Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Marzu organizm teraz pójdzie za ciosem będziesz rodzic w marcu
Ale ty wiesz co obiecałaś? Zachodzisz w tym cyklu!
Ala czyli skoro mnie beta spadała w przeciągu 4 dni z (powiedzmy) 30 do 5 to mogę obstawiać, że to nie torbiel? Dodam, że 2 dni przed pozytywem był negatywodrobinacheci lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marzu trzymam kciuki za pójście za ciosem!
.........................................................................................
Ja też słyszałam, że torbiele mogą być aktywne hormonalnie i dawać pozytywny wynik bety.
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Ja nie wiem dokladnie, nie chce nikogo wprowadzać w błąd. Gin mi to tłumaczył ale ja byłam tak zadowolona ze to tylko torbiel a nie kolejna biochemiczna ze moglam wszystko poprzekrecac
pamietacie jak ostatnie miesiące roku robiły sobie ze mnie jaja? Co miesiąc jakies cienie, spóźnione kreski i inne cuda a beta zawsze 0 . jak juz byla dodatnia to nie byla wynikiem cionszy. Jakbym podliczyła ile kasy utopiłam w patolach i szczynach przez ostatni kwartał 2015 to bym osiwiała :p -
Bądz tu mądry,teraz mam dopiero zagwozdkę...,byłam pewna ze biochemiczna...
Ala wsponiałas o wydanej kasie,poczytuje Lipcowki i tam sikaja w 10dp widza biel vizira i sie stresują,napisałam uwage ..to się obruszyły,człowiek nie złośliwie a obraza wielka.
Lepiej się wogle nie udzielac chyba......ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Masz racje, czasem lepiej sie nie odzywac chcą niech szczajOM :p
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Pepsi to poczytaj czerwcówki i Moją wojnę z dziewczynami. Jak napisałam by się nie jarały tak cieniem cienia bo to może być właśnie ciąża biochemiczna no i ostatnio też o panan12... Niech robią co chcą ja już tylko trzymam kciuki by zobaczyły dwie kreski bo tłumaczyć nie warto...
Ps. Przepraszam, że się wtrąciłam Podczytuje was czasempepsunieczka, kattalinna, Blondik, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Spoko AJA....Ja to jestem z tych szczerych he,ale juz sie nauczyłam ze lepiej nic nie pisac bo się obrazają,wiadomo że kazdej zycze ciązy z happy endem ale trzeba być realistką.
...do tego rozmumiem ze starania o ciązę zeby unikąć cięzkiej pracy..
Tak to rozumiem.
Bez komentarza.
AJA_S, Dagn_ lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyA pamiętasz, Aja, czemu zostałaś za taką uznana?
Bo bodajże napisałaś o Panan12, że jest taką idiotką, że nie powinna mieć nigdy dzieci. Wiem, bo sama zgłaszałam Twojego posta do moderacji abstrahując od jej trollowania, było to lekkie przegięcie.
Saxa, jak Twoje samopoczucie? Kończycie już urlop ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 20:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNi mam pojęcia
Ale nie zakładaj od razu najgorszego. Mnie jajniki ćmiły do 9 tygodnia.
W pon zmolestuj jakiegoś lekarza albo chociaż jego USG. Co jak co, ale umiejscowienie pęcherzyka na tym etapie będzie widać.
Na miły początek weekendu, do (u)śmiechu - http://dzieciowo.pl/2014/09/najgorsza-suknia-slubna-top-10.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 20:54
-
nick nieaktualny
-
Dagn_ wrote:A pamiętasz, Aja, czemu zostałaś za taką uznana?
Bo bodajże napisałaś o Panan12, że jest taką idiotką, że nie powinna mieć nigdy dzieci. Wiem, bo sama zgłaszałam Twojego posta do moderacji abstrahując od jej trollowania, było to lekkie przegięcie.
To polecam Ci ją poczytać troszkę więcej i zrozumiesz skąd ten wybuch w jej stronę... I tak uważam, że nie każdy powinien mieć dzieci... A zwłaszcza niezrównoważeni... Miałam ją na Fb i wiesz mi to co tu się dzieje to jeszcze mały pikuś...17.11.17-poronienie całkowite -
Saxa mi dr ostatnio powiedziala ze jesli jest ciagly bol to nalezy sprawdzic co sie dzieje nie koniecznie moze to byc CP , nie np mbardzo bolalljajnik z ktorego byla owulka przez 5-6 ydz glównie wtedy kiedy miałam zapracia widac jakos tam wszytsko ciskalo ale był to bol ykliczny co jakis czas dr powiedziala ze taki bol czesto jest przy powiekszaniu sie macicy, dwa nasze jajniki w tym czasie poiwnny miec owu .. jakby ciazy nie bylo wiec moga sie pojawiac..ale jesli tak jak mowiłam jest ciagly to warto skonsultowc
Mam nadzieje ze dadza rozkurczowe i przejdzie -
Saxa, podjedz sprawdzić. Po prostu sie uspokoisz bo na pewno wszystko jets dobrze, Dadza ci lek dozylnie i szybciej minie. W ciązy każdy ból praktycznie mozna uznać za normalny objaw, kazdy organizm inaczej daje znać o zmianach. Ale warto chuchac i dmuchać.
Madzia sie poddała. Spojrzała na butlę, westchnęła teatralnie, wzięła w łapki i wypiła do dna Ahpepsunieczka, ktosiowa, WiedźmaMaKota, Cytrynka_, aleala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJA, uprawiam taką samą turystykę wątkową, jak Ty i też już n-ty raz z kolei jestem na tym forum. Znam Panan, znam Skorpionka i inne "czy też widzicie kreskę?" fanatyczki szczania od 6dpo wzwyż Rozumiem wybuch, rozumiem przywracanie do porządku, żeby się nie napalać. Uznaję jedynie, że są pewne granice i nie wypada oceniać, że ktoś powinien czy nie powinien mieć dzieci. Oczywiście można się ze mną nie zgadzać, od tego w końcu jest forum - wymiany opinii. Byle kulturalnie i bez rzucania mięchem.
Nie ma ludzi całkowicie zrównoważonych, są tylko niezdiagnozowani.
Blondik, ogromne gratulacje !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 21:04
AJA_S, kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość