Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie skończyłam robotę. Praca, obiad, budowa (robimy sufity), o 22 wróciłam do domu Rodziców i wzięłam się za sprzątanie. Jest w miarę ogarnięte. Jeszcze miałam podlewać, ale postanowiłam zrobić to rano, jak będzie jasno.
Teraz prysznic i spać
Flp 4,6-7 -
W kuchni. Kolejny maminy przepis uskuteczniam. Tym razem winuszek gdanski.
Edyszyn. Zrobiłam sałatkę z makreli wędzonej. Nie zgadniecie kto się na nią wprosil. Ten to ma maniery. A wieczorem miałam zaplanowaną romantyczną kolację i seksy. No nic. Wino do kolacji wypije tez będzie przyjemnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 14:54
-
Cytrynka_ wrote:W kuchni. Kolejny maminy przepis uskuteczniam. Tym razem winuszek gdanski.
Edyszyn. Zrobiłam sałatkę z makreli wędzonej. Nie zgadniecie kto się na nią wprosil. Ten to ma maniery. A wieczorem miałam zaplanowaną romantyczną kolację i seksy. No nic. Wino do kolacji wypije tez będzie przyjemnie.
Siedzę na słońcu i udaje ze wytapiam tluszcz:-) -
nick nieaktualny
-
Ciri a kiedy jednak dla swietego spokoju sikniesz na patyk?
Ooo a tu prosze. Rzecz dzieje sie w pl wiec dziewczyny czas szukac gwiazdy ze wschodu.
http://m.papilot.pl/ciaza/ciaza-bez-stosunku,35509,1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri czeka na poród z zaskoczenia... tfu ciążę z zaskoczenia.
Ps. Mam pytanie, bo wy mądre jesteście:
Czy euthyrox podnosi temperaturę ciała tak od razu? Zaczęłam zażywać euthyrox50 w piątek, w sobotę wysoka temperatura jak na mnie, ale myślę, że to zasługa zatok i alkoholu. Dzisiaj dalej wysoka jak na mnie. I niestety przesunął mi OF Alexis z 14 na 16 dc . Jeśli to prawda, to marne szanse na Dziedzica. Dodatkowo chcę zbadać proga i nie wiem: jutro czy w środę badać .