Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
aleala wrote:Witam sie z Gochą ważącą 1200g i cukrzycą ciążową.
O, cukrzyca. Dzień dobry
Da się z tym żyć. Polecam uniknąć insuliny, ale z dziabaniem się w nogę wieczorami tez się da żyć Jakbyś potrzebowała pomocy, to wal na priv.
Jakie Ci te wyniki wyszły?
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Drugie pobranie, norma do 180 a ja mam 216. W poniedzialek diabetolog.
To podobnie jak u mnie.
Też mi się wydawało, że możesz mieć - po Twojej ostatniej reakcji na wzmiankę o mleku w tubce i po wspomnieniu, że za szybko przybierasz.
Ja u siebie przeczuwałam cukrzycę, jak na święta wielkanocne nie mogłam się oderwać od czekoladowych jajek
Dadzą Ci glukometr i będzie dieta
Tylko od razu mówię, nie wchodź na wątek cukrzycowy na fiolecie. Dziewczyny są miłe i pomocne, ale jedzą takie rzeczy, jakich zdecydowanie się nie powinno. I morale spadaaleala lubi tę wiadomość
-
Heloł
Trochę Was nadrobiłam, ale nie piszę nic, bo nie mam za wiele do napisania
U mnie nowy cykl z dużą ilością naturalnych wspomagaczy
Dobrego dnia, dziołchymarzusiax lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Saxa gronkowiec to kurwa, tylko tej trzeba płacić żeby się jej pozbyć
Zrobiłam sobie dziś fsh i lh...chyba jakby lipa (3 dc):
LH 4,52 (1,8-11,78)
FSH 9,88(3,5-12,5)
Możecie mi coś na ten temat powiedzieć? Żeby nie łamać konwencji wątku, może być wiedźmowata odpowiedź, byle prawdziwa;) Innym nie wierzę i stosunek na prawdę liczycie po prostu lh podzielić fsh, a różne normy gdzie w tym ująć?emaj lubi tę wiadomość
-
Pewnie powinnam, ale ponieważ meta pięknie sobie radziła z IO ja na diete nie przechodziłam i szczęśliwie żarłam wszystko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja bazylia w szklarni ładnie rośnie zaraz będę zrywać i suszyć. Mięta już ususzona
Saxa Twój komentarz o lodzie z deka niesmaczny. Nie chcę znać aż takich szczegółów z życia ludzi."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba