Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mieszkamy naprzeciw basenu miejskiego. Muzyka od rana dudniaca tak że przy kawałkach techno podskakuje szklanka na stole. Madzia nie umiała zasnąć. ..napisałam prośbę na fb do pani prezydent miasta (ona jest bardzo fejsbukowa ) i... muzyka o połowę ciszej....przypadek?
emaj lubi tę wiadomość
-
Ciri witaj w klubie smacznej grupy krwi :p
Emaj castangus w doniczce Można z tego robić napar na pms?
Edit my już naszą fasolkę dawno strawiliśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 16:16
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Baronowa_83 wrote:Odcinek 2250, kłótnia numer 666...
Dobry
Ja dzisiaj widziałam śląską rejestrację z nr 66600. Może to któraś z Was? Przyznawać się Wiedźmy.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Quwa laski co tu się cholera dzieje?! Brak mi słów normalnie. Olałyście nas sikiem prostym bo się wam watek nie podoba ale nie zrobiłyście w sumie nic żeby to zmienić. Teraz wbijacie z oskarżeniami a nie maciw 100% pewności że macie rację. Tak się nie robi. Mnie osobiście jest nadal przykro z waszego powodu ale ta akcja to trochę przegięcie.
Cytrynka_, Impresja, pepsunieczka, przyszła mama 2 lubią tę wiadomość
-
Basik mamy podobne zdanie
Wiedzma a co Cie w Polsce az tak denerwuje? Chyba nie to ze macie tam szkocka pogode przeciez jestes przyzwyczajona do deszczu.
Ciri to chyba minusowa krew komary przyciaga. Moje AB- jest bardzo atrakcyjne dla komarow. Ale kleszcze mnie nie lubią.
Za ro moj dziadek ma odwrotnie. Jego komary nie gryza. Za to kleszczy to on mial juz w sumie hmmm w tysiącach mozna liczyc. -
nick nieaktualnyTo moze grupa zero to kleszcze a Rh"-" to komary? jakas zaleznosc musi byc ;p
Edit; po milionowym razie eksperymentow z wlosami wrocilam ponownie do swojej rudosci. Uwielbiam ja odzywam w tym kolorze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 19:45
-
nick nieaktualnyJa ta ta preference pure paprika. Wracam do niej od kilku lat odkad ja odkrylam. Nie dosc ze rudosc wychodzi poczatkowo oczojebna. To jak sie spiera nie wychodzi taka brzydka szmata jak w wiekszosci farb tylko schodzi do takiego jakby brazu. Uwielbiam ja. A mi mega pasuje. Nakladam ten kolor i od razu gęba mi sie cieszy. Energetyczny kolot
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny