Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ala, jeśli nas czytasz to wszystkiego naj
Edek: też spałam do 8 z 1,5 h przerwą na laktator. Ja sie tak meczę a mój syn nie chce jeść;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 09:36
-
nick nieaktualny
-
Na śpiocha wypija. I dzisiaj po nocy tez wypil. Za to w ciagu dnia jest histeria i pchanie łapek do buzi. Wode pije po kilka lykow normalne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem Ci ze u mnie najlepiej dziala sposob Blondik, ze biore syrop przeciwbolowy i niewielka ilosc wmasowuje w dziasla.
PS. Blondik dzieki za pomysl! o wiele lepiej dziala niz sam zel jak i doustnie syropWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 11:49
Blondik lubi tę wiadomość
-
Znów plamię od wczoraj. Jest teraz 49. dzień po porodzie. Tak to już plamienie się uspokoiło kilka dni temu.
I co ja mam o tym myśleć? Jeszcze połogowe, tylko sobie przerwę zrobiło, czy może się do mnie dobierać Ridżu 7 tygodni po rozwiązaniu?
Karmię cały czas, na żądanie, czasem przez pół dnia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuu po cesarce bez karmienia piersia tak sie zdarza ale Ty masz male szanse We czwartek gin do mnie mowi ze juz moge sie starac o dziecko ale zebym nie liczyla ze w najblizszym czasie przyjdzie ;p (a ja juz to objawy Ridzowe mam a on mi mowi ze to tylko hormony sie normuja! Wrrr )
-
Maczek wrote:Znów plamię od wczoraj. Jest teraz 49. dzień po porodzie. Tak to już plamienie się uspokoiło kilka dni temu.
I co ja mam o tym myśleć? Jeszcze połogowe, tylko sobie przerwę zrobiło, czy może się do mnie dobierać Ridżu 7 tygodni po rozwiązaniu?
Karmię cały czas, na żądanie, czasem przez pół dnia. -
Ja miałam detektor i kolorki w zeszłym cyklu, a potem mi przedłużyli chyba o 15 dni z przeprosinami za awarie co to ostatnio były, bo pisałam do nich, że mi dane pozeżerało.
Może jeszcze zdąży mi wyznaczyć Alexis, chociaż tym razem i tak nic z tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 15:20
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...