X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    A tak mi się kiedyś wymyśliło i tak sobie gadam :-P :-D ;-)
    też tak gadam, mam to od siostry ;) ale publicznie się powstrzymuję ;)

Impresja lubi tę wiadomość

preg.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Zuu, pocieszyłaś mnie podwójnie: depilatorem i brakiem auta ;) czyli nie tylko my jesteśmy tacy niemobilni ;)

Ciri, chcemy gdziekolwiek ;) żeby odpocząć po prostu. żeby jakaś woda była w pobliżu ale też żeby można było coś robić poza leżeniem plackiem. żeby było łatwo tam dotrzeć i żeby nie zapłacić fortuny. a, i żeby była kuchnia bo przecież ja wybredna jestem kulinarnie ;) to wszystko tworzy nam baaaardzo upierdliwy mix opcji z wynikiem: brak ofert :/

Nie pamiętam, skąd jesteś, ale mam pasującą do wymagań miejscówę w Beskidzie Śląskim, jakby co ;) Pociąg dojeżdża. Zamiast leżenia plackiem głównie da się łazić po górach, bo zadupie. Więc to już jak kto lubi :)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faaajne to :) ale niestety u nas w grę wchodzi sierpień a wtedy brak wolnych miejsc :(

przed chwilą śmiechem żartem rzuciłam, że zawsze możemy pojechać do mojego rodzinnego miasta, bo tam zalew zrobili kilka lat temu z fajną plażą, są sklepy, są knajpy, jest tanio i nocleg za free (siostry mieszkanie stoi puste). no i się okazuje, że to nie taki głupi pomysł ;) mamy nad czym myśleć, a moja mama ucieszyłaby się na pewno :)

Impresja, ciri22 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katt tylko czy z mamą wypoczniesz tak jakbyś chciała?

Moja w czwartek dopiero przyjezdza a już mysle o jej wyjezdzie.

A tak wogole to gdzieś w internetach znalazlam artykul ze Rosja jest gotowa do wojny z Europa i wojska niby a granicy stoją. Zaczynam sie martwić.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cyt, mama na osiedlu obok ;)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 03:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katta moja rodzina tez miala jechac na wakacje nad morze i z tych samych wzgledow co ty ostatecznie wpadla na pomy zeby pojechac w rodzinne strony mojej babci ;D i tez nagle sobie uswiadomily dziewczyny ze to nie taki glupi pomydl ;D

kattalinna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 04:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, jak forma?
    Lepiej?

Katta, sypniemy pomysłami i kilka lat nie będziesz się musiała zastanawiać, gdzie jechać ;) W mojej czołówce jest Kazimierz Dolny nad Wisłą (nie ten krakowski) we wrześniu! Uwielbiam wypady, jak już letni tłum się wyniesie :)

U nas takie burze od wczoraj, że deszcz pada z dołu do góry i w poziomie O.o A pomiędzy człowiek czuje się jak w szklarni, tak parno.

• Yousee Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Cyt. Mam nadzieje że to tylko jakis straszak :(

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattaa bieszczady? Ja się właśnie rozglądam, za pokój z łazienką liczą około 1000zł za 10 noclegów. Dojedziecie tam pociągiem, pomysl - często gospodarze mogą odebrac w jakiejś odległości z dworca :)

Maczek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zdecydowanie lepiej. Ale glowa boli bo zeby sie wyspac to duzo mi brakuje. 4 pobudki. Ale samopoczucie dobre ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mlodej pekly dziasla! Obie jedynki! ;D

kattalinna, ktosiowa, Impresja, emaj lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Kattaa bieszczady? Ja się właśnie rozglądam, za pokój z łazienką liczą około 1000zł za 10 noclegów. Dojedziecie tam pociągiem, pomysl - często gospodarze mogą odebrac w jakiejś odległości z dworca :)
    Bardzo bym chciała, ale chyba jeszcze nie tym razem. Chlop nie lubi chodzić po górach, pracuję nad tym ;)

preg.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:

Namiar na priv proszę!

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku ja tez poprosze na priv. Juz na przyszly rok ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Bardzo bym chciała, ale chyba jeszcze nie tym razem. Chlop nie lubi chodzić po górach, pracuję nad tym ;)
    ale Bieszczady to takie raczej spacerowe góry, my np bierzemy rowery ;) też nie wiem czy za dużo będziemy chodzić, w Bieszczadach jest Solina, można nad jeziorem też fajne miejscówki znaleźć

ed
    Ja dziewczyny ciagle szukam, ale mam kilka na oku - właśnie negocjujemy termin miedzy sobą i ceny u ludzi

ale tak w skrócie to to:

http://www.pokojebieszczady.prv.pl/
    http://www.balina.pl/galeria.html
    http://www.bieszczadzkie-marzenie.pl/cennik
    [url]http://www.chatabieszczady.pl/ [/url]

ed2 a najabrdziej podoba mi się to http://werchowyna.pl/ bpo mają apartamenty z aneksami kuchennymi, i jak kiedyś będę chciała z dzieciorem pojechac to wybiore się tam, odpowiednio wcześniej rezerwując ;) bo na chwile obecna najblizszy wolny termin maja w październiku :) (my jeździmy we wrześniu wiec ceny niższe)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 09:54

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam w tamtym roku w Bieszczadach w Polańczyku. Tanio i fajnie.
    Mój małż wczoraj mi oznajmił ze w sobotę jedziemy na kolejny tydzień na mazury :-D :-D Jestem na to nie 0przygotowana ale to się wytnie :-D

ciri22, kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik fajny mąż ze tak z zaskoczenia na wakacje wysyla. A jak dzieci znosza Zmianę klimatu?

• Paolala Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katta a o miejscówce gdzieś nad morzem nie myślałaś? nie całe bałtyckie wybrzeże jest oblegane;) a dojazd właściwie w lecie autobusem bądz pociągiem nie jest problemem!
    ja polecam Wicie, fakt nie jest to już takie zadupie jakie było pare lat temu, ale wciąż jak wejdzie się troche w las, to można wyjść na plaże niezbyt obleganą;)

ja osobiście jak mam jechać na wakacje to musi być koniecznie morze, bez tego zawsze czegoś brak!

kattalinna lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzynka była w bukowinie (albo białka tatrzańska - nie pamiętam dokładnie) na noclegu gdzie 65zł płaciła z posiłkami. Pracuje na kuchni a jedzenie jej smakowało. Jak byście chciały to poszukam linka. Widok na tatry jest z tamtąd zabójczy :-)

Byłam u genetyka. Wyniki książkowe. Żadnych mutacji. Ale zlecił jeszcze kariotypy. Żeby więcej takich lekarzy było. Inny uznał by mnie za wariatkę... tak że pieprzona pępowina na 99%.

Wiedźmy a siemie lniane może działać długoterminowo? Jestem tydzień po ostatniej dawce a sikam pochwą. Może być Ibisz/ninja ale jak tu coś sobie zaaplikować jak wszystko wypływa?

Paola my też zawsze nad morze :-) góry to ja mam na codzień :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 13:56

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce Cie martwic. Ale sikanie pochwa to objawik ciążuni ;)

Impresja, marzusiax, kattalinna lubią tę wiadomość

‹‹ 2252 2253 2254 2255 2256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ