Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
zwei_kresken wrote:A czy Wy wybrałyście już wózek dla swojego dziecka?
Bo ja jeszcze nie wybrałam komórki, z której owo dziecko powstanie
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wozek-quinny-moodd,6464.html -
Matleena, zupełnie nic się nie stanie z powodu wysikania patyka w sobotę. A może to nawet i lepiej: w sobotę więcej nas tu jakoś za dnia i weselej.
BTW byłam dzisiaj u mojego doktorka. Dostałam skierowanie na cały pakiet tarczycowy + na USG tarczycy. No i oczywiście super dawkę leków na moją cholerną jakąś infekcję ciągnącą się odhujwikiedy -
odrobinacheci wrote:Katarzyna że tak zapytam czemu ci gin zabronila pytongowac, ze względu na wcześniejsze poronienie ? Pytam bo nad tym się zastanawialam i jak co chce zpamietac radę na przyszłość.
Plamienia, wcześniejsze poronienia i orgazm mógłby odprowadzić do skurczów macicy i poronienia.
Więc ŻADNE zabawy nie wchodzą w grę ((( Nie jestem demonem seksu, ale yyy nie powiem, że lubię łóżkowe harce
Powiedziała, że jak chcemy to możemy zaryzykować, ale ona by tego nie robiła. Wszystko zależy od Naszych priorytetów, więc mój małż przy niej powiedział coś w stylu "Kochanie do października wielki stop" Gin się zaśmiała i powiedziała, żeby nie przekreślać całej ciąży, może za 2 tyg będzie już można -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mar wrote:Nie rozumiem czemu to ma być denerwujące:) laseczki sobie chcą pogadać o wózkach to niech sobie gadają kto im broni:)
Summerka, baby1991 lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Summerka, wyluzuj, droga Wiedźmo. Jeszcze na żadnym forum, jakie widziałam, nikomu nie udało się zaprowadzić porządku ciągłym powtarzaniem, że bez sensu jest coś pisać, skoro cośtam Wręcz przeciwnie, zwykle robi się od tego większy burdel
Nie mam nic przeciw skomentowaniu wątku zakrawającego na OZM, dawka ironii się przydaje Natomiast zupełnie pozbawione sensu wydaje mi się ciągnięcie tematu w nieskończoność i próba wyjaśnienia innym włączonym do dyskusji babkom, że bez sensu jest pisać pierdoły. Jeden post i starczy
A że burdel tu jest, to się zgadzam, nic nie można znaleźć. Ale od tego to przydałby się moderator, bo niestety żadne próby tłumaczenia tutaj nie pomogą. Nawet gdyby udało się którejś coś wytłumaczyć, to zaraz zaloguje się nowa i będzie od nowa to samoKatarzyna87, mar lubią tę wiadomość
-
zuzzi wrote:Summerka, wyluzuj, droga Wiedźmo. Jeszcze na żadnym forum, jakie widziałam, nikomu nie udało się zaprowadzić porządku ciągłym powtarzaniem, że bez sensu jest coś pisać, skoro cośtam Wręcz przeciwnie, zwykle robi się od tego większy burdel
Nie mam nic przeciw skomentowaniu wątku zakrawającego na OZM, dawka ironii się przydaje Natomiast zupełnie pozbawione sensu wydaje mi się ciągnięcie tematu w nieskończoność i próba wyjaśnienia innym włączonym do dyskusji babkom, że bez sensu jest pisać pierdoły. Jeden post i starczy
A że burdel tu jest, to się zgadzam, nic nie można znaleźć. Ale od tego to przydałby się moderator, bo niestety żadne próby tłumaczenia tutaj nie pomogą. Nawet gdyby udało się którejś coś wytłumaczyć, to zaraz zaloguje się nowa i będzie od nowa to samo
A chu* z tym, racja! Polać Ci, bo dobrze prawisz?
Maczek lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Katarzyna dziękuję za wróżbę
Kupiłam fasolkę i makrela giełdowego. Powiedz mi Katarzyno od kiedy zacząć jeść tą fasolkę po bretońsku bo dziś mam 2dpo
Haha ja jadłam od 8 do 11dpo (+/- 2 dni ;p), tyle jej było, że przez 3 dni ją jedliśmy!
Ale tu dzisiaj spokój i cisza. A weekend coraz bliżej -
Zaraz Was będę nadrabiać, pragnę tylko poinformować iż zakupilam w Biedrze zdechłą ośmiorncę oraz małżaki! Ależ będzie cudowna wyżera w weekend! Podzielę się przepisami
baby1991 lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Zaraz Was będę nadrabiać, pragnę tylko poinformować iż zakupilam w Biedrze zdechłą ośmiorncę oraz małżaki! Ależ będzie cudowna wyżera w weekend! Podzielę się przepisami
Daaaaj przepis na ośmiornicę, bo ona mi spokoju nie daje, chyba pójdę ją upolować, jeśli ma być z niej coś dobrego
Stwierdzam, że rekin jest pyszny
A dzisiaj skombinowałam na obiad pyyyyszneee pulpety - testuję, na ile mi mogą pozwolić płatki owsiane zastępujące bułkę tartą - i wychodzi na to, że na dużo Idę sobie zapisać, co ja tam wsypałam, zanim zapomnęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:46
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta, czy któraś z Was korzystała/korzysta z pakietu medycznego wykupowanego w formie ubezpieczenia w banku? Ja znalazłam taką ofertę w mBanku, ale wydaje mi się to zbyt piękne, aby było prawdziwe.
Na stronie jest taka informacja:
Prywatna opieka medyczna na wyciągniecie ręki. Dobrze wiesz jak trudno dostać się do specjalisty kiedy zajdzie taka nagła potrzeba?
Skorzystaj z dodatkowego ubezpieczenia zdrowotnego Opieka Medyczna 24h i zapomnij o odległych terminach i długich kolejkach do lekarza.
Gwarantujemy:
*nielimitowany dostęp do konsultacji lekarskich bez skierowań
*profesjonalną i łatwo dostępną opiekę w sieci ponad
*1300 placówek na terenie Polski
*potwierdzaną SMS-em rezerwację telefoniczną
*wizyty u internisty - w ciągu 24h, u specjalisty - w ciągu 3 dni
*m.in. prowadzenie ciąży, zabiegi rehabilitacyjne
*pakiet ubezpieczenia indywidualny lub rodzinny
*automatyczny sposób pobierania miesięcznej opłaty z konta w mBanku
Więcej tutaj:
http://www.mbank.pl/indywidualny/ubezpieczenia/ubezpieczenie-opieka-medyczna24h/
Broń Boże nie jest to jakaś reklama czy lokowanie produktu Może któraś z Was miała doświadczenia z takim pakietem w innym banku i jest super zadowolona? Wydaje mi się, że 180 zł/mies. w pakiecie podstawowym, który i tak wydaje mi się w miarę szeroki, to bardzo mało w porównaniu do umawiania wizyt na własną rękę. Coś, ktoś??Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:59