Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzzi wrote:Kurczę, przewrócony dźwig to poważna sprawa jest...
Z tego co się orientuję to do podniesienia dźwigu potrzebny jest inny dźwig. Zapytaj Małża czy nie ma jakiegoś żurawia na stanieBlondik lubi tę wiadomość
-
Paczajcie lepiej w mój... Co za powalony algorytm ma ten program do obliczania!!!!
Przecież brałam dupka na wywołanie...
Myślę, że coś nie halo, wczoraj wypiłam dwa mohitka, może stąd ta tempka...
Aczkolwiek przed pojawieniem się kremowego bagna miałam przez jeden dzień takie rozciągliwe....
Dziwneeeeeee
Mój scelbaty lyj klokodyla ma psodozglyz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 09:59
lauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie czarownice. Muszę wam się do czegoś przyznać, chociaż mi wstyd... No więc podglądam was i to codzennie. Z nieukrywaną radoscią przyznaję, że jesteście świetne i poprawiacie mi zawsze humor Proszę tylko za karę nie rzucać na mnie złych uroków i nie zamieniać w żabę
Blondik, lauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
inezka wrote:Witam wszystkie czarownice. Muszę wam się do czegoś przyznać, chociaż mi wstyd... No więc podglądam was i to codzennie. Z nieukrywaną radoscią przyznaję, że jesteście świetne i poprawiacie mi zawsze humor Proszę tylko za karę nie rzucać na mnie złych uroków i nie zamieniać w żabę
Witamy w NWNO- Najfajniejszym Wątku Na Ovu, zwanym też wątkiem terapeutycznym.
Podglądanie jest wskazane, gdyż przyczynia się do Luzu W Dupie oraz Zagnieżdżeń. Poczytywanie skutkuje też potencjalną owulacją w 88 dniu cyklu. Dobry humor podnosi płodność Stosować minimum 2 razy dziennie.inezka, lauda., Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inezka wrote:Uff, a już myślałam że jestem jakaś zboczona
zwei_kresken może powiesz co widzisz na moim wykresie. Tak żeby zwiększyć u mnie Luz W Dupie
Proszę bardzo:
Masz skaczącego gronostaja. Gronostaje są słodkie i puchate, a na zimę zakładają białe futro i zawiazują brzuszek. Tej zimy też zaczniesz przybierać w brzuszku
inezka, Blondik, lauda., Ania_84, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Ja też się pod tym podpisuję - NWNO. Już dawno się tak nie uśmiałam.
Kresken ja w ciągu Twojego cyklu zaliczyłam już 3 cykle... no i ch... z tego. Przypadek ze mnie beznadziejny.
Moje jajniki pomyliły święta i po Clo mam teraz w 8dc 5 jaj po niby drożnej stronie. Nic tylko wysiadywać, może na Wielkanoc się coś wyklujeinezka, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Proszę bardzo:
Masz skaczącego gronostaja. Gronostaje są słodkie i puchate, a na zimę zakładają białe futro i zawiazują brzuszek. Tej zimy też zaczniesz przybierać w brzuszku
Dzięki dobra kobieto, o przepraszam chciałam napisać czarownico
Dobry humor na cały dzięń mam zapewniony -
Dżizas.. w końcu ktoś normalny na tym forum!!! Dzięęę--kuuuu---jęęęę
wywróżyjcie mi bobaska na ten miesiąc!
....W jakiej pozycji powinnam spać jeśli chcę aby miał niebieskie oczy, blond włosy i by dobry z matmy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 11:21
Blondik, Maczek, Amelcia lubią tę wiadomość
-
Mar, nie jest ważna pozycja w jakiej będziesz spała, ale osobnik z jakim będziesz te pozycje przyjmowała w trakcie snu
mar wrote:Dżizas.. w końcu ktoś normalny na tym forum!!! Dzięęę--kuuuu---jęęęę
wywróżyjcie mi bobaska na ten miesiąc!
....W jakiej pozycji powinnam spać jeśli chcę aby miał niebieskie oczy, blond włosy i by dobry z matmy?Blondik, Maczek lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Mar, nie jest ważna pozycja w jakiej będziesz spała, ale osobnik z jakim będziesz te pozycje przyjmowała w trakcie snu
Lauda ma rację- tu mam dla Ciebie kandydata
lauda., Blondik, Maczek lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Paczajcie lepiej w mój... Co za powalony algorytm ma ten program do obliczania!!!!
Przecież brałam dupka na wywołanie...
Myślę, że coś nie halo, wczoraj wypiłam dwa mohitka, może stąd ta tempka...
Aczkolwiek przed pojawieniem się kremowego bagna miałam przez jeden dzień takie rozciągliwe....
Dziwneeeeeee
Mój scelbaty lyj klokodyla ma psodozglyz!
Wykorzystywałaś męża? Bo moze zamiast Ridża przyjdzie do Ciebie Becikzwei_kresken lubi tę wiadomość