Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja się pochwalę, że dziś spanie było do 12 dostałam śniadanie do wyrka i dalej gniję a taka pogoda się marnuje... Ale korzystać z niej w komunikacji miejskiej mi się nie chce
I jaram się nowym zakupem w piątek zamówiłam telewizor, we wtorek przywiozą najszybsza decyzja ever! Nowy od sylwestra chyba za nami chodził, stary w międzyczasie się obraził i zepsuł, potem sam naprawił. Ja przeczytałam cale Internety, wyszukałam model idealny, potem się rozmyśliliśmy, potem model mi juz przestał pasować i tak minęło kilka miesięcy. W zeszłym tygodniu stary telewizor znowu powiedział, że nas nie lubi i postanowił działać, ale bez hdmi. I znowu rozmowy, że no to jednak może nowy, że trzeba coś wybrać, ale kurczę jaki, bo wcześniej wybranych nie ma, a to co jest to kosmiczne ceny i takie tam. W piątek miałam chwilę, gdzie nie było co robić to myślę, telewizory obejrzę. Raz dwa, patrzę jest jakiś, parametry spoko, cena spoko. Pytam męża, on, że jemu wszystko jedno. Przed wyjściem z pracy zdążyłam zamówić jestem z siebie dumna
A auta jak nie było, tak nie ma...ciri22, Blondik, Impresja, marzusiax lubią tę wiadomość
-
A ja dzis wstalam przed 10 z lozka. Wykupilam pakiet polskiej tv na jednej ze stronek. I ogladam durnoty na tvn, polsacie i calej reszcie durnych kanalow.
Reklamy polskie mnie wkurzaja. Sa zbyt nachalne i jakby glos sam skacze do gory przy nich. Do tego siedze w kuchni (czyli tam gdzie jestem jak ryba w wodzie). Odgotowalm fasolke, ugotowalam ziemniaki na kotlety, zrobilam purre z bobu (bedzie jako zimny dodatek do obiadu) odparzylam kurki (ktorych jest wiecej niz mi sie wydawalo ze bedzie). Teraz mysle co zrobic z wisniami i sliwkami (tzn wiem ze to ma byc ciasto ale kurna nie wiem jakie). Przegladam gazety kulinarne i szukam inspiracji.ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatt... ZAZDROSC
To ja sie pochwale ze moje dziecko nabylo nowa zdolnosc... obracania sie z plecow na brzuch, teraz to juz jej nie upilnuje bo na brzuchu to juz tak pelza ze wszedzie umie dojsc. Do tej pory mnie ratowalo to ze jak lezala na plecach to jak zółwik na skorupce nie umiala sie za bardzo ruszyc a teraz? BEDZIE WSZEDZIE!!
Noo i zeby rosna wiec mam od tygodnia sajgon w domu i w swojej glowie.Blondik, emaj lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Katt, a jaki kupiłaś?
Ciri, to już się zaczyna teraz z pleców na brzuch, a zanim się obejrzysz, wyprowadzi się z domuBaronowa_83, Impresja, Cytrynka_, emaj, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Tez cos napisze. Jestem u rodziców. Takze pod nos postawione, poprane, ms sie kto zajac Władziem i Tadziem. Takie wakacje bo w tym roku nigdzie nie pojedziemy. Ale jak sobie pomysle ze to pewnie jeszcze z miesiąc to mnie troche telepie;). Jednak co swoje mieszkanie to swoje. O tak widzę ze oni juz maja sporo dziwactw
Ciri, Władek próbuje pelzać . Nie ma sily jeszcze, ale lspkami grzebie i nóżki podkurcza;). No i sie burzy bo chce na brzuchu caly czas, nawet jak juz sily nie ma;) -
To ja mogę się pochwalić, że mój Stworek ma już tydzień, a dzisiejszej nocy było budzenie co dwie-trzy godziny, bez dzikich wrzasków, więc o dziwo nawet spałam trochę
Baronowa_83, odrobinacheci, Impresja, ciri22, Cytrynka_, kattalinna, Basik122, marzusiax, ktosiowa, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Maczek wrote:To ja mogę się pochwalić, że mój Stworek ma już tydzień, a dzisiejszej nocy było budzenie co dwie-trzy godziny, bez dzikich wrzasków, więc o dziwo nawet spałam trochę
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Tez cos napisze. Jestem u rodziców. Takze pod nos postawione, poprane, ms sie kto zajac Władziem i Tadziem. Takie wakacje bo w tym roku nigdzie nie pojedziemy. Ale jak sobie pomysle ze to pewnie jeszcze z miesiąc to mnie troche telepie;). Jednak co swoje mieszkanie to swoje. O tak widzę ze oni juz maja sporo dziwactw
Ciri, Władek próbuje pelzać . Nie ma sily jeszcze, ale lspkami grzebie i nóżki podkurcza;). No i sie burzy bo chce na brzuchu caly czas, nawet jak juz sily nie ma;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Wiedźmy, możecie polecić mi jakieś ciążowe dobre książki?
I dla Stelaża coś też
Słyszałam, że "Ciężarówką przez 9 miesięcy" Kaz Cooke warto kupićImpresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie by się przydał poradnik, jak ogarnąć ciążę w zupełnie nowym miejscu, od A do Z. Dosłownie wszystko jest dla mnie nowe. Ale jest progres. Z kłębka nerwów, który musi mieć wszystko wcześniej zaplanowane, zamieniam się w mnicha, który cierpliwie czeka na właściwe rozwiązania. Tak na dobrą sprawę - jak sama tego nie przeżyję, to się nie przekonam
-
nick nieaktualny
-
Ja czytałam język niemowląt juz na po ciazy;). Ale wybrałam z niego rzeczy dla siebie.
A w ciazy nic oprócz forum . Bylam wtedy na babyboomie i calkiem fajne dziewczyny poznałam z niektórymi dalej mam kontakt -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81e62e802c65.jpg
Władek pól dnia próbuje wepchać wielką pięść do malej buzi , drugie pól dnia spiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 15:24
ciri22, Impresja, Cytrynka_, kattalinna, Basik122, Emma80, emaj, marzusiax, Blondik, WiedźmaMaKota, przyszła mama 2 lubią tę wiadomość