Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
No może i tak, trochę przegięłam przyznaję mogłam to delikatniej określić.
Tylko ileż można ją poprawiać, pocieszać, tłumaczyć... Bite 5tyg z nią pisałam bo każda się od niej odwróciła... Teraz sama wiem dlaczego...
Z drugiej strony to było szczere, i nie bezpodstawne...
Więc przepraszam jeśli kogoś też to zabolało, niestety nie był to zamierzony atak w kogokolwiek innego niż w panan. Niestety nic innego na nią nie działa...Dagn_, pepsunieczka lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyJak to mówią w McDonaldzie - no i fajnie Będę za Ciebie mocno trzymać kciuki, Aja
Pardon, Wiedźmy, że Wam tu tak czasem wpadam w wątek, ale moje "Fasoleczki miłe" smażą się na słońcu i milczą A Wy tu jesteście niezmiennie od prawie 2 lat zacną i sympatyczną kompanią
Mam nadzieję, że nie macie nic przeciw mnie tak z doskoku
Idę tymczasem wygonić dziecię sprzed komputera. Teraz czas na mój serial!
Dobranoc <dyg> i miłego weekendu wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 21:12
AJA_S, pepsunieczka, WiedźmaMaKota, aleala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hello moje stare poczciwe wiedźmy:*
u mnie dupa, lipa, pipa wszystko po gruzie, w cionszy nie jestem postarzałam się tylko, dom stanął ...tylko psina nam doszła, goldena sobie sprawiliśmy. taki synek - Bono, do wózka go wsadzić nie idzie ale przynajmniej nocki przespane;)
mam nadzieję, że u Was wszystko gra i grać będzie;)
trzymajcie się, w wakacyjnym luzie, buziaki :*:*
Morwo...najlepszego!♥♥♥♥
aleala, Blondik, odrobinacheci, Vesper, ktosiowa, Cytrynka_, pepsunieczka, Amelcia lubią tę wiadomość
-
Morwa buziaki!! Spełnienia marzeń!!!
edit. wyje#bało mi temp w kosmos. Jak ponarzekam to może Ridż przylezie...
Saxa boli jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 12:50
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...