Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marzu ja w pierwszej ciąży i w ciąży z Hanką miałam taką temperaturę, możesz brać paracetamol, byle nie więcej niż dopuszczalna dawkę.
Edek: ktoś mi podmienil stelarza w samolocie? Tylko mu pytongowanie w głowie a może to dzięki czerwonej hybrydzie na wszystkich paznokciach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 16:45
Cytrynka_ lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyMarzu, ocet! Dolej octu do chłodnej wody i mocz stopy. Pamiętasz, jak w marcu zapalenie płuc mnie położyło? Nic tak nie pomogło na gorączkę, jak stara ludowa metoda z octem. Można też mokre skarpetki z octem założyć na gołe stopy.
Zaciskam mocno kciuki! Trzymaj się, Dziedzicu!
Edek:WiedźmaMaKota wrote:Edek: ktoś mi podmienil stelarza w samolocie? Tylko mu pytongowanie w głowie a może to dzięki czerwonej hybrydzie na wszystkich paznokciach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 17:16
emaj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale widzę, że przynajmniej avaty wróciły
Czy wśród wywalonych postów z dziś była nowa jakaś ciąża? Apetyt na oglądanie kresek mi wzrósł od wczoraj
Ed: Od kilku godzin jestem przeszczęśliwa, urlop rozpoczęty w dodatku szwagierki nie ma jeszcze w domu, bosko normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2016, 20:44
Impresja, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Dajmy władcom of OF trochę czasu. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. Na szczęście mam już swój wykres, choć nie wiem czy się cieszyć, bo przez chwilę byłam w ciazy:) fakt, prywatne wiadomości też pokazywali.
Póki co w ciąży nie jestem, ale prog mi tak cyce wywalił, że wyglądam jakbym miała 4 minus jest taki, że nie posiadam tak duzego biustonosza -
nick nieaktualny
-
Sama mam ochotę usunąć. Bo pal licho awarie strony i brak dostępu, ale wiadomości prywatne? Serio? Przecież ludzie czasem wysyłają sobie coś, adresy na priv podają. Sama podawałam. I teraz pojęcia nie mam, kto miał do tego dostęp i co z tym zrobi.