Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA to masz super u mnie tak extra nie jest ale i taka kilka 2 osoby w podobnym wieku.
Noo i tak nie zle. Ja nawet przy tabletkach pilnowalam kalendarzyka (terminu okresu) bo duzo rzeczy tak sobie planowalam ;p wiec nie wyobrazam sobie nie ogarnac sie ze okresu nie bylo ;p -
nick nieaktualny
-
Ona zawsze miala dlugie i nieregularne cykle, tak mysle ze jakbym olała starania, aleksis terminy szczania itd to tez bym sie nie pokapowala ale mówie Wam ucieszylam sie chyba bardziej niz ze swojej cionszy! Tak zajebisci ludzie z nich!
ciri22, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper noo w sumie moze masz racje. Moja siostra tez ma nieregularne cykle to ostatnio sie skapnela ze nie miala okresu 7tygodni... Wiec jest szansa ze jakby dluzej nie miala tez by sie nie pokapowala.
Aaaa i wiecie co pije od 4 cykli te ziola reklamowane na ovu. Tee dla kobiet starajacych sie baby&mama med. I pierwszy raz odkad miesiaczkuje ma regularne cykle po 32 dni! (ona ma 22lata i jeszcze nie wspolzyla a zagonic ja do gina na badania to ciezka sprawa nie dociera ze takie dozchwianie moze mie. Jakies glebsze podloze) ale dobrze ze cokolwiek zaczela ze soba robic. -
nick nieaktualnyWlasnie podobno jeszcze walk nie ma. Dopiero beda wprowadzac. Na razie chodzisz i lapiesz. Masz jakies dodatki bonusy ktore pomagaja znajdowac pokemony i takie co pomagaja te z wyzszych leveli lapac. Masz punkty "kontrolnev gdzie mozna rozne rzeczy zdobyc np pokeballe oraz jaja. Noo ale jeszcze wszystkiego nie rozkminilam ;p
-
Zainstalowalam te pokemony. Teraz moja opinie bede mogła wyrazić poparta doświadczeniem.
Pierwszego zlapalam w łóżku. Ale to chyba zachęta. Jako ze mam urlip jadę w miasto. Zobaczymy czy cos złapie.
Edek. Alu historia ktora opisujesz daje nadzieję dla innych. Oby każda Wiedzma kiedyś przegapila ze sie jej Ridzu opóźnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 15:08
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Ciri fetysz? Ze niby Bulbasaury sa takie sexi? Mam juz ich troche. Kilka sie powtarza. Na rataty juz nawet nie patrze. Zrobilam przerwe na czeresnie i doładowanie baterii. Dobrze ze mam powerbanka.
Haha, pomarudziłaś na pokemony, a teraz Cię wzięło? Fajnie
Kurde, no nie będę nowego telefonu kupowac, bo pokemony Ech Może w moim łóżku tez jakiś siedziciri22, Dagn_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ala ale super. Niech to bedzie nudna ciaza.
Przyjaciolka kokezanki dowiedziała sie niedługo przed porodem ze jest w ciazy takze 10 tygodni nie wydaje się takie długie
Maczek, gorzej jak ci kto obcy bedzie chcial zapolować w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 16:10
-
Maczku nadal uwazam ze gra jest niebezpieczna. Staram sie uwazac. Ale zatrzymujac sie zeby zlapac pokemona wpadlo juz na mnie kilku rowerzystow i paru pieszych. Do tego za kazdym raxem jak widze innego poketrenera to sie smieje na glos.a oni sie pesza. Widzialam tez rodzinę gdzie mama tata i syn trzymali telefony lapiac pokemony.
-
Baronowa_83 wrote:
Maczek, gorzej jak ci kto obcy bedzie chcial zapolować w domu
"Eeee, dzień dobry, mógłbym na chwilę wejść? Ma pani w kuchni Charizarda..."?
http://kwejk.pl/obrazek/2714973/te-nowe-pokemony.htmlDagn_, ciri22, marzusiax, odrobinacheci, Katarzyna87, Blondik, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlahahah Zuu tak myslalam ze to sie skonczy.
Cytrynka to juz mozesz napisac prace czemu to takie niebezpieczne praca oparta na wlasnym przykladzie ;p
Edit; ukradzione z facebookaw
"Wykorzystaj Pokemon GO do promocji swojej firmy!
Szacuje się, że Pokemon GO zarobiło już 14 mld dolarów (w tydzień!) i jest już bardziej popularną aplikacją mobilną od Tindera oraz zrównała się z Twitterem. Gra zmusza użytkowników do spacerowania nawet po kilkanaście kilometrów – warto więc przy okazji zaprosić graczy do naszej lokalnej firmy, np. punktu gastronomicznego czy sklepu.
Na razie można tego dokonać używając „Lure” – wabików tworzących przez 30 min dodatkowe pokemony w najbliższej okolicy, które mogą przyciągnąć graczy do naszej firmy. Przed uruchomieniem przedmiotu warto o tym powiadomić np. poprzez media społecznościowe.
Czy to działa? Właściciel pizzerii w USA wydając 10 dolarów na wabiki zwiększył o 75% ruch w swojej firmie – takich przykładów jest bardzo dużo: bit.ly/Reddit-PokemonGO.
Możliwości reklamowania się w grze ma być znacznie więcej – będzie można wykupić sponsorowaną lokację, gdzie gracze będą mogli znaleźć ciekawe przedmioty czy łapać rzadkie pokemony. W takim przypadku mamy płacić wyłącznie za odwiedzającą nas osobę. Warto to wykorzystać.
Źródło: bit.ly/PokemonGO-sponsored-locations
O naszym limanowskim pokemonie: bit.ly/Pawiu-Pokemon
O co chodzi w grze Pokemon GO? bit.ly/PokemonGO-6-rzeczy
#pokemon #pokemongo #marketing #reklama"
I to mi sie podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 16:41