Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik122 wrote:Tak tak ja też. Z całego serducha życzę wszystkim gryzących dziedziców. Od dziś makrel giełdowy i fasolka po bretońsku i zbiorowo wachodzimy w cionżunię.
Wiedźma masz jakieś linki do tej diety tej doktorki chętnie bym poczytała bo ksk mawia chodakowska 70% sukcesu w chudnieciu zależy od żywienia, a reszta od aktywności fizycznej.
Ale na fb jest grupa "post dr Dąbrowskiej" możesz dołączyć i tam w plikach jest książka, są przepisy, możesz czytać co ludzie tam piszą o tym poście.
Dzień dobry Wiedźmy tak w ogóle
Widzę, żeście sobie suwaczki pozdrawiamy, ja z moja waga lepiej się nie będę pokazywać bo ewidentnie jestem tu największą Wiedźma
A wczoraj to była jakaś masakra miałam taką migrenę, jak już dawno takiej nie było umnie... Wylądowała 2x nad kiblem
Mam nadzieję, że dziś już będzie lepiej.Robimy drugiego Dziedzica
-
W temacie cyców...
Drogi Kosmosie! Wielka Transcendencjo!
Uprasza się o przysłanie mi dzieci niegryzących sutów! Moich sutów nawet stelaż nie gryzie!
Obiecuję być najlepszą mleczarnią na świecie
Z poważaniem,
Matka in spe
Marta! jakie krechy!!!ojejku, marzusiax, Blondik, Impresja, Katarzyna87, kattalinna lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
WiedźmaMaKota wrote:
Dzień dobry Wiedźmy tak w ogóle
Widzę, żeście sobie suwaczki pozdrawiamy, ja z moja waga lepiej się nie będę pokazywać bo ewidentnie jestem tu największą Wiedźma
Nieprawda! Ustaliłyśmy, że Twoje aktualne BMI i moje przedciążowe są takie same. Nawet jak ważysz trochę więcej, to jesteś aż 10 cm wyższa, więc się wyrównuje
Tylko ja sobie na razie suwaka z chudnięciem nie ustawię
Diabetolog stwierdziła, że jest pięknie, ładnie, moje cukry są spoko i nie dostanę na razie insuliny - wlepi mi ją, jeśli będę notorycznie przekraczać stówę z rana na glukometrze. A do tej pory przekroczyłam tylko raz - dzisiaj . I że wszystkie moje zdroworozsądkowe modyfikacje tych pierdół, które dostałam w obowiązkowych edukacyjnych materiałach dla ciężarnych z cukrzycą były właśnie no... zdroworozsądkowe.
Więc pierdzielę tę głupią małą książeczkę, będę dalej jeść na czuja i kontrolować, co cukier na to.
Natomiast Młoda wg niej trochę za mocno urosła przez te trzy tygodnie, więc ewentualnie insulinę dostanę też wtedy, jeśli będzie zbyt szybko nabierała masy w stosunku do wieku ciążowego.
Fajna ta lekarka się wydaje. A skubana jest też endokrynologiem. Mam cichą nadzieję, że jeśli współpraca będzie się nadal tak ładnie układać, to może mnie przejmie po cionszy i mi będzie pilnować IO i PCOS
To teraz optymistycznie sobie poleżę z okazji dobrych wieściVesper, ciri22, WiedźmaMaKota, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie wytrzymałam, poszłam dziś na betę. Swoja drogą mam niezły lab, skoro po pobraniu o 9 mam już wyniki online o 10
Przyrost 127%, koniec, więcej nie badam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 10:18
Jagah, Maczek, Morwa, ciri22, Baronowa_83, Basik122, WiedźmaMaKota, marzusiax, aleala, Emma80, odrobinacheci, zwei_kresken, Blondik, Impresja, Katarzyna87, kattalinna, Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam spakowane walizki, wzięłam test facelle na szczęście przy końcu miesiąca i za kilka godzin wyruszam na urlop do Pl
Planuje dużo relaksu, zabiegów w SPA, będą domowe wypieki i kawka z Mamą, i pójdę na tarota, a między czasie załatwię małą dziurę w zebie i obym wróciła w dwupaku
Buziaki
ojejku, Basik122, WiedźmaMaKota, marzusiax, odrobinacheci, zwei_kresken, Blondik, Impresja, Katarzyna87, Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Może ja tez sobie zrobię suwaczek skoro waga sama spada
ciri22, ojejku, WiedźmaMaKota, Maczek, Blondik, Katarzyna87, Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Kurczę myślałam że dołączę do tego zbiorowego odchudzania bo fakt faktem ważę mniej niż przed ciążą ale i tak mam sporą nadwagę Cóż dziedzic ważniejszy. Ale poczytać mi wolno może jakieś ciekawe przepisy znajdę i wskazówki jak się dobrze odżywiać
Wiedźma masz takie same migreny jak mój tata. Jego potrafiła głowa boleć nawet przez dwa dni non stop, ketonal mu nie pomagał. Zaczął pić czysty aloes i po pewnym czasie bole były ładniejsze. -
Basik122 wrote:Kurczę myślałam że dołączę do tego zbiorowego odchudzania bo fakt faktem ważę mniej niż przed ciążą ale i tak mam sporą nadwagę Cóż dziedzic ważniejszy. Ale poczytać mi wolno może jakieś ciekawe przepisy znajdę i wskazówki jak się dobrze odżywiać
Wiedźma masz takie same migreny jak mój tata. Jego potrafiła głowa boleć nawet przez dwa dni non stop, ketonal mu nie pomagał. Zaczął pić czysty aloes i po pewnym czasie bole były ładniejsze.
Przecież się nie musisz głodzić, żeby schudnąć. Głodzenie się w celu odchudzania jest bardzo mało efektywne i niezbyt dobre. Wystarczy, że będziesz jeść zdrowo, a ssak zadba o to, żebyś nie miała nadmiaru kaloriimarzusiax, Basik122, Vesper lubią tę wiadomość
-
Ja już dawno nie miałam, najgorsze mnie dopadaly jakieś 4 lata temu a od zajścia w ciążę nie miałam ani jednej. Wydaje mi się, że to post ruszył. Dzień wcześniej zaczęłam ale skusilam się na kawę i ciastko dlatego liczę od wczoraj. Dzisiaj już czuję się lepiej ale nie mogę się przełamać do jedzenia... Może po południu.
Zuuu ale i tak jestem największa
No ale tak, obie mamy równe BMI, ja obece, Zuu przedciążowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 10:54
Robimy drugiego Dziedzica
-
[QUOTE=Katarzyna87
Pytanie do psiar:)
Mam na 2 tygodnie psa od rodziców. Stara suczka. Nie je psiej karmy, a nie chce jej dawać resztek z obiadu. Póki co robiłam jej skrzydełka gotowane z kurczaka z marchewką i ryżem, wątróbkę i dziś miała mięso z wędzonych gotowanych kości. Jakieś pomysły co do tego?[/QUOTE]
wersja skrzydelka, ryz i marchewka jest dobra, mozesz ugotowac tez pietruszke korzeń, tez wazne co jadla do tej pory zeby jej za bardzo rewolucji nie robic, nie wiem jak reaguje na wątrobke, ale moze ona dzialac przeczyszczająco, możesz ugotowac serduszka jej tez;)
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
kup jej na próbę jedna saszetkę jakiejsc "mokrej karmy" dla szczeniaków. jak ja brałam psa od rodziców i przez jakis czas nei chciał jesc to przekonywałam go takimi saszetkami. musiałam tylko pilnowac mojego psa zeby do miski swojejgo goscia sie nie dobrał
Możesz też gotowac podroby np. z kaszą jaglaną. wazne żeby nie doprawiać niczym -
Nasze pieski uwielbiają ugotowane kurze łapki, ale to są wiejskie mało wybredne kundle Zadowalają się odpadami z obiadu
edit Waga mi poprawiła humor (aż niemożliwe). Byłam przekonana, że mam 8 z przodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 11:32
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Aleala żarło dla szczeniaka nie jest dobrym rozwiazaniem dla starszego psa;) wazne co pies jadl do tej pory, jesli to bylo gotowane jedzenie to ostrozna bylabym z gotowymi produktami, bo rewolucji moze dostac;)
Marta piękne przyrosty:) mnei też korciło żeby zrobić bete jeszcze ale lekarz mnie przystopował kiedy idziesz podglądać fasola? podziel się trochę tą Twoją euforiąAniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Basik122 wrote:Tak tak ja też. Z całego serducha życzę wszystkim gryzących dziedziców. Od dziś makrel giełdowy i fasolka po bretońsku i zbiorowo wachodzimy w cionżunię.
Wiedźma masz jakieś linki do tej diety tej doktorki chętnie bym poczytała bo ksk mawia chodakowska 70% sukcesu w chudnieciu zależy od żywienia, a reszta od aktywności fizycznej.
Oficjalna strona Pani dr: http://ewadabrowska.pl/Basik122 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Maczek wrote:
Fajna ta lekarka się wydaje. A skubana jest też endokrynologiem. Mam cichą nadzieję, że jeśli współpraca będzie się nadal tak ładnie układać, to może mnie przejmie po cionszy i mi będzie pilnować IO i PCOS
Zuu, podziel się namiarem na tę fajną Panią dr. Może być na priva.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
U mnie źle , sprawy mi się komplikują, wszystko idzie nie tak jak trzeba:/ chodzi o sprawy rodzinne. Tak ,więc drogie Wiedźmy z dnia na dzień jestem zmuszona zawiesić swoją działalność na forum...na czas bliższy nieokreślony. Nie rezygnujemy ze starań, tylko robimy wolne od OF(nie wygospodaruję już na niego czasu). Jak czas pozwoli to może do was zajrzę za jakiś czas ,a jak nie to do zobaczenia we ?Wrześniu?. Mam nadzieje ,że do tego czasu wiele się u was zmieni:* liczę na to ,że u każdej tylko na lepsze bądźcie zdrów i bądźcie w ciążach
Będę tęsknić :*:*
P.s jak ktoś koniecznie coś to tylko na priva, bo nawet wykresów nie będę miała jak prowadzić. Pocztę wyświetla mi w telefonie ,więc powiadomienia o wiadomości z OF będą dochodzić bez problemu. Buziole :*:*:*