionszy wystarczy
163,8 ng/ml
Wyśrubowane napro-normy mówią o 104 ng/ml dla mojego tygodnia. Łożysko, jak widać, piękne i zadbane, mimo że już trochę używane po Kasi i Majce. Będzie co przejmowaćodrobinacheci, ojejku, Impresja, WiedźmaMaKota, Morwa, ciri22, kattalinna, Vesper, aleala, zwei_kresken, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiedźmaMaKota wrote:A no miałam od wczoraj znów zacząć post ale oczywiście mi nie do końca wyszło. Zaczelam od dziś, dziękuję za kciuki bo to mnie bardzo motywuje
Na pewno będę dopingować i pewnie dołączę do postu
Będziemy razem biadolić, że nam się po nocach białko i tłuszcz śnią -
Impresja- masz dietę Dąbrowskiej? Jeśli tak to czy trudno wytrzymać ten pierwszy tydzień? I jak długo zamierzasz zostać na tej dietce?
Zaczytuje się w temat, aczkolwiek moja Diabolina rano zdarła strupy na kolanach i znowu akcja- plastry, krew i łzy. A sprzątanie i pakowanie walizek wciąż czeka, aż mnie osłabiła ta akcja ratunkowa
Maczek- zgłaszam się na ochotniczke przejęcia łożyska, i obiecuję o nie dbać i należycie traktować, a potem dumnie przekazać kolejnej wiedzmie -
WiedźmaMaKota wrote:A no miałam od wczoraj znów zacząć post ale oczywiście mi nie do końca wyszło. Zaczelam od dziś, dziękuję za kciuki bo to mnie bardzo motywuje
Edit a jaki to dokładniej post?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 16:03
-
Paolala wrote:Marzusiax ja byłam w szpitalu Jana Pawła w Krakowie, mnie tam dali w rejestracji telefon bezposrednio do lekarza, bo powiedzialam ze mi zalezy na czasie, i termin wizyty dostalam na nastepny dzien;) wiec jak jestes zainteresowana, to wysle Ci namiary na tego lekarza, bada na nfz wszystko wlasciciwe dotyczace krzepliwosci;)
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyJagah wrote:Impresja- masz dietę Dąbrowskiej? Jeśli tak to czy trudno wytrzymać ten pierwszy tydzień? I jak długo zamierzasz zostać na tej dietce?
A po randce dr Dąbrowska odpisała na mojego maila i wskazała w moim wypadku nie szaleć i zacząc od dwóch dni postu w tygodniu, obserwować organizm i stopniowo zwiększać ilość dni. Generalnie u mnie jednak zaleca się ostrożnie podejść do tematu. Okazuje się, że te 6,5 dnia na początek to była niezła próba
Jagah, ojejku lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:A no miałam od wczoraj znów zacząć post ale oczywiście mi nie do końca wyszło. Zaczelam od dziś, dziękuję za kciuki bo to mnie bardzo motywuje
Impra to kiedy testujesz ''slonia'' ?
Mnie już wszystko motywuje bo waga startowa jest bardzo duża...
A po za tym zaczynam czuć, że z moim organizmem już wcale nie jest ok. Dlatego mam nadzieję, że post mnie wyleczy.
Moje spojenie na szczęście przestało boleć krótko po porodzie ale myślę, że są przypadki kiedy boli długo...Robimy drugiego Dziedzica
-
Impresja- lubię za konkretne info, niekoniecznie za objawy na początku. Skoro przerwalas post to co teraz robisz, że waga spada?
Mnie już dawno korciło, żeby spróbować, ale wielu warzyw z listy nie lubię. I w dodatku ciężko mi się ograniczyć jak w domu dziecko chce naleśników albo innych pyszności. W sieci dużo osób zachwala ta dietę, waga spada, zdrowie się poprawia, trądzik znika. Może jak wrócę z wakacji to spróbuję, tylko czy np. tydzień/dwa może coś wielkiego zmienić? -
Nie dałabym rady żyć na samych warzywach i owocach. Zwłaszcza, że akurat teraz te warzywa i owoce to takie byle jakie. To codziennie tak trzeba? A ćwiczyć na tym można?
Edit a nie będzie potem jojo jak się zrezygnuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 16:56
Cyt, Marzu [*]
Kończąc temat absurdalnych śmierci, napiszę Wam, że moja siostra urodziła się zdrowa! Jak była w szpitalu pielęgniarki otworzyły okno, bo "ciepła noc" i wszystkie dzieci z tego pokoju zmarły na zapalenie płuc...
Marzu ja tez uśmiecham się na namiar do lekarza od krzepliwości z Krakowa
Moja tarczyca w miarę ogarnięta. Dostałam jednak większą dawkę mety i sugestię, żeby za 2-3 cykle się postymulować. Niestety, w efekcie diety IO zgubiłam 1 kg po zimie i ledwo się mieszczę w normie BMI. Któraś chce mi oddać swoje kilosy????marzusiax lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Tak czytam o diecie o niskim IG i czegos nie rozumiem. Olej roślinny ma niski Ig, kurczak też, więc jak wrzucę kurczaka na olej to wtedy ma niski IG?
Majonez ma niskie ig? Moja dupa pięknie po nim rośnie
Edit vesper bierz moje!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 17:21
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...