X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre wieści mam. Beta ma już dzisiaj na pewno powyżej 2000 :D
    Test digital wyszedł mi z napisem "Pregnant 3+" :D :D :D

ciri22, marzusiax, Cytrynka_, kattalinna, Blondik, emaj, ktosiowa, Emma80, Maczek, Ania_84, Dagn_, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kiedy usg?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A kiedy usg?
    W piątek, no musi być już pęcherzyk wtedy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi ;D to ja juz sie nie moge doczekwc ;D

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo w piatek dopiero? Ja z ciekawości będę usychac. Zainteresowala mnie historia dwoch cieni w macicy. Juz nie moge sie doczekac kolejnej porcji informacji co u nich slychac ;)

Maczku na niezla babeczke trafilas. Przynajmniej szczera byla.
    U nas teraz w Glasgow do jednego salonu przyjezdza dziewczyna z Pl. Z laserem. Ceny promocyjne. Kolezanka za pachy, bikini i pupe zaplacila cos kolo 60 funtow jak pamietam. I juz do konca bedzie miec ta cene.
    Mnie tez chcieli namowic. Ale ja ze swoimi wlosami sa lubie. Na nogach sa jasne a bikini to ja sobie sama ogole. Albo moj sie pobawi (bo lubi to robic).

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, chyba podjęliśmy decyzję wakacyjną :) kierunek: Jezioro Białe (czyli dziki wschód, moje rodzinne okolice, woj. lubelskie) na razie rozesłałam kilka zapytań o dostępność, jak nic z nich nie wyjdzie zaczniemy dzwonić po innych. coś się znajdzie :) dwa lata temu byliśmy tam na 3 dni, mężowi się podobało, możemy wracać :) a jako, że to niedaleko mojego rodzinnego Chełma, to plan jest taki, że tydzień nad jeziorem, a tydzień u mojej siostry i obiadki u mamy :)

ciri22, Impresja, emaj, marzusiax, Maczek lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze 1,5 tygodnia do wyjazdu. Za tydzien musze zaczac sie ogarniac ;) juz sie nie moge doczekac ;D

emaj lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    O mamo w piatek dopiero? Ja z ciekawości będę usychac. Zainteresowala mnie historia dwoch cieni w macicy. Juz nie moge sie doczekac kolejnej porcji informacji co u nich slychac ;)
    Skoro lekarz nic takiego nie sugerował, to wątpię. Beta chyba też raczej zwyczajnie przyrasta. Naprawdę chciałabym, żeby po prostu wszystko było w porządku. Wszystkie inne sprawy nie mają teraz znaczenia.

• emaj Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:46

Impresja, marzusiax, kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze jaki piekny kolor <3 zazdroszcze! Taki mialam z 15 lat temu czyli jak mialam 10 ;p

emaj lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emaj, jaki Ty szczuplaczek jesteś :D

• emaj Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja wrote:
    Akurat na pierwszą połowę nie ma problemu, bo mam dużo takich koszul i bluzek. Bardziej wyzwaniem będzie jesień i zima. Bez ciążowych płaszczy raczej pewnie nie da rady. Tutaj zimą mam odczuwalną -30 i pizga złem ;)

Stelaż chyba reaguje na ciążowe hormony. Kijem nie da się go odgonić :D
    Mozesz mieć w zimę problem. Może spróbuj na necie coś używanego kupić. Ja na zimniejsze dni miałam welurowy plaszczyk z Mango. Jest całkiem luźny za pośladek zapinany tylko od góry na cztery takie metalowe napy. Mieścił mi się w nim brzuchol do ostatnich dni. W outlecie dalam za niego 150zł. Wydaje mi się ze to nie wiele jak za taki płaszczyk w którym dalej chodzę.

Impresja lubi tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Impra trzymasz nas w napięciu;)

Mi się też kiedyś marzył laser, bo depilator boli, mam za cienkie włoski i zrywa mi je, zamiast wyrywać i mam problem z naczynkami:/ wrastajace włoski też dają czasem o sobie znać. Niestety/ stety mam baaaardzo jasne włosy i nie ma najmniejszych szans na laser. Może pozostałym owlosieniem nie będę się chwalić, ale na głowie mam takie (a nawet jaśniejsze, bo zdjęcie w ciemnym pokoju)... takie oczojebki;)
    http://iv.pl/images/07628511394098283547.jpg
    błagam, powiedz, że to nie jest naturalny Twój kolor bo mnie zazdrość zeżre ;)

age.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emaj moja kuzynka ma podobny naturalny kolor wlosow. I tez chudzina jak Ty.

• emaj Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam teraz dylemat czy Cię lubić dalej czy nie :P ale może jednak tak, bo w sumie jesteś edycją limitowaną ;) teraz rzadko się spotyka naturalne blondy,a takie piękne to już w ogóle :) Nigdy niech ci nawet nie przyjdzie do głowy malować!

emaj lubi tę wiadomość

age.png
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Kata niestety muszę to powiedzieć- naturalny. W ramach pocieszenia powiem Ci, że za karę muszę robić henne brwi i rzęs bo inaczej twarzy nie mam;)
    Cyt, chyba nie mam rodziny w Twoich stronach :)

Ala, Saxa, Peps i cala reszta, nie róbcie sobie jaj i wracacie!
    Wypas!

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emaj cudne te włosy. Ja zazdroszcze tego, że takie nie puszące się, prośiutkie :-) Mało jest takich naturalnych blondynek. Miałam takie jak miała 3 latka. Potem zciemniały

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam kochana siostre <3 mowie do niej ze musze schudnac... A ona do mnie po co? Na co ja ze juz zaczynam sie srednio czuc z tym jak wygladam. Na na co ona: jak masz sie czuc dobrze skoro od porodu nie bylas na zadnych zakupach i nie kupilas sobie nic w swoim rozmiarze tym samym nie masz nic co by dobrze na Tobie lezalo i tym samym jak masz aie czuc dobrze? Musisz isc na zakupy! Idziemy razem pobiegac po wyprzedazach. Jak juz bedziesz miala ciuchy nie za male to od razu sie lepiej poczujesz ;D

Czyz nie kochana siostra ? ;D

Dagn_, Impresja, emaj, Blondik lubią tę wiadomość

‹‹ 2254 2255 2256 2257 2258 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ