X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:
    Pytacie jak wyglądało to moje hsg. Otóż - MASAKRA! !! najpierw zastrzyk w dupke a potem zaprowadzili mnie do sali która wyglądała jak sala tortur i kazali usiąść na maszynie którą chyba z Auschwitz zapozyczyli.. potem zasadzali mi na szyjkę macicy takie dildo, strasznie bolało i krew się polala...a potem zaczęlj wlewać kontrast i to było tysiąc razy gorsze niż moja najgorsza miesiączka. Na monitorku widziałam moją macice. Potem wiezli mnie na wózku polprzytomna od bólu przez oddział noworodków i tam było pełno małych bobasow i na końcu czekał mój mąż.
    bleh.

Moja empatia zawyła z bólu.
    Znieczuliłaś się już dawką procentów i tuleniem do męża?

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eva82 wrote:
    ...
    Amelcia to hodowla jaj od kur z wolnego wybiegu? ;)

No jakbyś zgadła. Kura domowa z wolnego wybiegu to wypisz wymaluj ja :P
    a68fafb488ccf7f4med.jpg

Edit:
    zawsze chciałam sobie kupić tę koszulkę, ale nigdy nie ma mojego rozmiaru - same duże :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 21:30

lauda. lubi tę wiadomość

• lauda. Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łapcie ode mnie na poprawę humorów.
    P.S. Mąż mój pobeczał się ze śmiechu :D
    http://www.iv.pl/images/70579257863204202204.jpg

mar, zwei_kresken, Eva82, Emma80 lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam już wcześniej - niezłe :D

• Yousee Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mar toż to szaleństwo! A nie można zrobić w znieczuleniu ogólnym? Biedaku mój :(
    Amelcia koszulka super :) to teraz wysiadywać jajka ;)

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:26

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Emma80 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:
    Amelcia trzymam kciuki bo komu jak komu ale Tobie bobas się zdecydowanie należy; *

Pytacie jak wyglądało to moje hsg. Otóż - MASAKRA! !! najpierw zastrzyk w dupke a potem zaprowadzili mnie do sali która wyglądała jak sala tortur i kazali usiąść na maszynie którą chyba z Auschwitz zapozyczyli.. potem zasadzali mi na szyjkę macicy takie dildo, strasznie bolało i krew się polala...a potem zaczęlj wlewać kontrast i to było tysiąc razy gorsze niż moja najgorsza miesiączka. Na monitorku widziałam moją macice. Potem wiezli mnie na wózku polprzytomna od bólu przez oddział noworodków i tam było pełno małych bobasow i na końcu czekał mój mąż.
    bleh.

No, ja słyszałam, że do najprzyjemniejszych rzeczy ten zabieg nie należy i czytałam mrożące krew w żyłach historie na ten temat, ale nic nie pisałam, bo może nie zawsze tak jest, a po co straszyć. Cieszę się, że chociaż ta "atrakcja" mnie ominęła, bo zrobili mi drożność przy okazji, jak nynałam w znieczuleniu ogólnym i nie kontaktowałam.

ŚWIETNIE, ŻE WSZYSTKO U CIEBIE W PORZĄDKU. :)

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w tych pięknych okolicznościach przyrody :)

W dniu dzisiejszym rozpoczynam eksperyment na żywym organizmie, dodam że swoim własnym organizmie. W związku z moim mega wkurwrzającym stanem chorobowym rozpoczęłam przyjmowanie gwajafenezyny (w postaci syropu wykrztuśnego GuajaVis). Wyczytałam, że niektórzy ginowie zalecają go od 5 dc do owulki, w celu polepszenia jakości śluzu płodnego - że niby robi się rzadszy i bardziej przyjazny dla plemniorów.
    Fanką łykania jakichkolwiek farmaceutyków nigdy nie byłam, już za małego dzieciaka wolałam zastrzyk w dupę raz dziennie i po krzyku. Ale że i tak muszę coś wsiorbać tym razem, to sprawdzę, zanotuję i uprzejmie Wam doniosę o ewentualnej prawdziwości plotek o super działaniu gwajacośtamdalej.

P.S.1. Oczywiście syrop jest paskudny w smaku i zapachu.
    P.S.2. Jak się potwierdzi i daj Boże(!!!) uda się zaciążyć, to będę Was przkonywała do stosowania syropu, bo to tylko dzięki niemu się udało. A na koniec powiem Wam, że gratulacje są nieszczere i ogólnie jesteście podłe! :P :D :D (and again: greetings for spies! ;D )

mar, Basik122, Emma80, Eva82 lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:27

lauda. lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiesz, niby u nas wąskie grono czarownic, a cytując słowa klasyka "wszyscy we wsi wiedzą" o czym tu się pisze ;)
    Ah ten fejm...

Edit: Aaaaaa Matleena, ale może Ty już w ciąży?! Ile jeszcze dni masz do obsiakania patyka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 09:03

atdc20mmxp7m5026.png
  • mar Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda po ile ten paskudny syrop?

• lauda. Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały majątek, jakieś 5 ziko :)

Edit: opis taki znalazłam, nawet kilka dziewczyn tutaj na forum OF pisało o tym, ale żadna nie sprawdziła efektów póki co. Będę pionierką ;)
    "Gwajafenezyna z kolei jest substancją zawarta w popularnie stosowanych syropach na kaszel, której działanie powoduje rozrzedzenie wydzieliny w drogach oddechowych i przez to ułatwia jej odksztuszanie. Podobny efekt rozrzedzający i zmniejszający lepkość gwajafenezyna wywiera na śluz szyjkowy. W badaniach naukowych wykazano, że stosowanie trzy razy na dobę 200 mg preparatu z gwajafenezyną począwszy od piątego dnia cyklu, aż do owulacji może przynieść korzystny efekt w przypadku, gdy źródłem problemów w zajściu w ciążę jest nieprawidłowa konsystencja śluzu szyjki. Należy jednak pamiętać, aby zachować ostrożność przy stosowaniu tego rodzaju preparatów, gdyż jak w przypadku każdego leku, stosowanie zbyt dużych dawek może wywoływać różne działania niepożądane."
    mar wrote:
    Lauda po ile ten paskudny syrop?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 09:50

atdc20mmxp7m5026.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, to co opisałaś Mar istny horror ! Ale ważne że udrożniona ! :D
    Matleena też czekam na twój obsikany patyk, bo potem zamawiam kichanie i smarkanie na wykres.

A no i właśnie przypominam o dniu Kota, więc nie zapomnijcie swoich przewieźć na miotle :D
    hugigk.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 09:51

• Yousee Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj kot o mało co nie został latającym kotem, bo obudził mnie siersciuch pół godziny przed budzikiem :( ale dzis jego dzień wiec darowalam ;)

Emma80 lubi tę wiadomość

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kotka z okazji dzisiejszego święta zaszczyciła mnie dłuższym niż zwykle wylegiwaniem się ze mną w łóżku, a druga świętowała już od północy i zwiększyła ilość swoich mruczek w nocy :)

P.S. Mruczką u nas nazywamy moment, kiedy kotek leży przytulony i przebierając łapkami głośno mruczy. Przy okazji ja mam bardzo dobrze wymasowany lewy cycek :P

Katarzyna87, Emma80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kotka z okazji dzisiejszego święta zaszczyciła mnie dłuższym niż zwykle wylegiwaniem się ze mną w łóżku, a druga świętowała już od północy i zwiększyła ilość swoich mruczek w nocy :)

P.S. Mruczką u nas nazywamy moment, kiedy kotek leży przytulony i przebierając łapkami głośno mruczy. Przy okazji ja mam bardzo dobrze wymasowany lewy cycek :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEWCZYNY! Trzymajcie za mnie kciuki, tylko mocno, udało mi się zaliczyć trzy już pod rząd seksy codziennie w zielone dni, to cud! Jeszczcze jeden zaliczę i będzie komplet i wdety kurka wodna musi być zielono u mnie. Pierwszy raz udało mi się tak dobrze wykożystać samca i to z żelem na wapomaganie. Musi się udać co nie??
    So exciting!!... <podskakuje>

slomkaaa lubi tę wiadomość

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madeleine.m wrote:
    DZIEWCZYNY! Trzymajcie za mnie kciuki, tylko mocno, udało mi się zaliczyć trzy już pod rząd seksy codziennie w zielone dni, to cud! Jeszczcze jeden zaliczę i będzie komplet i wdety kurka wodna musi być zielono u mnie. Pierwszy raz udało mi się tak dobrze wykożystać samca i to z żelem na wapomaganie. Musi się udać co nie??
    So exciting!!... <podskakuje>

Wiesz co...nie wiem...podobno trzeba się seksić co drugi dzień, ja bym odjęła te serduszka między prawidłowymi dniami ;p

AAA tak w ogóle to....

Wczoraj nie miałam jak wejść na kompa wieczorem...

Mar to co opisujesz to masakra! Moja przyjaciółka miała robioną drożność może 14 dni temu i powiedziała, że dostała czopek przeciwbulowy, jakiś zastrzyk. Była świadoma, ale może powiedzieć, że zabieg był co najwyżej nieprzyjemny, ale nie bolesny!

Ja pierdole to powinni ze znieczuleniem ogólnym robić ;/

Lauda jak uda Ci się zaciążyć w trakcie brania syropu dopiszemy to do listy Makrelowej:)

Do listy Makrelowej dojdzie też dbanie o siebie, bo jak napisała Marleena "Ale ta moja przyszła matka ładna i zadbana jest, zostanę tu sobie z nią" :D Kochana czekamy na poparcie teorii praktyką ;)

lauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po takiej kilkudniowej przerwie zdecydowałam że po pierwszym seksie trzeba jeszcze ze dwa razy poprawić :-D

• Emma80 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    Moj kot o mało co nie został latającym kotem, bo obudził mnie siersciuch pół godziny przed budzikiem :( ale dzis jego dzień wiec darowalam ;)

A mój mały kotek wczoraj uczył się latać. :(
    W ferworze zabawy zapomniała się i zeskoczyła z piętra. Na szczęście nic jej się nie stało. Pewnie wylądowała na czterech łapach. ;) Jak zbiegłam ze schodów, to już jej nie było. Schowała się w kącie i siedziała oszołomiona. Ale zauważyłam od razu, że teraz już nie boi się zeskakiwać z parapetu na podłogę, już wie, że taka wysokość to pikuś. ;)

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
‹‹ 226 227 228 229 230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ