Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
mar wrote:No jeden był zupełnie drożny a drugi trochę trzeba było przepchac kontrastem i tez jest drożny; )
Katarzyna - Twojemu dziecku tworzy się kręgosłup! To jest niesamowite !
Bardzo bardzo się cieszę, że wszystko się udało
Mam nadzieję, że fasol tam jest :p nie po to zeżarłam tyle fasolki ;p -
mar wrote:No jeden był zupełnie drożny a drugi trochę trzeba było przepchac kontrastem i tez jest drożny; )
Katarzyna - Twojemu dziecku tworzy się kręgosłup! To jest niesamowite !
Ciekawe, czy to kregoslup moralny
-
Katarzyna87 wrote:
EDIT: Do tych, którzy śmiali się z fasoli dzisiejsza rada OF
"(...)Na poprawę endometrium dobrze działa min. fasola, itd"
Heeee,
Teraz masz nawet dodatkowe poparcie swojej teorii ciążowej.
Trzeba to uzupełnić.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Matleena wrote:Dziewczyny, słuchajta mnie tu uważnie: Basik, Katarzyna i Wiedźma ma kota natychmiast mają nakichać, nasikać albo nasrać na mój wykres! Domagam się tego, bo to taka last chance
Jeszcze Blondik i Marribell. Będzie większa szansa.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Badałyście kiedyś prolaktynę? Ja dzisiaj odebrałam wynik i 309,6 mlU/l przy normie 127-637. Niby w normie. Ba! Nawet w środku normy... Ale może to tak jak z tym TSH, że piszą normę do 4, na świecie do 2,5 a ponoć, żeby zaciążyć trza mieć koło 1...
-
Katarzyna87 wrote:Nie wiem czy z Twojego będzie się dało coś wywróżyć, bo tak go osmarkałam, że nic nie widać ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 17:38
-
Matleena wrote:Dziewczyny, słuchajta mnie tu uważnie: Basik, Katarzyna i Wiedźma ma kota natychmiast mają nakichać, nasikać albo nasrać na mój wykres! Domagam się tego, bo to taka last chance
-
Też chcę mieć nakichane na mój widmowy wykres. Nie mierzę, bo łapię luza w tym cyklu, ale jak to tak na kichanie się nie załapać?
Mar, dobrze, że przetkali kontrastem, a nie kretem I fajnie, żeś drożna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 20:35
-
nick nieaktualnyMar to super!!!
A ja jestem po pierwszym podglądaniu mojej małej hodowli
Mam ładne pęcherzyki w różnych rozmiarach - do wyboru bez koloru od 10 do 17mm.
Endometrium typu wzrostowego 11mm Utoczyli mi również krwi na wszelakie badania - wyniki w środę jak pójdę na kolejne oględziny
odrobinacheci, Katarzyna87, lauda., Emma80, Blondik, Basik122 lubią tę wiadomość
-
Amelcia trzymam kciuki bo komu jak komu ale Tobie bobas się zdecydowanie należy; *
Pytacie jak wyglądało to moje hsg. Otóż - MASAKRA! !! najpierw zastrzyk w dupke a potem zaprowadzili mnie do sali która wyglądała jak sala tortur i kazali usiąść na maszynie którą chyba z Auschwitz zapozyczyli.. potem zasadzali mi na szyjkę macicy takie dildo, strasznie bolało i krew się polala...a potem zaczęlj wlewać kontrast i to było tysiąc razy gorsze niż moja najgorsza miesiączka. Na monitorku widziałam moją macice. Potem wiezli mnie na wózku polprzytomna od bólu przez oddział noworodków i tam było pełno małych bobasow i na końcu czekał mój mąż.
bleh.