Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja lubię siemię lniane, zmielone ładnie zlepia mi bezglutenowe ciasta
Idę poszukać pytonga.
Chociaż w 10dc przy moich długich cyklach zupełnie się nie opłaca!Emma80, Basik122 lubią tę wiadomość
-
Wracając do wścibskich bab z rodziny i sąsiadek jedno mi przychodzi na myśl..
http://wrzucaj.net/images/2015/02/18/102958146871960713284031969820129765048019n.jpg
Katarzyna87, Emma80, Basik122 lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Amelcia, a jak ktoś będzie miał takie w domu, to da się je hodować jak roślinkę? Albo w słoiku jakimś? Żeby bagienko było "na zaś"
...
Jeszcze tego nie wiem, bo to mój pierwszy eksperymentalny bagienkowiec. Będę testować i jak hodowla in słoik wypali opatentuję to
-
zwei_kresken wrote:A ja lubię siemię lniane, zmielone ładnie zlepia mi bezglutenowe ciasta
Idę poszukać pytonga.
Chociaż w 10dc przy moich długich cyklach zupełnie się nie opłaca!
Zwei po co przeca się nie opłaca ;p
Mam nadzieje, że taki chłopak mały, że będziesz go musiała dłuuuugo szukać -
A czy Wy wybrałyście już wózek dla swojego dziecka?
Bo ja jeszcze nie wybrałam komórki, z której owo dziecko powstanie
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wozek-quinny-moodd,6464.htmlodrobinacheci, Maczek, lauda. lubią tę wiadomość
-
Marribell wrote:Oj czuję, że moje czarownice będą gnoić :)załamałam się... Chyba ridża w tym wózku będzie wozić...
Nie będziemy przecież
Rozwala mnie tylko, że to forum ma tyle podforów dla ułatwienia sprawy, a nadal większość nie wie gdzie zadać pytanie. Szkoda, że nie padło w dziale "poronienia"
No dobra, może myśli z wyprzedzeniem...
Macie już upatrzoną trumnę? Strasznie podoba mi się ta - w kształcie Nokii sprzed 10 lat, tylko troszkę nie pasuje mi do karnacji...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 22:35
odrobinacheci, lauda., Basik122, Reni lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Nie będziemy przecież
Rozwala mnie tylko, że to forum ma tyle podforów dla ułatwienia sprawy, a nadal większość nie wie gdzie zadać pytanie. Szkoda, że nie padło w dziale "poronienia"DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Myślę, że ona jest modliszką i po kopulacji go wszamie całego
PS gorzej jak się jajo nie zapłodniWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 22:45
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Matleena wrote:Ciekawe czy męża zapytała w ogóle o zdanie, czy stwierdziła, że Jego rola po zapłodnieniu się kończy.
EDIT
Dalej nie wiem czy jutro zużyć test
Siknij sobie, sprawdzisz czy działają, a jak wyjdą II to od razu kupuj wózek, planuj poród we Włoszech oczywiście w wodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 23:06
Basik122 lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:A czy Wy wybrałyście już wózek dla swojego dziecka?
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wozek-quinny-moodd,6464.html
Mam bagno pustynne. -
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:A czy Wy wybrałyście już wózek dla swojego dziecka?
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wozek-quinny-moodd,6464.html
No w sumie należałoby wybrać najpierw tą komórkę Zwei, potem możesz pomyśleć o wózku.
Też idę szukać swego pytonga choć również mi się dziś nie opłaca, ale co tam.
Matleena siknij jutro tego patyka
Ps. Zwei nie o taką komórkę jak Nokia chodzizwei_kresken lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:I teraz co do Bliźniaków to trochę skrycie mi się marzyły i chcieliśmy teraz "dorobić", nawpierdzielam się makrelki, trochę fasoli i nawet Aleksis nie potrzebuję, ale niestety Gin powiedziała - NAJN! Ni ma pytongowania przez co najmniej 2 tygodnie, czyli w połowie marca będę miała mięśnie jak pudzian od "
-
witam stare i nowe osobki, troszkę Was nadrobiłam...ostatnio nie mam na nic siły...
wracam po 15 z pracy, idę z psem, potem godzinna drzemka....robie obiad, ogarniam mieszkanie, idę z psem, kąpiel i o 19 juz śpię...osttanio przysnęłam nawet w kościele - ja która od zawsze mam problemy z zasypianiem... to zmęczenie/ senność jest obezwładniające... mogłabym spać 24h/ dobę
no i mdłości...nic co lubiłam mi "nie wchodzi"...
po walentynkowym Greyu dokonałam zwrotu mojego ulubionego popcornu...dobrze, ze zdążyłam wyjść z sali....
wyżaliłam się życzę Wam równie fantastycznych objawów;)
Kasia, idź do gina, da luteinę na podtrzymanie, po co masz się stresować plamieniamiodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:
Jak któraś czytała Greya i lubi tego typu lekturę, proponuję Crossa jako trzeci do rodzinnego grona i już Bach będzie
Basik Twoja kula szwankuje, jeden pęcherzyk, dzisiaj widziałam ;p
Czytałam Crossa ale jak dla mnie trochę naciągnięte zresztą jak i grey ale co se przeczytałam i pomyślałam to moje Ogolnie podobnych książek jest dużo.
Tu macie link jak by kto chciał:
http://www.wydawnictwoamber.pl/kategorie/literatura-erotyczna
Z tego wydawnictwa podobała mi się seria "Za sceną".
W takim wypadku muszę kulę wymienić, ale ciążę z wykresu wywróżyłam