Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:Na pewno poprawę samopoczucia ogólnego i nastroju.
A tak poza tym to niestety ciężko powiedzieć. Bo poprawiły mi się trochę cykle i plamienia po Ridżu skróciły, ale brałam wtedy kilka rzeczy na raz i nie da się teraz przypisać zasług tylko jednej z nich Bo był na raz naltrekson, niepokalanek, progesteron i jeszcze inne suple.
Znaczy się działa antydepresyjnie, czy coś w tym stylu?
A jak się ma do płodności?Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Ja też mam zawał i sraczkę ze stresu przez ten mecz! Qrwa niech wygrają! Nalezy sie!
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Emma80 wrote:Znaczy się działa antydepresyjnie, czy coś w tym stylu?
A jak się ma do płodności?
Tak, zwiększa ilość endorfin w trybie zażywania niskodawkowego
Głównie się tym jarają przy wszystkich możliwych chorobach autoimmunologicznych.
Co do płodności, to są hipotezy, jakoby właśnie przez działanie anty-autoimmunologiczne mogło jej się poprawiać. Przy endomendzie chyba robili jakieś badania. PCOS ma niejasne podłoże, hipoteza autoimmunologii też jest, więc niektórzy lekarze przepisują.
Tylko to jest taka terapia dość mocno eksperymentalna - tak naprawdę mało solidnych danych empirycznych, za to dużo nadziei, jakoby miało to być panaceum.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Saxa mnie też na początku bolal brzuch, za każdym razem. Nic nie pomagało.
A Kuba zrobił dużo i tak na tych mistrzostwach
Edek: Ronaldo... szkoda, że w karnych trafił w piłkę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 23:56
pepsunieczka lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarzu, okropnie mi przykro
Masz clo na kolejny cykl? Jeśli to była biochemiczna, to znaczy, ze coś ruszyłow organiźmie. Nie mamy jak rozpatrzywac nawet czy to była torbiel, czy biochemiczna. Zakładamy ciażę i tyle.
Mam malutką nadzieję, że ochlałas się wieczorem wody i dlatego test nic nie wykazał -
Marta a ty brałaś lutkę? Kiedy dostałaś @ po odstawieniu? Bardzo mialaś rozjechany cykl po @? Byłam u ginki i mnie zbyła, że bez bety ona mi nic nie poradzi. Wkurwiłam się, trasznełam drzwiami. Nie chciała mi nic powiedzieć, co z tym clo Poszłam prywatnie na betę, żeby móc z czystym sumieniem ostawić lutkę. I nie wiem, czy powinnam 1 cykl odczekać, czy mogę od razu brać clo? I jeżeli to była ciąża to mogę stwierdzić, że chociaż jeden jajowód mam drożny?
Wyszłam od lekarza i głowa mi aż kipi z braku wiedzy. W Was nadzieja
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny