Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Matleena wrote:Wiedzma ma kota moje gratulacje. Przy takich statystykach (jedna Wiedzma na miesiąc z fasolka) do wakacji wszystkie będziemy w ciąży. Idziesz na betę?Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyMar jak tam? Doczekałaś się już na swoją kolej? Cały dzień trzymam za Ciebie kciuki
WiedźmaMaKota gratulacje No to czekamy jeszcze tydzień na Twoją chabetę
Też poproszę o wykresowe smarki
Ja dziś mam pierwsze podglądanie mojej hodowli Sama jestem ciekawa jak mi idzie
Zgodnie z dzisiejszą radą wszechwiedzącego ovu, nażarłam się suszonych śliwek na endometrium
-
nick nieaktualnyA propo luzu w dupie, to ja mam takich oto 10 przykazań, które zawsze sobie powtarzam, kiedy mój luzik znacznie się kurczy a parcie na dziecko znacznie wzrasta :
Dlaczego koty są lepsze niż dzieci?
/10 najważniejszych powodów/
1.Weterynarze przyjmują wieczorami.
2.Twój kiciuś nie będzie przeszkadzał Ci swoim płaczem podczas oglądania filmu w kinie lub spektaklu teatralnego. Właściwie nie musisz go nawet ze sobą zabierać, a jeśli zostawisz go w domu, nie musisz martwić się o opiekunkę.
3.Twój kiciuś nie wyrośnie w ciągu trzech miesięcy z tych ślicznych ale jakże drogich ubranek.
4.Kotki wyglądają uroczo nawet jeżeli nie kąpały się przez ostatni miesiąc.
5.Nie będziesz musiała zamartwiać się nocami w jaki sposób pokryjesz koszty edukacji swojego kotka.
6.Nikt Ci nie powie, że jesteś złą matką, jeżeli nie będziesz chciała karmić piersią swojego kotka.
7.Nikt nie oskarży Cię o perwersję lub wykorzystywanie seksualne jeżeli będziesz pieściła i przytulała swojego kotka.
8.Nikt nie posądzi Cię o brak zasad moralnych, jeśli nie poślubisz ojca swoich kociąt. Prawdopodobnie nikt nawet nie zapyta się Ciebie kto jest ich ojcem.
9.Nikt nie będzie kwestionował Twojej zdolności do normalnego wypełniania obowiązków w pracy jeżeli dowie się, że masz kotka.
10.Kuwetę z piaskiem zmienia się tylko raz dziennie.
Katarzyna87, Malibu, odrobinacheci, Emma80, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
Matleena wrote:A w ogóle, to znalazłam kolejny powód, dla którego w razie wu dziecko może poczekać (czyt. luz w dupie i te sprawy, nie będę płakać nad jedną kreską). Chcę polecieć do Hameryki. Będę odkładać pieniążki i jak tylko Pan konsul stwierdzi że i ja i małż nie zarąbiemy pracy żadnemu biednemu Amerykańcowi na bezrobociu i chcemy tylko pozwiedzać i odwiedzić rodzinę, w związku z czym przyzna nam wizę turystyczną, to szukamy tanich biletów i wybywamy na jakieś 2 tygodnie. No bo tak sobie pomyślałam, że to w sumie jedyna szansa na taki wyjazd, jak dzieci się pojawią, to już na bank tak daleko nie polecimy. A najfajniejsze w tym jest to, że taka opcja jest gwarancją długoterminowego luzu w dupie
Good idea! Też marzę o wyrwaniu się gdziekolwiek na minimum 2 tygodnie
A poza tym... Moi znajomy spędzili 4 tyg. w Kanadzie (polecieli na weselicho). Tak im się luz załączył, że wrócili we trójkę -
Ja mam juz w połowie zapłacone wakacje w czerwcu ale przez to muszę czekać do marca zeby szukać pracy bo ta aktualna mnie tak wkurwia że szok!
Nie wiem co robić z tymi tabsami, ale juz chyba nie brać i zacząć nowy cykl?
Co do kotów ja mam jeszcze lepiej bo mój Koteł wychodzi na zewnątrz załatwiać potrzeby fizjologiczne wiec nie mam w domu kuwety"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Moja nowa i ostatnia już betka
Żeby było ok. wynik miał wynosić 1587 mlU/ml, a jest 4285 mlU/ml
HCG podwaja się co 1 dni 14 godzin (38 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 1167 mlU/ml (138.2%) (w normie)
Amelcia, odrobinacheci, Yousee, Emma80, Marribell, Eva82, Maczek lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Moja nowa i ostatnia już betka
Żeby było ok. wynik miał wynosić 1587 mlU/ml, a jest 4285 mlU/ml
HCG podwaja się co 1 dni 14 godzin (38 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 1167 mlU/ml (138.2%) (w normie)
Katarzyna, jak nic bliźniaki!!Yousee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny