Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Matleena wrote:Wygląda na to, że niepotrzebnie zastanawiałam się nad testem sobotnim bo tak mnie brzuch boleć zaczyna, że wydaje mi się, że to już Ridż na dzwonek do drzwi naciska.
Ojeeej, jeśli już ma być, to lepiej haluksiarz...
BTW- widzicie na zdjęciu datę urodzin?
Uwaga- wieszczę! Ta, u której Jedyny Prawdziwy Ridż będzie podczas swoich urodzin- 4 marca, zajdzie w kolejnym cyklu!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 05:50
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Ojeeej, jeśli już ma być, to lepiej haluksiarz...
Uwaga- wieszczę! Ta, u której Jedyny Prawdziwy Ridż będzie podczas swoich urodzin- 4 marca, zajdzie w kolejnym cyklu!
O, to ja mam duże szanse, bo Alexis się tym razem pospieszyła i przyszła trochę wcześniej.
O dziwo Ovu pierwszy raz wyznaczył mi ciągłą krechę.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powiedzcie mi z kąt się biorą takie pytania
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/krepujace-pytanie,6490.html
Nie będę się udzielać bo bym powiedziała lasce jeszcze coś nie przyjemnego bo nie potrafię zrozumieć podejścia kochamy się tylko wtedy kiedy się opłaca -
nick nieaktualnyBasik122 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi z kąt się biorą takie pytania
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/krepujace-pytanie,6490.html
Nie będę się udzielać bo bym powiedziała lasce jeszcze coś nie przyjemnego bo nie potrafię zrozumieć podejścia kochamy się tylko wtedy kiedy się opłaca
Heh najbardziej mnie rozwaliło to że jedna dziewczyna ma wytyczne od gina w ten i ten się kochamy potem przerwa potem znowu i znowu przerwa haha wszystko rozpisane i rozrysowane pozycje :p -
nick nieaktualny
-
Mar droga wszystkiego naj naj naj niech endomenda Cię opuści a nawiedzi cudną fasolinka Twoje zdrowie!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyA nie daj boże pytong nie stanie w 14dc o godzinie 19:24 i co w tedy ?? Cały cykl poszedł w pizdu:)
Edit:
A czemu ten wątek nazywa się"krępujące pytanie"? To ja nie wiem:) całe to forum składa się z "krępujących pytań",o glutach,wydzielonych,i innych ślinotokach:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 09:39
Reni lubi tę wiadomość
-
baby1991 wrote:A nie daj boże pytong nie stanie w 14dc o godzinie 19:24 i co w tedy ?? Cały cykl poszedł w pizdu:)
Edit:
A czemu ten wątek nazywa się"krępujące pytanie"? To ja nie wiem:) całe to forum składa się z "krępujących pytań",o glutach,wydzielonych,i innych ślinotokach:) -
nick nieaktualny
-
On chyba musi być strasznie dumny ze swoich haluksów, skoro tak często pozuje z bosymi stopami.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
mar wrote:A ja mam dzisiaj urodziny więc stawiam dziś wszystkim wiedźmuchom driny!
Ps. Zwei ma m sporą szansę na RIDŻA 4 marca. .yeah; )
Spełnienia marzeń!
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
W pierwszej chwili patrzę - masakra, odcięty łeb dzidziusia, jeszcze z cieknącą krwią. Dopiero w następnej chwili olśnienie. Hehe .
Dobre.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...