Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się narobiło na forumie naszym... przykro.
Cytra od zeszłego poniedziałku nie widziałam ani kropli deszczu. Masakra, żar i skwar, a tego bardzo nie lubię. A wkurza mnie rodzina Diabła. Opiszę Wam jak już będę w Szkocji.
A muszę tu zostać dłużej bo czekam a dowód :'(
Edek: dziś Hanny co prawda moje dziecko ma imieniny 6 stycznia ale przecież można obchodzić każde
A jutro 9 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 15:31
Blondik lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
emaj wrote:Ktosiowa jak Ci się Kraków teraz podoba? Teściowa stwierdziła, że ostatnio tyle policji w stanie wojennym widziala:)
edit czy mi się zdaje czy pouciekały strony?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 16:10
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
emaj wrote:Ciri fajna siostra:)
Ktosiowa jak Ci się Kraków teraz podoba? Teściowa stwierdziła, że ostatnio tyle policji w stanie wojennym widziala:)
Cyt moja rodzina południe okupuje (ew. zachod), ale miałam w rodzinie listonosza, więc kto wie
Ed. Marzu, proste są, o układaniu jakimkolwiek moge sobie pomarzyć i niebywale się elektryzujaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 16:20
-
ktosiowa wrote:Poruszam sie tylko i wyłącznie na lini dom praca dom. Dom mam poza strefa (znaczy mieszkanie; jak to kiedyś koleżanka z pracy stwierdziła, ze kto ma dom ten jedzie do domu, a kto mieszkanie to ma mieszkanie), pracę mam w 3 strefie, która bedzie aktywowana dopiero w Piatek. Do tej strefy wjeżdżam bezpośrednio z mojej strefy. Podsumowując: na razie ok, zapasy żywnościowe zrobione, chociaż myśle ze braknie mi. U mnie wiecej żandarmerii wojskowej niż policji. Aha prezes wysyła na urlopy, ale ja nie chce, jakbym miała jakiś ogródek to ok, ale brać urlop i siedzieć w mieszkaniu... To niebałdzo
-
Eee tam Kraków daje radę póki co:) fakt policji i innych służb sporo ale NA RAZIE wszystko przebiega płynnie muszę codziennie przejechać całe miasto i jadę do pracy nawet krócej niż zwykle, trochę to zasługa tego że ogrom mieszkańców powyjezdzalo! Marzu super że wyniki badań dobre:) pewnie kariotypy macie na Kopernika? Wiedźma wszystkiego dobrego dla Hani!
marzusiax lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyWitam się
Od wczoraj u mnie Ridż,dlatego robię sobie miesiąc przerwy od pomiarów, obserwacji a na brak monitoringu jestem skazana bo gin na urlopie. Wezmę clo, estrofem i będę czekać. Potrzebuję takiego detoksu. Wrócę za miesiąc mam nadzieję że mi to pomoże bo za bardzo chce i się spinam.
Pozdrawiam Was wszystkie i dozobaczeniaojejku, Blondik, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZdrówko, Hani!
Tak nawiasem mówiąc, imię Hania mi się strasznie podoba.
Szkoda, że Stelażowi nie.
Edek: Ktosiowa, nawet samą siebie cytujesz
odrobinacheci wrote:Witam się
Od wczoraj u mnie Ridż,dlatego robię sobie miesiąc przerwy od pomiarów, obserwacji a na brak monitoringu jestem skazana bo gin na urlopie. Wezmę clo, estrofem i będę czekać. Potrzebuję takiego detoksu. Wrócę za miesiąc mam nadzieję że mi to pomoże bo za bardzo chce i się spinam.
Pozdrawiam Was wszystkie i dozobaczenia
Ja nawet Stelaża przestałam słuchać.
Wywrzeszczałam mu wszystko, co mi na wątrobie siedziało.
Potrzebowałam wysiłku i samotności, to sobie zapewniłam.
Wbrew wszystkim i wszystkiemu.
Kto, jak nie ja sama, wie lepiej, co dla mnie dobre?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 17:02
ktosiowa, odrobinacheci, ciri22 lubią tę wiadomość
-
Impresja wrote:Zdrówko, Hani!
Tak nawiasem mówiąc, imię Hania mi się strasznie podoba.
Szkoda, że Stelażowi nie.
Edek: Ktosiowa, nawet samą siebie cytujesz
Przewietrz głowę. Poszukaj siebie, którą lubisz
Ja nawet Stelaża przestałam słuchać.
Wywrzeszczałam mu wszystko, co mi na wątrobie siedziało.
Potrzebowałam wysiłku i samotności, to sobie zapewniłam.
Wbrew wszystkim i wszystkiemu.
Kto, jak nie ja sama, wie lepiej, co dla mnie dobre?
Tablet robi sobie jaja
-
nick nieaktualny
-
Mój wykres od tygodnia czeka na wirusy
Telewizor przyjechał była długa chwila grozy bo nie widział dekodera. Wszystko ok a on nic. Już się baliśmy że dekoder trzeba będzie wymieniać ale na szczęście zadziałało obraz żyleta yt chodzi jak bajka, forum jeszcze nie sprawdzałam
Coś miałam napisać ale przez ten sprzęt zapomniałam
Aha, Kraków. U mnie cześć krakowskiej centrali siedzi tydzień w warszawie, ci co mają taką opcję pracują z domu. No to Kraków pustyImpresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Impra udostępniłam wykres specjalnie dla Ciebie:) jej pierwszy raz od kilku miesięcy mierze temperatury, szybko się odzwyczaiłam!
Wiedziałam, że w dni młodzieży będę sobie mogła pozwolić na luksus pracy w domu, więc nie muszę się poruszać po Krakowie. W sumie jestem zameldowana w I strefie więc mogłabym spokojnie jeździć, ale po co się pchac;) dziś jakaś zagraniczna grupa była zszokowana kiedy zatrzymalam się przed pasami na Zakopiance, żeby mogli przejść. Zaczęli się uśmiechać do mnie i machac. Miłe to bylo:) za to w Myślenicach obsikiwali sklep
Edit: matko...smartfony...w internecie chciał mnie zameldowac;)
Wiedźmuszki, cierpliwości. Czekam na dobre słowo od doktorka. Chcę Wam mocne wiry posłać Dodatkowo chyba znajdę jakieś "uspokajacze" do wysyłania (sama też przyjmę) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny