Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ktosiowa, nie znam się absolutnie na tabsach, więc nie powiem. Ale mam nadzieję, że Alexis była na właściwej imprezie
Ciri, opowiedz więcej o pytaniu teściowej
Cyt, a ze zdjęcia oczu też powie? Bo to mógłby być świetny interes testem na mmsa tu na forum chociażby jest majątek do zbiciaktosiowa, Malibu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tam moja tesciowa nie wierzyla ze jestem w ciazy nawet jak bylam po badaniach to stwierzila ze sciemniam ;p
A sytuacja podobno wygladala tak:
G mowi do mamy ze na swieta bedzie nas juz duzo po 10 osob (policzyl nowego siostrzenca ktory ma sie urodzic) na co mama pyta czy jestem w ciazy bo miala ostatnio pytac ale zapomniala. Co nie zmienia faktu ze jakbym byla to na swieta dzieciaka by jeszcze nie bylo ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 00:08
-
U mnie pewnie też coś podejrzewają. ''Znowu brałaś leki? Znowu nie pijesz?". Jak bym powiedziała, że nie mam ochoty na piwo to i tak by mi wcisneli Już nie mam pomysłu jak się wymigiwać. Jak się okaże, że będzie ok to i tak nie mam zamiaru mówić teściom. Jak potrzebowałam wsparcia to było ''nie ty pierwsza, nie ostatnia", więc niech się domyślają, bo nie będę z nimi dzielić mojej radosci
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:U mnie pewnie też coś podejrzewają. ''Znowu brałaś leki? Znowu nie pijesz?". Jak bym powiedziała, że nie mam ochoty na piwo to i tak by mi wcisneli Już nie mam pomysłu jak się wymigiwać. Jak się okaże, że będzie ok to i tak nie mam zamiaru mówić teściom. Jak potrzebowałam wsparcia to było ''nie ty pierwsza, nie ostatnia", więc niech się domyślają, bo nie będę z nimi dzielić mojej radosci
-
marzusiax wrote:U mnie pewnie też coś podejrzewają. ''Znowu brałaś leki? Znowu nie pijesz?". Jak bym powiedziała, że nie mam ochoty na piwo to i tak by mi wcisneli Już nie mam pomysłu jak się wymigiwać. Jak się okaże, że będzie ok to i tak nie mam zamiaru mówić teściom. Jak potrzebowałam wsparcia to było ''nie ty pierwsza, nie ostatnia", więc niech się domyślają, bo nie będę z nimi dzielić mojej radosci
Blondik, Maczek, Cytrynka_, WiedźmaMaKota, marzusiax, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Teściowie..temat rzeka...
Ciri, trzymam kciuki
Marzu, jak sie czujesz? Masz juz jakieś objawy?
Ja od kilku dni chodze niewyspana, małż tak chrapie, że mam ochotę iść spać do drugiego pokoju i mam porabane sny...dziś np. , że wysłałam Madzię do żłobka, a panie jej obcięły włosy...na zero...
Przed chwilą dzwoniła moja wicedyr...z pytaniem czy im daję gwarancję, że do końca urlopu będę w ciąży, bo nie wiedzą czy zatrudniać kogoś czy rozdzielać za mnie nadgodziny...no żesz.... -
Baronowa dobre to bylo Tak im powiem następnym razem
Blondzik twoja dyrektor rozwalila system.
Po 1 to pracodawcy nie wolno zadawać takich pytań, a po 2 jak jej powiesz za zaciążysz a się nie uda to co? Zwolni cię? To są właśnie nasze polskie realia.
Niby jakieś tam objawy mam, ale po sobocie tak się negatywnie nastawiłam, że masakra. Totalnie mi w pracy nie wyszło, że aż rozbeczałam się w tłumie obcych mi ludzi, gdzie ja raczej się nie rozklejam. Sytuacja mnie przerosła. Mam nadzieje, że w czwartek nabiorę wiary w siebie
Cytrynka_ wrote:Marz ale moze to rozplakanie sie to dobry objaw. No wiesz ciazowa hustawka nastrojow itp.
A gdzie jest Marta i Impra?
Zglosilam sie do testowania laktatora i mnie wybrali;).moze nie będę syczeć z bolu;)kattalinna, ciri22, Maczek lubią tę wiadomość
-
Raczej jestem twarda baba, ale stres i poczucie bezsilności osiągnęly taki poziom, że musiałam upuścić pary. Potem miałam brzydkie myśli, że jak się teraz nie udało, to pewnie czeka mnie łyżeczka itp. Ale dziś już mi przeszło. Nie mam czasu na użalanie się. Na łyżeczkę też więc lepiej jak by było ok
Może się orientujecie - nie ma maści przeciwbólowych dla ciężarnych? Tak mnie lędźwia bolą, że nie wyrabiam. Pomaga tylko leżenie na plecach, a ja nie z tych co by leżeli całymi dniami..
Raczej tylko cieplejszy prysznic. Ale nie gorący. Albo na przemienne
marzusiax, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Baronowa a co to za dojarka? Jakas wypasna?
Sprawdzę. Teraz niby tez mam cud miód a boli pieruńsko. Dobrze ze tylko puerwsza minutę. Potem jest ok -
nick nieaktualny