Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Marta a ty brałaś lutkę? Kiedy dostałaś @ po odstawieniu? Bardzo mialaś rozjechany cykl po @? Byłam u ginki i mnie zbyła, że bez bety ona mi nic nie poradzi. Wkurwiłam się, trasznełam drzwiami. Nie chciała mi nic powiedzieć, co z tym clo Poszłam prywatnie na betę, żeby móc z czystym sumieniem ostawić lutkę. I nie wiem, czy powinnam 1 cykl odczekać, czy mogę od razu brać clo? I jeżeli to była ciąża to mogę stwierdzić, że chociaż jeden jajowód mam drożny?
Wyszłam od lekarza i głowa mi aż kipi z braku wiedzy. W Was nadzieja
Co do drożności- dopiero jak widac pęcherzyk w macicy można potwierdzić bez hsg ze jajowód jest drozny. -
Marzu ja zwykle brałam lutkę doustnie przez 10 dni (do 12 dnia po owu) i Ridż zawsze pojawiał się regularnie dwa dni po odstawieniu. Nawet teraz jak nie biorę lutki mam drugą fazę o długości 14 dni. Chyba jedyny pozytywny aspekt bety jest taki, że statystycznie większość lekarzy chce z Tobą gadać o tym, że coś się zadziało... Przykro mi, że nie trafiłaś na takiego, który Ci udzielił sensownych odpowiedzi.
Jeśli clo, to z monitoringiem, żeby się nie przestymulować. Kciuki mocno zaciśniętestaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
marzusiax wrote:Marta a ty brałaś lutkę? Kiedy dostałaś @ po odstawieniu? Bardzo mialaś rozjechany cykl po @? Byłam u ginki i mnie zbyła, że bez bety ona mi nic nie poradzi. Wkurwiłam się, trasznełam drzwiami. Nie chciała mi nic powiedzieć, co z tym clo Poszłam prywatnie na betę, żeby móc z czystym sumieniem ostawić lutkę. I nie wiem, czy powinnam 1 cykl odczekać, czy mogę od razu brać clo? I jeżeli to była ciąża to mogę stwierdzić, że chociaż jeden jajowód mam drożny?
Wyszłam od lekarza i głowa mi aż kipi z braku wiedzy. W Was nadzieja
Ja bym poszła na USG, żeby wykluczyć torbiel, bo wtedy Clo się nie powinno brać. Najpierw trzeba się jej pozbyć. Zresztą torbiel usuwa się właśnie przy pomocy progesteronu, więc trzeba wiedzieć czy go brać nadal czy odstawić.Vesper lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
Saxa ty nie możesz ale ja wieczór nie pogardzę. Beta 5,8 wiec chyba byla biochemiczna. Moze chociaz nie bede dlugo czekac na Ridża. Komu zabrać? Przyjmę z chęcią!. Ale fajnie sie wysikuje 2 kreski polecam i życzę każdej staraczce:) wracam do gry. Kurde ale mi sie sexu chce...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Pamietacie moja torbiel czynnosciową 16 cm xd franca dała chabete prawie 30 a w nadtepnym cyklu dziedzica
-
Marzu:*
silne kobiety jesteśmy, musimy działać dalej!
jeśli chodzi o clo, to spokojnie możesz brać od razu w kolejnym cyklu, tylko tak jak któraś z Wiedzm pisala zrob usg na poczatku cyklu czy nie masz torbieli zadnej, ja w pierwszej ciazy mialam torbiel wlasnie czynnosciowa, a wtedy clo nie mozna!torbiel sie ladnie wchlonela w ciagu kolejnego cyklu...Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Dzięki Wiedźmy! Ja milion razy wolę tak jak by to się miało stać za 2tyg albo później. Jak bym nie zrobiła testu to nawet bym nie wiedziała. Więcej złości, że się ucieszyłam niż rozpaczy Ala biorę z ciebie przykład i idę teraz po dziedzica
Co do torbieli to ja mam co cykl na prawym jamniku, i co Ridż to odpływa razem z nim. W ciąży też chodziłam z torbielą, bo nie było z kim się ulotnić.
To fajnie. Czekam na 1 dc i biorę clo. No chyba, że będę czekać tydzień to wtedy pójdę sprawdzić dlaczego dziada nie ma.aleala, Vesper lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Peps mi dwoch ginow na ip powiedzialo ze ta beta to torbieli wina, to samo potwierdzil moj lekarz wg niego o ciąży biochemicznej mozna mowic wtedy gdy beta rośnie za slabo ale jednak wzrasta
-
27 z hakiem z tego co pamietam , gin tlumaczyl mi ze niby przy takich paskudnych torbielach jest jeden skok i wartosc nie ma znaczenia. Poprostu jest se jakis tam poziom i do póki torbiel jest to ani nie rosnie ani nie maleje
Ed. Tyle ze do mnie wtedy Ridzu w terminie przyszedl...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 18:26