Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O mamo w piatek dopiero? Ja z ciekawości będę usychac. Zainteresowala mnie historia dwoch cieni w macicy. Juz nie moge sie doczekac kolejnej porcji informacji co u nich slychac
Maczku na niezla babeczke trafilas. Przynajmniej szczera byla.
U nas teraz w Glasgow do jednego salonu przyjezdza dziewczyna z Pl. Z laserem. Ceny promocyjne. Kolezanka za pachy, bikini i pupe zaplacila cos kolo 60 funtow jak pamietam. I juz do konca bedzie miec ta cene.
Mnie tez chcieli namowic. Ale ja ze swoimi wlosami sa lubie. Na nogach sa jasne a bikini to ja sobie sama ogole. Albo moj sie pobawi (bo lubi to robic). -
dobra, chyba podjęliśmy decyzję wakacyjną kierunek: Jezioro Białe (czyli dziki wschód, moje rodzinne okolice, woj. lubelskie) na razie rozesłałam kilka zapytań o dostępność, jak nic z nich nie wyjdzie zaczniemy dzwonić po innych. coś się znajdzie dwa lata temu byliśmy tam na 3 dni, mężowi się podobało, możemy wracać a jako, że to niedaleko mojego rodzinnego Chełma, to plan jest taki, że tydzień nad jeziorem, a tydzień u mojej siostry i obiadki u mamy
ciri22, Impresja, emaj, marzusiax, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:O mamo w piatek dopiero? Ja z ciekawości będę usychac. Zainteresowala mnie historia dwoch cieni w macicy. Juz nie moge sie doczekac kolejnej porcji informacji co u nich slychac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Akurat na pierwszą połowę nie ma problemu, bo mam dużo takich koszul i bluzek. Bardziej wyzwaniem będzie jesień i zima. Bez ciążowych płaszczy raczej pewnie nie da rady. Tutaj zimą mam odczuwalną -30 i pizga złem
Stelaż chyba reaguje na ciążowe hormony. Kijem nie da się go odgonićImpresja lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Impra trzymasz nas w napięciu;)
Mi się też kiedyś marzył laser, bo depilator boli, mam za cienkie włoski i zrywa mi je, zamiast wyrywać i mam problem z naczynkami:/ wrastajace włoski też dają czasem o sobie znać. Niestety/ stety mam baaaardzo jasne włosy i nie ma najmniejszych szans na laser. Może pozostałym owlosieniem nie będę się chwalić, ale na głowie mam takie (a nawet jaśniejsze, bo zdjęcie w ciemnym pokoju)... takie oczojebki;)
http://iv.pl/images/07628511394098283547.jpg -
Mam teraz dylemat czy Cię lubić dalej czy nie ale może jednak tak, bo w sumie jesteś edycją limitowaną teraz rzadko się spotyka naturalne blondy,a takie piękne to już w ogóle Nigdy niech ci nawet nie przyjdzie do głowy malować!
emaj lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Kata niestety muszę to powiedzieć- naturalny. W ramach pocieszenia powiem Ci, że za karę muszę robić henne brwi i rzęs bo inaczej twarzy nie mam;)
Cyt, chyba nie mam rodziny w Twoich stronach
Ala, Saxa, Peps i cala reszta, nie róbcie sobie jaj i wracacie!
-
nick nieaktualnyMam kochana siostre mowie do niej ze musze schudnac... A ona do mnie po co? Na co ja ze juz zaczynam sie srednio czuc z tym jak wygladam. Na na co ona: jak masz sie czuc dobrze skoro od porodu nie bylas na zadnych zakupach i nie kupilas sobie nic w swoim rozmiarze tym samym nie masz nic co by dobrze na Tobie lezalo i tym samym jak masz aie czuc dobrze? Musisz isc na zakupy! Idziemy razem pobiegac po wyprzedazach. Jak juz bedziesz miala ciuchy nie za male to od razu sie lepiej poczujesz
Czyz nie kochana siostra ?Dagn_, Impresja, emaj, Blondik lubią tę wiadomość