Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Oh, ah, ehhhh... nie dość, że zazdroszczę Ci sukienki, to jeszcze ten naszyjnik, biżuty i ogólnie look...
Alexis
P.S. A pamiętasz jej szafę z butami?? Do dzisiaj mnie skręca zielona zazdrość.
P.S.2. Na stódniówce będę, już zaopatrzyłam się w sukienkę, coś w tym guście:
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja sie z checia napije za 100 dniowke..
plemnikow nie odnalezliscmy dalej w nasieniu .. wiec sie mozemy pykac ile chcemy ;/ jak w modzie na sukces.. -
Dziewczyny z Katowic i Slaska
http://www.nasz-bocian.pl/node/49122
macie za free mozliwosc zrobienia AMHMaczek lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:plemnikow nie odnalezliscmy dalej w nasieniu .. wiec sie mozemy pykac ile chcemy ;/ jak w modzie na sukces..
Ale wiesz, może być suspens w stylu MnS- nagle okaże się, że jesteś w ciąży, bo przeoczyli tego jednego plemniora
Przecież tak naprawdę nie potrzebujesz tysięcy tych robaków, żeby zajść w ciążę, bo i tak ma w tym udział tylko jeden
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
hehehtak kochana.. ale u nas sprawa jest jasna
1,5 roku i w rzadnym badaniu nie bylo nawet jedengo..
ale spoko luzz..
mamy jeszcze biopsje a jak nie ..no to zgodze sie na opcje meza.. czyli dawce.. choc ja jakos sie nie moge przemoc .
..ale damy rade bedzie jazda bez trzymanki
Maczek, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Bardzo dobry pomysł, o ile Ridż się wcześniej nie pojawi.
Zapraszamy Was na moją Studniówę- w poniedziałek 29 grudnia koło 8 rano
Tu, na wątku wiedźmowym.
Ja i scelbaty klokodyl z motylkami na lyju i psodozglyzem.
To ja budzik nastawię bo mam wtedy wolne a zaspać na taką imprę to byłoby wstyd
Jutro po pracy lecę zobaczyć jak tam moje jajka się hodują. Mam nadzieję, że mi więcej nie narosło bo w razie czego to prezydent miasta będzie mi musiał mieszkanie podarowaćzwei_kresken lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia?
Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie?
Dlaczego śpiewamy kolędy?
Dlatego, żeby uczyć się miłości do Pana Jezusa.
Dlatego, żeby podawać sobie ręce.
Dlatego, żeby uśmiechać się do siebie.
Dlatego, żeby sobie przebaczać.
Żeby każda czarodziejka po trzydziestu latach
nie stawała się czarownicą. [Jan Twardowski Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia]
Z życzeniami uśmiechu, ochrony przed absolutną powagą i …żeby żadna czarodziejka nie stała się czarownicą
Wesołych świąt i spełnienia wszystkich marzeń! -
Też wybywamy jutro, tyle że dołączamy do moich rodziców i sióstr, którzy już siedzą u mojej babci Więc będzie pewnie utrudniony dostęp do internetu i tym samym wiedźmowego wątku
Zwei, też się szykuję na Twoją studniówkę! Założe sobie twarzową kreację, jak ta babka całkiem po lewej na Twoim zdjęciu. Oczojebny róż i bufy na ramionach, to jest to!
-
Zakupiłam już masthew do mojego poniedziałkowego outfitu- oprócz przaśnej , taniej wersji z allegro, będę miała jeszcze takie luksusowe akcesorium:
Myślicie, że da radę to tej fuksjowej kiecki?Eva82, lauda. lubią tę wiadomość