Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik co do snów mam podobnie,mam takie co zwiastują radośc i takie co dobrze nie wróża,a wierze w nie bo niejednokrotnie sie sprawdziły.
Cierpliwości życze Tobie i butelce heh.Blondik lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Wiedzmy stelaz ma jutro wolne. Chcielibysmy jakos fajnie spedzic dzien ale nie mam pomyslu co robic gdy upał jest moim wrogiem. Jakies pomysly?
-
Kurde znajomy zmarł rano Dawno nie mieliśmy kontaktu, ale kojarzę faceta. Jak by sny o błąkaniu po cmentarzu się miały sprawdzać to ja już byłabym sama na świecie bo ludzkość by wyginęła.
Blondzik a próbowałaś łyżeczką ją karmić? Wiem, że zabawy z tym trochę, ale może nie będzie się tak buntować?
Peps będą mieli rebus - "a co ta peps tak przytyła? Za bardzo jej małżeństwo służy"
Vesper świetny post
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
aleala wrote:Wiedzmy stelaz ma jutro wolne. Chcielibysmy jakos fajnie spedzic dzien ale nie mam pomyslu co robic gdy upał jest moim wrogiem. Jakies pomysly?
Myśmy ostatnio grali w planszówki, podgryzając tort z niskim IGVesper, ciri22, aleala, odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Wiedzmy stelaz ma jutro wolne. Chcielibysmy jakos fajnie spedzic dzien ale nie mam pomyslu co robic gdy upał jest moim wrogiem. Jakies pomysly?
Maczek lubi tę wiadomość
marzusiax wrote:Ja bym pewnie pojechała nad wodę/jeziorko, pokąpać się. Czasem można znaleźć miejsce z cieniem
Oooo, Ala, to też jest świetna mysl, a ja przez swój brak mobilności nie wzięłam jej pod uwagę. W wodzie jest dużo lżej. A mamy jakieś zbiorniki w okolicy - ponoć Chechło jest w porządku.
-
Peps Za nudne było by to życie jak by ludzie nie gadali
Ja jestem "nowa we wsi", a jak idę do kościoła to wszyscy się na mnie gapią, bo znają moją historię życia Byle by na gadaniu się skończyło
saxatilia wrote:Dzialaj
Wiedźmy chyba złapałam jakieś zapalenie pęcherza. Mam takie jakby igły w cewce i kłucie nad spojeniem lonowym. I siku mi się chce.
Co mogę brać?
Moim idealnym sposobem (często przeze mnie tu wspominanym) jest picie wywaru z korzenia pietruszki.Vesper lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
marzusiax wrote:Vesper co jest przerażające - ja też tak kiedyś mówiłam Wstyd mi za siebie...Obiecuję! więcej tego nie zrobię!!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
Plan stelaża: nie wychodzimy z łóżka, żremy i oglądamy seriale
marzusiax, ciri22, Maczek, pepsunieczka, Blondik, WiedźmaMaKota, kattalinna, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez dobry ja czasem tez tak lubie. A macie chociaz chlodno w domu?
Edit: takie tam info dla tych co potrzebuja ubranka dla dzieci. Uwazajcie na rozmiarowke pepco. Moja corka w ich 74 ledwo sie miesci a nosi 68 (i kilka rzeczy jeszcze 62)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 17:10
-
Sypialnia jest chłodna
Taa ja juz nieraz sie nacielam na rozmiarowke w pepco przy prezentach dla dzieci znajomych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja teściowa chociaż mnie ponoć uwielbia to stwierdziła, że poronienie to moja wina bo za bardzo się wszystkim stresuje i to przez moje nerwy...
Odebrałam wynik kariotypu fasola, zdrowa dziewczynka bez wad genetycznych ;( miałam nadzieję, że to jakaś losowa mutacja spowodowała to że dziecko przestało się rozwijać a tu wygląda że nie:/ wygląda na to że mam rozjeb.... organizm;/
Marzu bądź dobrych myśli! a dzwonił do Ciebie już doktorek z wynikami?
ja w domu na szczęście mam dużo chłodniej, wczoraj próbowałam się trochę poopalać ale nie wytrzymałam nawet godziny...Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Paolala - nie potrafię Cie nawet pocieszyć. Ściskam Cię mocno.
A ja byłam dzisiaj u lekarza, bardzo fajna lekarka mi się trafiła, wrócę do niej. Poprosiłam o usg, i podobno już po owu , z prawego jajnik, ale zatoka Douglasa pusta, za to widoczne ciałko żółte.
Edycja, możliwe żebym miała ciągle ovu z prawego jajnika?
Edycja 2: jak myślicie, kiedy mogła być ta owu? 10dc? Jeśli tak to teoretycznie po seksie w niedzielę wieczorem coś mogłoby być, jeśli oczywiście znalazłby się jakiś jeden ambitny i prawidłowy plemnior!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 19:30