Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez chciałam dziewczynkę bo u nas koniec produkcji. Ale nie wyszło. Takze poczekam na wnuczki
-
WiedźmaMaKota wrote:Eee u nas było ostro i dziko 9 i pół tygodnia oglądaliśmy a później zostałam związana i przywiązana do łóżka chyba wtedy nam się udało, ech to było pytongowanie...
U nas akurat było trzy razy w jednym dniu i też dzikie rzeczy się działyWiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Cytryna ja na grzeczna Ci wyglądam? Może to dzięki Hani bo bliżej mi do grzesznej jednak :p
I jeśli dzike i szalone rzeczy są gwarancją powodzenia córek to pewnie właśnie nam się udało zrobić Zuzieciri22, Basik122, Vesper lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
Czyli jednak mam szansę na syna, uff już nie pamiętam co to dziki seks...
Witam się z Wami spod ciepłej kołdry. Już dawno powinnam biegać w szale bo się późno robi, ale za oknem tam obrzydliwie, że nie mogę się przemóc...
Ridż się skrada, choć ten cykl mam porąbany i chyba będzie gwiazdą z zaskoczeniaojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry z rana:) u mnie w Krakowie jeszcze nie pada ale to kwestia czasu...wczoraj byłam u przyjaciółki wybawiłam się z jej 2letnia córcia poprzytulalam 3 miesięcznego synka:) właśnie z rodzinka wrócili z wakacji w Grecji i dzieciaki świetnie się odnalazły tam:) właśnie się dowiedziałam że przed moim rodzinnym domem ma być pole namiotowe dla 800osób na śdm już mam nerwy na taka ilość pielgrzymów w jednym miejscu ehhhAniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
WiedźmaMaKota wrote:2222 zaklepuje wszystkie Wiedźmy :*
Marta nie wszędzie, u mnie nie pada (jeszcze)
Blondik chodzisz po miescie z mapami Google i zbierasz pokemony. Zamiast delektować sie miastem wgapiasz w komorke -
Paola już współczuje. I te całonocne śpiewania/czuwania Będziesz mieć ciekawie...
edit czy picie siemienia lnianego może zaśluzować cały organizm? Bo mam katar i odkrztuszam i nie wiem, czy mnie coś łamie czy to siemieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 09:00
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Paola już współczuje. I te całonocne śpiewania/czuwania Będziesz mieć ciekawie...
edit czy picie siemienia lnianego może zaśluzować cały organizm? Bo mam katar i odkrztuszam i nie wiem, czy mnie coś łamie czy to siemie -
nick nieaktualnyDzien dobry wiedzmy!
Glowa mnie boli bo.... Za dlugo spalam ;P dziecko wczoraj nabylo nowa umiejetnosc po czym caly dzien nie chcialo spac. Wieczorem zjadlo cyca i pobawilo sie jeszcze i samo sobie usnelo (pierwszy raz) i spalo dzis do godziny 6! Juz dawno calej nocy nie przespala :p
Pogoda paskudna mam nadzieje ze za te kilka tygodni bedzie ladnie bo pod namiotem i opady to srednio (dwa lata temu tak bylismy w ostrodzie i tak padalo to w pewnym momencie nie mielismy w czym chodzic bo wszystko bylo mokre) -
Siedze w labia i usiłuje nie puścić pawia po wypitej glukozie, feeee
Miłego deszczowego dnia! :* -
Tak dali cytryne, ale i tak modle sie zeby jej nie wyrzygać. Muli mnie jak w 9 tc :p