Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolala, bardzo mi przykro
Ktosiowa. Czemu źle, że Alexis już była? Może akurat dobrze trafiliście i jakiś plemnior z tej wielkiej armii się prześlizgnął
A owu może być z jednego jajnika ileś razy pod rząd - lekarz mi kiedyś powiedział, że średnio się sprawdza ta reguła, jakoby owulacje miały być naprzemiennie z obu jajników.ktosiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paola nie potrafie cie pocieszyć kardiologicznie jesteś przebadana, a tarczyca, hormony ok?
Ktosiowa ja prawdopodobnie owuluje tylko z 1 jamnika, bo drugi mam uszkodzony po operacji.
Saxa daje wirtualnego kopa w tyłek!!! Kiedy wizytujesz?
Odrobina
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:Paolala, bardzo mi przykro
Ktosiowa. Czemu źle, że Alexis już była? Może akurat dobrze trafiliście i jakiś plemnior z tej wielkiej armii się prześlizgnął
A owu może być z jednego jajnika ileś razy pod rząd - lekarz mi kiedyś powiedział, że średnio się sprawdza ta reguła, jakoby owulacje miały być naprzemiennie z obu jajników. -
Dziewczyny, ja po kilku miesiącach starania dopiero zrozumiałam jak głupia byłam. Przez lata moją siostrę i jej męża nagabywałam na to żeby mi siostrzeńca zrobili. Pięć lat po ślubie urodziła się córka. Przez kolejnych kilka życzyłam rodzeństwa... Teraz wiem, że to nie ich wymysł był. Trzeba było mi wejść w ich buty, żeby zmądrzeć... Nigdy z siostrą nie rozmawiałam na ten temat, ona bardzo skryta jest ogólnie. Ale przeprosiłam ją za lata chorego gadania... Dziś już nikomu nie zadaję pytań kiedy dziecko. Głupota to choroba chyba gorsza od niepłodności, bo często nieświadoma i nieuleczalna...
-
marzusiax wrote:Paola nie potrafie cie pocieszyć kardiologicznie jesteś przebadana, a tarczyca, hormony ok?
Ktosiowa ja prawdopodobnie owuluje tylko z 1 jamnika, bo drugi mam uszkodzony po operacji.
Saxa daje wirtualnego kopa w tyłek!!! Kiedy wizytujesz?
OdrobinaAniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala wrote:Marzu przebadana jestem w każdą strone;) mam hashi ale parametry tarczycy ustabilizowane, mam pcos, IO itd...zaczęłam czytać o naltrexonie może warto spróbować! Saxa nie daj się złym myślom! Idę na mecz stawiam 2:1 dla Polski;)
Naltrekson jest ok, brałam
-
nick nieaktualny
-
Emma80 wrote:I co Ci on dał Zuu?
Na pewno poprawę samopoczucia ogólnego i nastroju.
A tak poza tym to niestety ciężko powiedzieć. Bo poprawiły mi się trochę cykle i plamienia po Ridżu skróciły, ale brałam wtedy kilka rzeczy na raz i nie da się teraz przypisać zasług tylko jednej z nich Bo był na raz naltrekson, niepokalanek, progesteron i jeszcze inne suple.
-
No co jak co, ale obronę mamy świetną (Pazdan ) ale niestety Renato ładnie przywalił... Nadzieje na wygraną wciąż są a cieszy bardzo fakt, że nie ma wstydu na boisku. Ładnie grają, nie ma nudy na tym meczu
ciri22, WiedźmaMaKota, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny