Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo ja na mama tez czekam. Choc oatatnio tez mi sie bardzo milo zrobilo bo moje dziecko jest tatusiowate. Prawie wszystko to tata. Taka tuli, tata sie bawi,tata wszystko. Tylko od karmienia jest mama. Jak wczoraj upadla ja ja pozbieralam z podlogi i tacie oddalam to byl wiekszu wrzask,raczki do mnie wyciagala.jak ja przytulilam 2 sekundy i juz nie plakala
Blondik, Cytrynka_, ktosiowa, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:O tak. ..słowo mama daje powera
Prawie się spakowalam uff 3 walizki 3 torby dwa pojemniki wózek krzeselko i duża kosmetyczka
Ja spakowałam nas 4 w dwie walizki jedną niedużą torbę siatkę z butami siarkę z zabawkami do wody i torbę zakupową termiczną z jedzonkiem Dominika no i wózek. -
Maczek wrote:Podsumowując Wasze wypowiedzi. Wychodzi na to, że masakra może być ciągle i ciężko stwierdzić, kiedy będzie mniejsza lub większa. Ok, nie ma to jak pocieszenie
Wezmę to na klatę, czy coś.
Ja to mówię "Chciało się Kalwarii to trzeba śpiewać". Wiadomo ponarzekać można nieraz nawet trzeba ale małe potworki trzeba bez granicznie kochać i robić wszystko by były szczęśliwe. W końcu po to człowiek sie o nie starał a nawet jeśli nie to on na świat się nie prosiloImpresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:Spakowałam na pewno za dużo Ale nie zamierzam prania robić na "wakacjach", a jedziemy na dwa tygodnie. Wyruszamy po 23 Buziaki, trzymam za wszystkie kciuki, do usłyszenia
My już od 10 min jesteśmy w drodze przed nami 7h jazdy do mojej babci
Udanych wakacji Blondik:-DBlondik lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Udanych wakacji
Mam nadzieję, że nie odebralyscie źle moich słów. Chodziło mi o to, że trzeba się jak9s pocieszyć, podnieść po nieudanym kolejnym razie i tego pocieszenia szukam wszędzie;)emaj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmajku, wrzuć no jakieś bazgroły nam tutaj
A ja postaram się jakieś własnoręczne wirusy zmontować
Siła wyższa. Musimy poinformować najbliższą rodzinę, o tym, że będzie nas więcej do kochania Mamy pilnie nieco spraw po dwóch stronach oceanu do załatwienia.
Na pierwszy ogień poszli moi rodzice. Jutro Stelaża.
Jejuniu, jak się moja Mamunia ucieszyła! Łzy, radość i okrzykiemaj, Basik122, Basik122, Basik122, Cytrynka_, ciri22, kattalinna, Dagn_, ktosiowa, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emaj wrote:Impra nie wiem jakie masz zdolności, ale przez myśl mi przemknęło, że mój dziedzic z Twojego rysunku będzie nową twarzą memów:D
Idea...dupiate myśli?!? Hmmm;)
Edyta...(sam smartfon mi Edytami rzuca więc niech już zostanie) jeśli jakaś Wiedźmo chce dziedzica w wersji ołówkowej, niech wrzuca zdjęcie na priv. Strasznie dawno nie rysowałam i muszę mieć jakiś bodziec -
nick nieaktualny
-
Basik jak Ty ten bank rozbilas?
Emaj może też być coś na czasie. Nieprzespane noce i miłość do potomka.
Powiem Wam że tak bardzo chcialam zeby mama przyjechala do mnie. A mam już jej dosc. A mamy dopiero sobote.
I pomimo iz kocham ja nad zycie to juz sie chyba odzwyczailam od niej.