X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. dziecko mi nie dalo. Tak ryczala ze smigalam szybko do domu z nia.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kurde. Dziś poznalam dziewczynę co bez okresu (po poprzedniej ciazy) zaszla w kolejna i ma corke 15miesiecy i 2 tygodnie ;D taki okryszek malutki! liwia nigdy taka mala nie była.
    W szpitalu tez taka lezala;)
    Pierwsza owulacja i bach

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamta mowi ze byla przerazona mimo ze tez w miare szybko planowala drugie ale nie az tak szybko.

Ale m nie glowa boli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 16:49

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze jakies domowe sposoby na test? Nie wiem jakas soda w kubeczku z moczem czy cos.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strona 2323 - niby nie okrągła, ale ładna to zaklepuję ;)

Baronowa_83, Cytrynka_, Basik122, marzusiax, WiedźmaMaKota, myshka84, Blondik lubią tę wiadomość

preg.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Moze jakies domowe sposoby na test? Nie wiem jakas soda w kubeczku z moczem czy cos.
    Zostawić Liwie chlopowi i lecieć po test:P

Dagn_, kattalinna lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chlopa jeszcze nie ma.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie zajedzie do rossmana:P

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, to gdzie się jutro spotykamy, żebym Ci patyka dostarczyła? :) przy okazji może sobie zakupię dodatkowego gdyby promo już była ;)

preg.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja. Niech Ci facet kupi patyka. Wkoncu on tez bral udzial w plodzeniu dziedzica.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie za godzine to rossmany zamkniete ;p

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nie w galeriach :P no i są jeszcze apteki całodobowe :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W galeriach do 21 ;p wiec zamkniete ;) a bez przesady nie bede latac po patyk jak ten wariat.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam od Cyt reprymendę, więc się melduję ;)

U nas powoli do przodu. Dosłownie powoli. Krwiak nadal jest, ale na szczęście nieco się zmniejszył. A żebym się zbytnio nie rozweseliła tym faktem, to wyszło, że w moczu są paciorkowce. Dostałam więc antybiotyk i liczymy z lekarzem, że uda się to ogarnąć do porodu. Jak nie, to pozostaje opcja dożylnego antybiotyku już w trakcie akcji porodowej. Poza tym dzielnie staram się przetrwać to, co fundują mi zrosty, a z migreną niestety skapitulowałam i dostałam specjalny spray do nosa. Skończyłam już pierwsze opakowanie Duphastonu, dzięki któemu muli mnie całkiem nieźle, ale i tak jaram się faktem, że ani raz nie spotkałam się na pogadance z muszlą klozetową ;)

Stelaż nie wykazuje ciążowej cierpliwości, na czym tylko gorzej wychodzi ;) Przed nami znalezienie mieszkania na przyszłe kilka lat, ale jakoś na razie nie idzie mi pochytanie tego wszystkiego w jakąś sensowną całość. Jak już coś sensownie wygląda w środku, to osiedle bez parku, placu zabaw, CHODNIKÓW (tak, tak, chodnik to luksus, bo autochtony używają głównie samochodu na spacery), a do sklepu w ciul daleko. Mamy trochę czasu, więc może jednak uda nam się wyszperać jakąś perełkę na rynku :)

Ciri, zapieranie się przed testem to +50 pkt do ciążuni ;)

Cytrynka_, Blondik lubią tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impra z tymi chodnikami to kiedys ogladalam na jutiubir u kretki bodajze ze z tymi chodnikami to tam u zwas roznie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerykanie mają "spacery" do marketu - samochodem, rzecz jasna ;) Na wypad do parku, żeby piknik zrobić, też się autem podjeżdża. A ja sobie ubzdurałam, że chcę z dzieckiem spacerować. Że chcę móc z domu dojść na plac zabaw, podreptać po okolicy, a nie tylko na zielone z okna popatrzeć (bo zamknięte pole golfowe). Moi teściowie tak mają - mnóstwo przestrzeni do spacerów, otwarty duży park, chodniki, szerokie drogi, ale wiecie... Jednak może lepiej nie mieć do siebie "o rzut kamieniem" ;)

Baronowa_83, Blondik lubią tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impra macie jeszcze kupe czasu. Znajdziecie cos dla siebie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki ide sie uzerac z urzedem. Becikowe wreszcie bede zalatwiac. ;)

Impra na pewno cos znajdziecie ;

• Blondik Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kup tego testa w końcu, ciri :) Powodzenia w urzędzie.

Nooo, Impra w koncu jesteś. Lokum znajdziecie, spokojnie. Dbaj o siebie i smarkaj nam na wykresy :)

Szukam już kreacji na roczek i nic "białego mi się nie podoba". Zakochałam się za to w granatowej prostej sukience z białym kołnierzykiem...ale teściowa tego nie przeżyje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 10:22

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Kup tego testa w końcu, ciri :) Powodzenia w urzędzie.

Nooo, Impra w koncu jesteś. Lokum znajdziecie, spokojnie. Dbaj o siebie i smarkaj nam na wykresy :)

Szukam już kreacji na roczek i nic "białego mi się nie podoba". Zakochałam się za to w granatowej prostej sukience z białym kołnierzykiem...ale teściowa tego nie przeżyje...
    To kupuj. Nie dość ze Madzia będzie pięknie wyglądać to sie problem teściowej rozwiąże ;). Mówię ci to ja, czyli ta co szla w czarnej sukience do ślubu i przekonała koleżankę żeby szla w zielonej do koscielnego;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 10:32

Dagn_, Blondik, ciri22, kattalinna, emaj lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
‹‹ 2318 2319 2320 2321 2322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ